PPG Trilak Kft. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiGazdaságiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet
  • Sportos cég

Mivel foglalkozunk?

A PPG-nél 47 000 munkavállaló dolgozik azon naponta, hogy megvédje és szebbé tegye világunkat festékek, bevonatok fejlesztésével és gyártásával. Partnereink már 135 éve tisztelnek meg bennünket bizalmukkal, melynek köszönhetően a PPG 2018-ban is felkerülhetett a Fortune magazin 500-as listájára.

Hol dolgozunk?

A PPG központja Pittsburgh-ben található és világszerte közel 70 országban van jelen. 

Magyarországon elsősorban a következő helyszíneken kínálunk álláslehetőségeket:

- Budapest
- Kecskemet

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamat a megpályázott pozíciótól is függ, hiszen szakképzett munkaerőt, fiatal tehetségeket és tapasztalt kollégákat egyaránt keresünk főként műszaki mérnöki, értékesítés, és marketing területekre.

Kiválasztási folyamatunk

A pályázat leadásához önéletrajzod feltöltésére van szükség a karrier oldalunkon (http://global.careers.ppg.com/Search-Jobs.aspx - Hungary menüpont). Ezt a pozíció neve alatt, a Jelenkezés gombra kattintással tudod megtenni.

Amennyiben önéletrajzod alapján megfelelőnek tartunk a pozícióra, kollégáink két héten belül felveszik veled a kapcsolatot telefonon.

A kiválasztási folyamat a megpályázott pozíciótól is függ. A kiválasztáshoz strukturált interjúkat, teszteket és Assessment Centreket használunk.
Aktuálisan nyitott lehetőségeinkről karrier oldalunkon, illetve standunknál tájékozódhatsz.