Vision-Software 2018 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

Octopus 8 ERP, hallottál már róla? Magyarországon több, mint 150 vállalkozás használja vállalatirányítási rendszerünket. Nemcsak kereskedelmi, hanem logisztikai, pénzügyi, gyártó vagy szolgáltató partnerek is választanak minket a testreszabott és egyedi megoldásaink miatt. Folyamatos fejlesztéseink, komplex IT szolgáltatásaink és integrált e-kereskedelmi lehetőségeink révén a nemzetközi rendszerek (SAP, NAVISION) méltó konkurenciájává váltunk.

Hol dolgozunk?

Központi telephely:
H-1149 Budapest, Pósa Lajos utca 51.

Kiválasztási folyamatunk

Hiszünk abban, hogy üzleti sikerünk alapvetően munkatársaink teljesítményétől és egyéni sikereiktől függ. Ők a legfontosabb és legértékesebb erőforrásaink, ezért kiemelt hangsúly fektetünk kiválasztásukra, felvételükre és beillesztésükre.

Kiválasztási folyamatunk

A meghirdetett nyitott pozíciókra érkezett jelentkezési anyagokat cégünk HR vezetője, Fecskovics Melinda fogadja és tartja nyilván adatbázisában. Amennyiben egy elküldött pályázat felkelti érdeklődésünket, felveszi a kapcsolatot a jelölttel, hogy mielőbb sor kerülhessen az első személyes találkozóra.

Interjú(k)
Interjúink általában kötetlen beszélgetés formájában zajlanak, pozíciótól függően különböző szakmai tesztekkel kiegészítve. Ezekben a feladatsorokban a jelentkezők valós, gyakorlatban alkalmazható szaktudását és talpraesettségét szeretnénk felmérni. Legfőbb célunk megismerni gondolkodásmódjukat.

Cégünk számára fontos, hogy olyan emberek kerüljenek csapatunkba, akik munkájukban a „Get the things done” elvet képviselik

Beszélgetéseink általában több körben zajlanak, melyeken az adott csoport munkatársaitól, vezetőitől kezdve felsővezetőink is részt vesznek annak érdekében, hogy mindenképpen a megfelelő embert találjuk meg az adott pozícióra. A találkozók során jelöltjeink számos,  a döntésük meghozását segítő kérdésre kapnak választ mind az adott pozíció, mind cégünk  életével kapcsolatban.

Döntés
Döntésünkről minden esetben értesítjük a nálunk interjún részt vett jelölteket, attól függetlenül, hogy pozitív vagy negatív visszajelzésről van-e szó.

Kiválasztás során kiemelt szempontok:
  • szakmai rátermettséged, kreativitásod, újító gondolkodásmódod,
  • eddigi tapasztalataid, elért eredményeid, sikerekeid,
  • hozzáállásod, lelkesedésed, kitartásod,
  • adott szakterület iránti elkötelezettséged