OT INDUSTRIES 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémetOrosz

Mivel foglalkozunk?

Energetikai és vegyipari üzemeket, kőolaj- és földgázvezetékeket építünk Magyarországon és Közép-Kelet Európában, több mint 70 éve. Folyamatosan megújulunk: ma már fenntartható ipari megoldásokban, a megújuló energia adta lehetőségekben is gondolkodunk. A tervezéstől a beszerzésen, gyártáson és kivitelezésen át az üzemindításig minden munkafolyamatot saját, tapasztalt szakembereink végeznek el. Gyere, építsd velünk a jövő ipari létesítményeit!

Hol dolgozunk?

Budapesti központunk mellett Siófokon és Nagykanizsán is jelen vagyunk. Budapesten a tervezési és ipari fővállalkozási tevékenységek mellett a támogató területek (Pénzügy, Beszerzés, Értékesítés, HR stb.) dolgoznak. Siófokon, az OT INDUSTRIES-KVV munkavállalói elsősorban kőolaj- és földgázvezetékek építésével, tartálykivitelezéssel és -karbantartással foglalkoznak, míg nagykanizsai gyárunk (OT INDUSTRIES-DKG) a gyártási tevékenységeket látja el.

Kiválasztási folyamatunk

Fontos számunkra, hogy a jelentkezők betekintést nyerjenek az OT INDUSTRIES folyamataiba, illetve hogy szakmai és HR munkatársaink is megismerjék a jelöltek tapasztalatait és elvárásait, ezért kiválasztásaink pozíciótól függően akár több körből is állhatnak, alkalmanként gyakorlati feladatokat is tartalmazhatnak.

Új kollégánkat egy mentor és egy átfogó orientációs program várja belépéskor, segítve a mielőbbi beilleszkedését.

Kiválasztási folyamatunk

Az OT IDUSTRIES-nál mind fizikai, mind szellemi munkavállalók alkalmazásban állnak, így a pozíciók jellegétől függően eltérő kiválasztási módszereket alkalmazunk.

Az elvárásoknak megfelelően a jelentkezőktől egy magyar (szükség esetén idegen nyelvű) önéletrajzot várunk a karrier@otindustries.hu email címünkre a pozíció megjelölésével. Kollégáink a pályázati anyagok áttekintését követően felveszik a kapcsolatot a potenciális jelöltekkel, majd állásinterjúra invitáljuk őket, ahol a HR és a szakmai terület képviselőivel találkoznak. A beszélgetés során jelöltjeink pontos képet kapnak az adott álláslehetőségről és a vállalat, szakterület részletesebb bemutatására is sor kerül amellett, hogy a pályázónk szakmai pályafutásáról, motivációjáról is pontosabb képet kapunk. A fizikai területre jelentkezők meghatározott pozíciók esetében próbamunka során bizonyíthatják szaktudásukat.

Szellemi pozícióinknál gyakori, hogy az első körben megfelelt jelöltjeinket második, vagy akár harmadik körös beszélgetésre is visszavárjuk, ahol esetenként gyakorlati feladatokkal (AC) is találkozhatnak. A kiválasztási folyamat lezárultával, döntésünkről minden esetben visszajelzünk jelöltjeinknek, a legjobban teljesítő pályázóval pedig felvesszük a kapcsolatot a jövőbeli együttműködés egyeztetését illetően.

Fontosnak tartjuk, hogy új munkavállalóink gyorsan és könnyedén megismerjék az OT INDUSTRIES folyamatait, így belépő kollégánkat orientációs tervvel és mentorral segítjük.