NN Biztosító Zrt. 2018 Ősz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

Az NN Biztosító az NN Csoport tagja. A 170 éves múltra visszatekintő NN Csoport 18 országban van jelen, és több mint 12 000 munkatársával 15 millió ügyfelet szolgál ki. Az NN Biztosító 1991-ben jelent meg Magyarországon. 1997-re piacvezető lett a magyar életbiztosítási piacon, és ezt a pozíciót azóta is minden évben megőrizte. A cég számos kiemelkedően sikeres biztosítási és pénzügyi terméket vezetett be elsőként Magyarországon.

Hol dolgozunk?

Az NN Biztosító termékei és szolgáltatásai az országban bárhol elérhetőek. Központunk Budapesten a Dózsa György út 84/b szám alatt található. Budapesten több további irodával rendelkezünk, és kirendeltségeink minden megyeszékhelyen, valamint kisebb településeken is várják a pályázókat és az ügyfeleket. Elérhetőségeink részletesen: www.nn.hu/az-nn-rol/elerhetosegek

Kiválasztási folyamatunk

Központi pozíciókra pályázók számára: első interjú (HR + szakmai vezető), második interjú (szakmai vezető, amennyiben nem vett részt az első interjún), harmadik interjú (illetékes Igazgatósági tag részvétele), bizonyos esetekben: AC, tesztek.
Értékesítési hálózat biztosítási tanácsadó lehetőségre pályázók számára: első interjú, kompetencia teszt kitöltése, második interjú, képzések, vizsgák és gyakorlati feladatok elvégzése, szerződéskötés.

Kiválasztási folyamatunk

Központi pozíciókra pályázók számára:
Telefonos előszűrés, egyeztetés
Első interjú: HR + szakmai vezető részvételével: a pályázó szakmai hátterének és kompetenciáinak megismerése és cégünk, illetve az adott pozíció bemutatása,
Második interjú: szakmai vezető részvételével, amennyiben az első interjún nem vett részt a vezető,
Assessment Center: bizonyos pozíciók esetében sor kerül AC, azaz Értékelő Központ megszervezésére, amelyen a HR-es kollégákon kívül a szakmai oldal (vezetők, kollégák) is képviselteti magát,
Tesztek: egyes speciális szaktudást igénylő vagy specialista pozíciókban teszt kitöltésére kerülhet sor az első vagy a második interjú után.
Az egyes pozíciók esetében módosulhat a kiválasztási folyamat.

 
Értékesítési hálózat biztosítási tanácsadói lehetőségekre pályázók számára:

Első interjú: az első találkozója az NN egyik értékesítés szervezőjével, hogy megismerjük Önt és céljait, motivációját.
Kompetencia teszt kitöltése: azokat a képességeket és hozzáállást vizsgálja, amelyek szükségesek ahhoz, hogy biztosítási tanácsadóként sikeres pályát fusson be.
Második interjú: a sikeres első interjú és eredményes kompetencia teszt után a kiemelt értékesítés szervezővel találkozhat.
Képzések, vizsgák, gyakorlati feladatok: a képzésekre való jelentkezéssel kezdődik meg a felkészülés a biztosítási tanácsadói munkára. A cél a biztosítási tanácsadói tevékenységhez szükséges alapvető tudás megszerzése.
Szerződéskötés: a képzések és gyakorlati feladatok sikeres elvégzésével párhuzamosan a szerződéskötéshez szükséges dokumentumok beszerzése is megtörténik. Ezt követően kerülhet sor a szerződésének aláírására.