Arconic - Köfém Kft. B29

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolFranciaOlaszSpanyolOrosz
  • Home office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az amerikai tulajdonú,2.100 főt foglalkoztató Arconic-Köfém Kft. 77 éve az alumíniumipar meghatározó vállalata Magyarországon. Négy termelő üzletág (Hengermű-Öntöde, Keréktermék, Erőmű és Meghajtó Rendszerek, Rögzítő Rendszerek) mellett Székesfehérváron működik az Arconic Globális Szolgáltató Központja is.

Hol dolgozunk?

Székesfehérvár, Fejér megye

Kiválasztási folyamatunk

Regisztrálj HR felhőnkben, ezt követően - pozíciótól függően - interjú- és teszteredmények alapján történik a kiválasztás.

Aktivitások a helyszínen

Kollégáink várják a vállalatunk és karrierlehetőségeink iránt érdeklődőket. Standunknál lehetőség nyílik a pozícióink megismerésére és online regisztrációra is.

Kollégáink a helyszínen

  • Üzletágaink HR szakemberei és mérnökei

Kollégáink a helyszínen

Üzletágaink HR szakemberei és mérnökei

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A helyszínen választ adunk nyitott pozícióinkkal, szakmai gyakorlattal, duális képzéssel, mérnöki állásokkal és a toborzási folyamatunkkal kapcsolatos kérdéseidre. Várjuk a szellemi területen elhelyezkedni vágyókat és a termelési folyamatok iránt érdeklődőket is!

Aktuális állásajánlatok
EHS mérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Design Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol