Produkteam Kft. 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Célunk már 20 éve, hogy ideális munkahelyeket kínáljunk partnercégeinél az álláskeresők számára országszerte. Akár irodai, mérnöki, pénzügyi vagy egyéb munkát keresel, látogass el standunkhoz! Arra törekszünk, hogy olyan állásokat ajánljunk, ahol a szaktudásodat kamatoztatva motiváltan, eredményesen tudsz munkát végezni.
Még DIÁK vagy? Alvállalkozónk, a Meló-Depó Iskolaszövetkezet Neked is kedvező lehetőségeket nyújt.

Hol dolgozunk?

Irodáink:

1085 Budapest, József krt. 53. II. em. 14.
6722 Szeged, Vitéz u. 20.
6000 Kecskemét, Csokonai utca 2/a.
6400 Kiskunhalas, Szilády Áron utca 5-7.

Munkalehetőségeket kínálunk az ország teljes területén.

Kiválasztási folyamatunk

Az első körös interjú az irodánkban zajlik, ahol felmérjük, mennyire illik Hozzád az adott állás, illetve, hogy az elvárt követelményeknek megfelelnek-e a képességeid. A célunk, hogy olyan álláslehetőséget tudjunk kínálni, ahol valóban ki tudsz teljesedni.

A második körös interjú a leendő munkahelyen zajlik, a közvetlen feletteseddel, kollégákkal találkozhatsz, akik a végső döntést hozzák meg.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk jellemzően többkörös, az adott pozíció követelményeire szabott.

Első lépésként az önéletrajzodra lesz szükségünk, amit a honlapunk jelentkezési felületén tudsz feltölteni. Amennyiben az önéletrajzod alapján megfelelsz az elvárásoknak, kollégáink egyike hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, hogy interjúidőpontot egyeztessetek. Első körben egy személyes interjúra invitálunk, ahol felmérjük az érdeklődési körödet, képességeidet, tapasztalataidat, motivációdat és elvárásaidat a leendő munkahelyeddel szemben. Teljes körű tájékoztatást nyújtunk a megpályázott állásról.  Az adott munkakör követelményeitől függően szituációs feladatok, szakmai-, kompetencia- vagy személyiségtesztek kitöltésére kérhetünk fel.

A második körös interjú már a leendő munkahelyen zajlik, ahol találkozhatsz a közvetlen feletteseddel, kollégáiddal. A tanácsadó kollégánk maximális segítséget nyújt a számodra, hogy felkészülten érkezz, és ez a második kör is sikerrel záruljon.

Ha esetleg nem Te kerülnél egy adott állásnál kiválasztásra, természetesen más, szakmai profilodba illő lehetőségekkel megkereshetünk.