IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola 2018 Tavasz

  • GazdaságiSSC, állások jó nyelvtudással
  • BSc, BA, MSc, MA, osztatlan, PhD, DLA, Nyelvi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

A magyar alap- és mesterképzések mellett az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola Nagy-Britannia egyik vezető egyetemével, a University of Buckingham-mel közösen kínál brit diplomát adó, angol nyelvű, egyéves MSc képzéseket HR, marketing, pénzügy és nemzetközi menedzsment területen Budapesten és Bécsben is.

Hol vannak a képzéseink?

Budapest, Bécs

Felvételi folyamatunk

A brit diplomát adó képzéseink esetében a jelentkezés az IBS jelentkezési lapjának kitöltésével online történik.
http://www.ibs-b.hu/hu/apply/form/

A magyar diplomát adó képzésekre a www.felvi.hu oldan lehet jelentkezni.

Felvételi folyamatunk

Angol diplomát adó képzésekre vonatkozó felvételi eljárás:

A Master’s képzések közül kettőre, a Nemzetközi menedzsment és az Emberi erőforrás menedzsment szakokra bármilyen legalább alapképzési (BA/BSc, régi rendszerű főiskolai) diplomával jelentkezni lehet, kreditbeszámítási eljárás nincs.

A Marketing menedzsment és a Pénzügyi menedzsment mesterképzésekre szakirányú, legalább alapképzési (BA/BSc, régi rendszerű főiskolai) diplomával lehet jelentkezni, vagy a bármilyen területen szerzett diploma mellé szakirányú munkatapasztalat szükséges.

A jelentkezők megfelelő szintű angol nyelvtudását egy írásbeli angol nyelvi teszten és orientációs beszélgetésen vizsgáljuk. Mindkettőre a jelentkezővel egyénileg egyeztetett időpontban kerül sor. Az írásbeli vizsgarész alól felmentést ad az IELTS legalább 6.5 (részeredmények is legalább 6.5) vagy a TOEFL 575 (computeres verzióban 232, iBT verzióban 90) nyelvvizsga.

Magyar diplomát adó képzésekre vonatkozó felvételi eljárás:

A magyar diplomát adó képzésekre a jelentkezés a felvi.hu oldalon történik, és a pontszámítás alapjául szolgáló dokumentumokat is ott kell feltöltetni, ill. 2016. július elejéig pótlólag megküldeni az Oktatási Hivatalnak.

A felvételi eljárás az azt szabályozó mindenkori kormányrendeletnek megfelelően történik.