4Life Direct 2017 Ősz

  • GazdaságiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Magyar

Mivel foglalkozunk?

A 4Life Direct Kft. egy nemzetközi biztosítótársaság függő ügynökeként, élet és nem-életbiztosítási termékek széles választékát értékesíti budapesti call centerében. Ha Te is szeretnél egy családias és dinamikusan fejlődő csapat részesévé válni, akkor jelentkezz hozzánk!

Hol dolgozunk?

Munkatársainkat Budapest XIII. kerületében található modern, open office típusú, teraszos irodánkba várjuk.

Kiválasztási folyamatunk

Cégünknél kétkörös kiválasztási folyamatban vesznek részt a jelentkezők. A beérkező pályázatok végzettség és tapasztalat szerinti gondos előszűrése után a pályázók egy rövid telefonos interjún vesznek részt. Ezt követően egy személyes interjút egyeztetünk le velük. A cégünkhöz jelentkezőket a kiválasztási folyamat minden lépéséről tájékoztatunk.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a karrier@4lifedirect.hu e-mail címen vagy Karrieroldalunkon lehet.

Amit még rólunk tudni érdemes

Cégünk 2009-ben kezdte működését Európában, először Lengyelországban és Magyarországon, majd Szlovákiában, Csehországban és nemrég Görögországban is megnyitotta irodáit. A magyar piacon 2012 óta van jelen a Red Sands Biztosítócsoport függő biztosítási ügynökeként, melynek kiváló termékeit értékesíti modern, open office elrendezésű call centerében.