Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. C30

  • Mérnöki, műszakiGazdaságiTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Bridgestone Tatabányán 2006-ban kezdte meg működését és napjainkra az ország 3. legnagyobb abroncsgyártójává vált. A 2013-ban megkezdett kapacitásbővítő beruházás óta a vállalat munkavállalalóinak száma több mint kétszeresére emelkedett, és jelenleg már több mint 1100-an dolgoznak az itt előállított ultramagas teljesítményű személygépkocsi abroncsok termelésében.

Hol dolgozunk?

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. gyára a tatabányai Ipari Parkban található.

https://goo.gl/maps/WLzgcnFzCAM2

A cég postacíme: H-2851 Környe, Kőhíd u. 1.

Kiválasztási folyamatunk

A toborzás folyamata a megpályázott munkakör függvényében eltérő lehet. A beérkező pályázatok előszűrése után interjúra hívott jelentkezők általában az új kollégát a csapatába kereső területi vezetővel és a HR toborzó munkatársaival találkoznak.

Villamosmérnöki és a technikusi munkakörök esetén számítani kell arra, hogy a pályázónak szakmai tesztet is kell kitöltenie.


Aktivitások a helyszínen

Az állásbörzén a HR oszály toborzással foglalkozó kollégáival együtt a különféle mérnökségi és gyártási területek képviselői is részt vesznek, tőlük lehet érdeklődni a vállalattal, annak tevékenységével és a nyitott munkakörökkel kapcsolatosan.

Kollégáink a helyszínen

  • Pécsi Nóra HR Specialista
  • Fábján Krisztina HR asszisztens
  • Pilczinger Anett HR asszisztens

Kollégáink a helyszínen

Pécsi Nóra

HR Specialista Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Nyitott pozíciók

Fábján Krisztina

HR asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Nyitott pozíciók

Pilczinger Anett

HR asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Nyitott pozíciók

Aktuális állásajánlatok
Minőségirányítási mérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
B-ME Cell leader tréner 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol