TOPdesk 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiÉrtékesítés, Marketing, HR
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Családbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A TOPdesk egy holland tulajdonú cég, amely vezető a szolgáltatásmenedzsment területén. Web alapú, dobozos szoftvert készítünk, ami széles körben használható egy szervezet szolgáltató részlegei számára. 2009-ben nyitottuk meg irodánkat Magyarországon. Növekvő cégünk számos munkalehetőséget kínál fiatal és tapasztalt szakemberek számára egyaránt. A szervezeti kultúránkban kiemelt szerepe van a személyes és szakmai fejlődésnek, elégedettségnek.

Hol dolgozunk?

Egy inspiráló hangulatú, belvárosi irodában Budapest szívében.Az anyacég a hollandiai Delftben található, de számos irodával rendelkezünk Európa-, Észak- és Dél-Amerika-szerte, valamint Ausztráliában.

Kiválasztási folyamatunk

A felvételi eljárás során 4 kollégánkkal is megismerkedhetsz. Körbevezetünk majd az irodában, és egy prezentációt is tartunk a TOPdeskről. Számunkra fontos, hogy kedves és elkötelezett emberekkel dolgozzunk, ezért is helyezünk nagy hangsúlyt arra, hogy a személyiségedet megismerjük. Kiválasztás során közösen átbeszélünk egy elképzelt feladatot is, hogy lássuk hogyan tudnánk együtt dolgozni. Igyekszünk a folyamatot rövid időn belül végig vinni.