Unilever Magyarország Kft. 2017 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

Dove, Rexona, Baba, Axe, Signal, Globus, Magnum, Lipton, Coccolino, Domestos. Márkák, melyek az Unilever részét képezik.
Vállalatunk világszerte több, mint 400 márkával van jelen az élelmiszerek, kozmetikumok és háztartási tisztítószerek piacán.
A karrierépítés velünk egy lehetőség, hogy nagyszerű márkákon, kiváló emberekkel és a nemzetközi piacokat ellátó, magas technológiai felkészültséggel és infrastruktúrával rendelkező gyárainkban dolgozz.
 

Hol dolgozunk?

A brit-holland cég magyarországi leányvállalata 1991-ben jött létre; budapesti központtal és három gyárral rendelkezik: Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyár, a Veszprémi Jégkrémgyár és a Röszkei Élelmiszergyár. Cégünk több, mint 1700 főt foglalkoztat. Törekszünk munkatársaink szakmai és személyes fejlesztésére, a szervezeten belüli sokszínűségre, melyet nemzetközi karrierlehetőséggel, vonzó juttatásokkal és megtartó vállalati kultúrával segítünk.

Kiválasztási folyamatunk

Pozícióinkra a www.unilever.hu/karrier oldalon várjuk a jelentkezéseket.

Az életrajzok szűrését követően telefonos, majd személyes interjúra kerül sor.

Vezetőképző programunk, az Unilever Future Leaders Programme esetében a kiválasztás Assessment Centre segítségével történik.

Kiválasztási folyamatunk

Vezetőképző programunk esetében a Marketing és Customer Development (sales) UFLP-k toborzása március elején kezdődik és a kiválasztás Assessment Centerrel zárul Budapesten várhatóan 2017. májusában. Idén is nyitunk egy új pozíciót: Finance területen is lehetőség van részt venni UFLP programban.
A hazai gyárakban megnyíló Engineering/Supply Chain Management UFLP pozicióra jelentkezők toborzása és kiválasztása is tavasszal történik. Az Assessment Centerre javasolt jelöltek részt vehetnek gyárlátogatáson.

A program részletes leírása a következő oldalon érhető el: www.unilever.com/careers