Masterfield Oktatóközpont D31

  • Szakirányú továbbképzés, Szakképzés, Konferencia, tréning, Tanfolyam, Nemzetközi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

A Masterfield Oktatóközpontnál a legfontosabb célunk hallgatóinknak a munkájukban jól hasznosítható, elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment ismeretek átadása tantermi tanfolyamainkon, e-learning anyagainkkal és tanácsadási tevékenységünk segítségével.

Specialitásunk az általunk meghonosított ISTQB szoftvertesztelői portfólió. Palettánkon megtalálhatók a hivatalos nemzetközi tréningek, illetve saját fejlesztésű képzések is.

Hol vannak a képzéseink?

Oktatóközpontunk Budapest XIII. kerületébenMadarász Irodapark területén, a Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület, 5. emelet címen található. Egyes tanfolyamainkat a hagyományos jelenléti képzések mellett a jelentkezők online, vagy e-learning formájában is elvégezhetik, illetve a cégeknek igény szerint kihelyezett képzéseket biztosítunk.

 

Felvételi folyamatunk

Felhasználói szintű tanfolyamaink többsége nem igényel előzetes képzettséget, míg az egyéb tanfolyamaink esetében szükséges bizonyos informatikai-, illetve nyelvismerettel rendelkezniük a jelentkezőknek.

 

Felvételi folyamatunk

A tanfolyamokhoz szükséges előfeltételekről a jelentkezők az adott képzés tanfolyami adatlapján, illetve oktatásszervező kollégáinknál tájékozódhatnak:
http://www.masterfield.hu/courses.php

A képzéseinkre jelentkező leendő tanulóinkat előzetes tudásfelméréssel, személyes tanácsadással és online szintfelmérő tesztekkel segítjük, hogy megtalálják a tudásuknak leginkább megfelelő tréninget.

Amennyiben kérdése merül fel képzéseinkkel kapcsolatban, keresse oktatásszervező kollégáinkat az info@masterfield.hu e-mail címen, vagy a 06-1-288-0176 vezetékes, illetve a 06-20-967-3200 mobil telefonszámon!

Aktivitások a helyszínen

Várjuk szeretettel az érdeklődőket standunkon, ahol oktatásszervező kollégáinktól valamennyi képzéssel kapcsolatos kérdésükre választ kaphatnak.

Aktuális képzések
Microsoft Power BI - üzleti intelligencia Konferencia, tréning, Tanfolyam,
Microsoft Excel alkalmazások Konferencia, tréning, Tanfolyam,
Programozási alapok tanfolyam Konferencia, tréning, Tanfolyam,
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Java alapok (Java SE) Konferencia, tréning, Tanfolyam,
Junior programozó akadémia Tanfolyam,