Nextent Informatika Zrt. 2018 Tavasz

  • Informatikai
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Nextent egy technológiai aranybánya, ahol az évtizedek alatt a tudás széles tárházát halmoztuk fel a webfejlesztéstől a Big Data-n át az adatvizualizációig.
Partnereink bizalma, és fejlesztő csapatunk emberi és professzionális hozzáállása teszi lehetővé, hogy a legfejlettebb technológiák alkalmazásával értéket teremtsünk és közösen építsük Veled azt a jövőt, amit megálmodtunk közel 20 évvel ezelőtt.

Hol dolgozunk?

Budapest

Kiválasztási folyamatunk

Hiszünk abban, hogy üzleti sikerünk alapvetően munkatársaink teljesítményétől és egyéni sikereiktől függ. Ők a legfontosabb és legértékesebb erőforrásaink, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk kiválasztásukra és integrációjukra.

Kiválasztási folyamatunk

A beérkezett jelentkezési anyagokat cégünk HR vezetője, Fekete Erika fogadja és tartja nyilván adatbázisunkban. Amennyiben egy elküldött pályázat felkelti érdeklődésünket, felvesszük a kapcsolatot a jelölttel, hogy mielőbb sor kerülhessen a személyes találkozóra.

Az interjúk során feladatunk és felelősségünk, hogy a Nextent és a feladat számára alkalmas személyt találjunk. Célunk, hogy a személyes találkozó során minél inkább megismerjük a jelölt személyiségét annak érdekében, hogy a csapat gyorsan befogadja és ő is jól érezze magát, hiszen a pozitív munkahelyi légkör nagyban hozzájárul a hatékony munkavégzéshez.

A találkozó során keressük a jelölt motivációit, mozgatórugóit, céljait annak érdekében, hogy ajánlatadás esetén olyan munkakört, feladatokat és felelősséget vázoljunk fel számára, amivel azonosulni tud, ami motiváló számára. 

A kiválasztás során, a pozíciótól függően különböző szakmai tesztekkel mérjük fel a jelölt gondolkodásmódját, meglévő szakmai tudását. Kollégáink szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére képzéseket biztosítunk.

Döntésünkről minden esetben írásban értesítjük a nálunk interjún részt vett jelölteket.