Nextent Informatika Zrt. 2019 Tavasz

  • Informatikai
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol
  • Home office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

A Nextent egy technológiai aranybánya, ahol az évtizedek alatt a tudás széles tárházát halmoztuk fel a webfejlesztéstől a Big Data-n át az adatvizualizációig. Partnereink bizalma, és fejlesztő csapatunk emberi és professzionális hozzáállása teszi lehetővé, hogy a legfejlettebb technológiák alkalmazásával értéket teremtsünk és közösen építsük Veled azt a jövőt, amit megálmodtunk közel 20 évvel ezelőtt.

Hol dolgozunk?

Budapest

Kiválasztási folyamatunk

Hiszünk abban, hogy üzleti sikerünk alapvetően munkatársaink teljesítményétől és egyéni sikereiktől függ. Ők a legfontosabb és legértékesebb erőforrásaink, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk kiválasztásukra és integrációjukra.

Kiválasztási folyamatunk

1. Küldd el jelentkezésed!
A beérkezett jelentkezési anyagokat HR-esünk, Somogyi Lili fogadja és rögzíti adatbázisunkban. Ahogy bekerültél az adatbázisba, rögtön küldünk róla Neked egy e-mailt.

2. Kupaktanács
Egyeztetünk a csapatvezetőkkel, akik jelzik Lili felé. amennyiben szívesen megismernének Téged. Ezt követően rögtön hívunk és egyeztetjük a személyes találkozó részleteit.

3. Személyes találkozó (ember fejek egymással szemben)
Célja, hogy minél jobban megismerjük egymást, a céljaidat, elvárásaidat, és megkeressük együtt azokat a kapcsolódási pontokat, ahol a jövőben együtt tudunk működni.  Számunkra fontos, hogy a szakmai fejlődésed mellett egy jó csapatban töltsd az idődet.

4. A Nextent állást ajánl Neked (mosolygós programozó fiú és lány örvendezik)
Amennyiben a csapat Téged választ a pozícióra, elküldjük ajánlatunkat, és ha Te is úgy gondolod, akkor a folyamat végén egymás tenyerébe csapunk.