Hewlett Packard Enterprise A30

  • InformatikaiGazdasági
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Akadálymentesített munkahelyHome office lehetőség

Mivel foglalkozunk?

A Hewlett Packard Enterprise, iparágvezető technológiai vállalatként, lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy dinamikusabban haladjanak üzleti céljaik felé, sőt túl is szárnyalják azokat. Cégünk egyedülállóan széles portfolióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb IT megalkotásában.

Hol dolgozunk?

A Hewlett Packard Enterprise egy globális vállalat, mely a 2015-ös pénzügyi évben körülbelül 52 milliárd USD nettó bevételt generált. A HPE több mint 120 országban van jelen és mintegy 252 ezer alkalmazottat foglalkoztat világszerte (Magyarországon 1000+ főt).
Mivel is foglalkozunk Budapesten, Vasváron, Rábahídvégen, Debrecenben és Miskolcon? PC-kel, laptopokkal, nyomtatókkal? Nem, egyáltalán nem. Derítsd ki a standunkon/honlapunkon kik vagyunk!

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk pozíciónként eltérő, de általánosságban elmondható, hogy szinte minden esetben egy telefonos interjúval kezdődik a folyamat, ezt követi - pozíciótól függően - 1-3 további, lehetőség szerint személyes interjú. Jelöltjeink kompetencia alapú interjúkra számíthatnak.

Assessment Centert, illetve kompetencia teszteket nem alkalmazunk a kiválasztás során.

Kiválasztási folyamatunk

Az önéletrajzzal kapcsolatos elvárásunk, hogy mindig a hirdetésben megadott nyelven küldd el a pályázati anyagodat. Magyar nyelvű CV általában nem elegendő, hiszen sok esetben külföldi a vezető.

Emellett az önéletrajz legyen átlátható, tartalmazza a szükséges elérhetőségeket, hogy kapcsolatba tudjunk veled lépni, és a megpályázott pozíció szempontjából releváns információk is kellő részletességgel szerepeljenek benne.

Amennyiben a hirdetésben motivációs levelet is kértünk, kérjük, ezt se felejtsd el mellékelni.

Aktivitások a helyszínen

Az állásbörze során a Hewlett Packard Enterprise szinte valamennyi üzletága képviselteti magát a cég standjánál.

Lesznek pályakezdő szoftver fejlesztők, projekt menedzserek, értékesítők, HR-esek és még sokan mások.

Ha ellátogatsz a cég standjához, első kézből kaphatsz információt arról, hogy milyen a cégnél dolgozni, milyen a vállalati kultúra, milyen munkakörök léteznek a cégnél, és ezek betöltéséhez milyen kompetenciák szükségesek.

Aktuális állásajánlatok
Sales intern DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Aruba Territory Sales Manager Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Accountant 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Technical Solutions Consultant Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Customer Experience/Relationship Manager Hungary and Romania 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangolromán