Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar 2017 Tavasz

  • InformatikaiGazdasági
  • BSc, BA, MSc, MA, osztatlan, PhD, DLA, Szakirányú továbbképzés,

Mivel foglalkozunk?

„ AKIK AZ ÜZLETI ÉLETBEN SIKEREKET  AKARNAK  ELÉRNI,  AZOK A BCE GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI KARÁT VÁLASZTJÁK” A Kar a nemzetközi színvonalnak megfelelő oktatási minőséget kínál. Képzései a hazai és nemzetközi oktatási rangsorok élén állnak. 1996 óta tagja a CEMS-nek, a legkiválóbb üzleti iskolák globális szövetségének, több szakja pedig nemzetközi EPAS akkreditációval rendelkezik.

Hol vannak a képzéseink?

Budapest
Székesfehérvár

Felvételi folyamatunk

Az üzleti világ viharos gyorsasággal változik. Éppen ezért képzéseinkkel hallgatóinkat nemcsak a hazai üzleti karrierre készítjük fel, hanem a nemzetközi üzleti életben való helytállásra is. A nálunk végzett hallgatók képesek arra, hogy akár itthon, vagy bárhol a világban a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően végezzék munkájukat. Mi nemcsak nyelveket tanítunk, hanem bizonyos tárgyakat idegen nyelven is oktatunk.

Felvételi folyamatunk


  • Több neves külföldi egyetemmel kettős-diploma szerződésünk van. A legjobb egyetemekkel, üzleti iskolákkal állunk kapcsolatban, amelyek a hallgatócserék keretében hallgatóink számára külföldi tanulmányi lehetőséget biztosítanak.
  • Az Erasmus és a PIM valamint a bilaterális csereprogramoknak köszönhetően évente kb. 350 hallgatónk tölthet el egy szemesztert az európai, illetve tengerentúli felsőoktatási partnerintézményeink valamelyikében.
  • Magyar, angol és német nyelvű Alap és Mester, valamint Szakirányú továbbképzési kínálattal várjuk a továbbtanulni vágyókat.
  •  Képzéseink hagyományos szeptemberi és keresztféléves időszakban indulnak.
További információk: www.uni-corvinus.hu/gkar/felveteli