HM EI Zrt. 2019 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikai
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Tervezz kódot! Tervezz jövőt!

A HM EI Zrt. nagy múltú, állami tulajdonú, 4300 fős nagyvállalat. Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek speciális, katonai és minősített informatikai megoldások tervezésében és kivitelezésében. Kiemelkedő szaktudással rendelkező senior fejlesztőink keresik tehetséges, nyitott mentoráltjaikat, illetve szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkező kollegáikat, akik ezen az egyedi területen képzelik el jövőjüket.

Hol dolgozunk?

Folyamatosan bővülő csapatunkba, budapesti székhelyre keresünk szoftverfejlesztői  és tesztelői területre munkatársakat, rendszerintegrátorokat és rendszerszervezőket valamint SAP tanácsadókat és fejlesztőket, valamint gazdasági területre kontrolling munkatársat.

Munkavégzés helye: 1101 Budapest, Salgótarjáni út 20.

Kiválasztási folyamatunk

A HVG Állásbörze ideje alatt mini interjú keretében teszteljük és ismerjük meg leendő munkatársaink szakmai kompetenciáit, pro aktivitását. Adatfelvételt követően a munkatársaink rövidesen felkeresik és tájékoztatják a felvételi eljárás menetéről és időpontjáról, hogy minél hamarabb csapatunk tagjává váljon a jelentkező.

Kiválasztási folyamatunk

A HVG Állásbörze ideje alatt mini interjú keretében teszteljük és ismerjük meg leendő munkatársaink szakmai kompetenciáit, pro aktivitását. A mini interjú során senior fejlesztőink felmérik a nyitottságot, motivációt és szakmai felkészültséget, ismereteket. Itt kap tájékoztatást az érdeklődő a juttatási csomagról, a munkakör betöltésének feltételeiről. Adatfelvételt követően a munkatársaink rövidesen felkeresik és tájékoztatják a felvételi eljárás menetéről és időpontjáról, hogy minél hamarabb csapatunk tagjává váljon a jelentkező.