Masterfield Oktatóközpont 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • Szakirányú továbbképzés, Szakképzés, Konferencia, tréning, Tanfolyam, Nemzetközi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

A Masterfield Oktatóközpontnál a legfontosabb célunk hallgatóinknak a munkájukban jól hasznosítható, elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment ismeretek átadása tantermi tanfolyamainkon, e-learning anyagainkkal és tanácsadási tevékenységünk segítségével.

Specialitásunk az általunk meghonosított ISTQB szoftvertesztelői portfólió. Palettánkon megtalálhatók a hivatalos nemzetközi tréningek, illetve saját fejlesztésű képzések is.

Hol vannak a képzéseink?

Oktatóközpontunk Budapest XIII. kerületébenMadarász Irodapark területén, a Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület, 5. emelet címen található. Egyes tanfolyamainkat a hagyományos jelenléti képzések mellett a jelentkezők online, vagy e-learning formájában is elvégezhetik, illetve a cégeknek igény szerint kihelyezett képzéseket biztosítunk.

 

Felvételi folyamatunk

Felhasználói szintű tanfolyamaink többsége nem igényel előzetes képzettséget, míg az egyéb tanfolyamaink esetében szükséges bizonyos informatikai-, illetve nyelvismerettel rendelkezniük a jelentkezőknek.

 

Felvételi folyamatunk

A tanfolyamokhoz szükséges előfeltételekről a jelentkezők az adott képzés tanfolyami adatlapján, illetve oktatásszervező kollégáinknál tájékozódhatnak:
http://www.masterfield.hu/courses.php

A képzéseinkre jelentkező leendő tanulóinkat előzetes tudásfelméréssel, személyes tanácsadással és online szintfelmérő tesztekkel segítjük, hogy megtalálják a tudásuknak leginkább megfelelő tréninget.

Amennyiben kérdése merül fel képzéseinkkel kapcsolatban, keresse oktatásszervező kollégáinkat az info@masterfield.hu e-mail címen, vagy a 06-1-288-0176 vezetékes, illetve a 06-20-967-3200 mobil telefonszámon!