Hewlett Packard Enterprise 2017 Tavasz

  • InformatikaiGazdasági
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A Hewlett Packard Enterprise, iparágvezető technológiai vállalatként, lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy dinamikusabban haladjanak üzleti céljaik felé, sőt túl is szárnyalják azokat. Cégünk egyedülállóan széles portfolióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb IT megalkotásában.

Hol dolgozunk?

A Hewlett Packard Enterprise egy globális vállalat, mely a 2015-ös pénzügyi évben körülbelül 52 milliárd USD nettó bevételt generált. A HPE több mint 120 országban van jelen és mintegy 252 ezer alkalmazottat foglalkoztat világszerte (Magyarországon 1000+ főt).
Mivel is foglalkozunk Budapesten, Vasváron, Rábahídvégen, Debrecenben és Miskolcon? PC-kel, laptopokkal, nyomtatókkal? Nem, egyáltalán nem. Derítsd ki a standunkon/honlapunkon kik vagyunk!

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk pozíciónként eltérő, de általánosságban elmondható, hogy szinte minden esetben egy telefonos interjúval kezdődik a folyamat, ezt követi - pozíciótól függően - 1-3 további, lehetőség szerint személyes interjú. Jelöltjeink kompetencia alapú interjúkra számíthatnak.

Assessment Centert, illetve kompetencia teszteket nem alkalmazunk a kiválasztás során.

Kiválasztási folyamatunk

Az önéletrajzzal kapcsolatos elvárásunk, hogy mindig a hirdetésben megadott nyelven küldd el a pályázati anyagodat. Magyar nyelvű CV általában nem elegendő, hiszen sok esetben külföldi a vezető.

Emellett az önéletrajz legyen átlátható, tartalmazza a szükséges elérhetőségeket, hogy kapcsolatba tudjunk veled lépni, és a megpályázott pozíció szempontjából releváns információk is kellő részletességgel szerepeljenek benne.

Amennyiben a hirdetésben motivációs levelet is kértünk, kérjük, ezt se felejtsd el mellékelni.