banner_582_0bf8f.JPG

dm Kft. C16

  • InformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarNémet

Mivel foglalkozunk?

A dm Magyarországon a drogéria kiskereskedelem meghatározó szereplője. Közel 2900 munkatársunk dolgozik azon, hogy vásárlóink számára élmény legyen a vásárlás. Az „itt vagyok Önmagam” ismert szlogen mind a vásárlók, mind a munkatársak esetében érvényesül. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársainkra hosszú távon számíthatunk, melynek titka, hogy mindenkit egyformán értékesnek tekintünk, és nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink fejlesztésére.

Hol dolgozunk?

Rendszeresen keresünk új munkatársakat központi osztályainkra, raktárainkba és üzlethálózatunkba egyaránt.
Központi irodáink elérhetőségei:
2046 Törökbálint Depo Pf. 4
2030 Érd Fiastyúk utca 3.

Központi raktárunk címe: 2030 Érd Fiastyúk utca 3.
dm márkás nemzetközi raktárunk címe: 2046 Törökbálint Depo Pf. 4

Üzletlistánk elérhető weboldalunkon!


Kiválasztási folyamatunk

Aktuális álláslehetőségeinket honlapunk karrieroldalán  és Facebook oldalunk dm Karrier alkalmazásában hirdetjük meg.

Kiválasztási folyamatunk

Általánosságban elmondható, hogy a meghirdetett állások esetén a kiválasztási folyamatunk egy vagy két körös. A kompetenciáik alapján behívott pályázók az első kör során szakmai interjún vesznek részt, a központi pozíciók esetén pedig kompetencia teszteket is kitöltenek.  Az interjúkon az adott terület szakmai vezetői, valamint HR-es kollégák vesznek részt. Az üzlethálózat esetében az értékesítési területi vezető interjúztat közösen a boltvezetővel.

Vezetői pozíciók esetében több körös kiválasztási folyamatot alkalmazunk. A második körben többnyire AC-t szervezünk.

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk pályázókat partnerként kezeljük. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki számára, aki jelentkezik meghirdetett állásainkra, visszajelzést adjunk. Ez történhet írásos formában, illetve az interjún résztvevők számára minden esetben szóbeli visszajelzést adunk.

Aktivitások a helyszínen

Az állásbörzén több terület munkatársa is képviseli csoportját, ezzel is lehetőséget szeretnénk biztosítani a standunkra érkezőknek, hogy aktuális állásajánlatainkról minél bővebb felvilágosítást kapjanak:
Marketing/PR
HR
IT
Kontrolling
Üzletberendezés
Raktárak
Standunkon állásajánlataink mellett sminkeléssel, virtuális sétákkal és egy trendi instax fotóval is várunk Benneteket!

Te vagy a mi emberünk, ha...

együttműködő
kedves, nyitott személyiség
proaktív
emberközpontú
támogató, segítő személyiség
talpraesett
alkalmazkodóképes
türelmes
precíz
lojális vagy
önálló, de tudsz csapatban dolgozni
jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel
rendszerszemlélettel rendelkezel
rugalmas gondolkodás jellemez

Amit még rólunk tudni érdemes

Több mint 10 000 pályázat érkezett be hozzánk az előző évben
1 070-en vettek részt tavaly képzéseinken
1432 munkatársunk több mint 5 éve dolgozik a dm-nél
253 161 rajongónk van a Facebook-on 
13 000 féle terméket árulunk üzleteinkben 
260 üzletünk van országszerte
8 hónapja indult el webshop-unk

Tudtad-e?

  • Három egymást követő évben elnyertük a "Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelemben" címet a RANDSTAD felmérése alapján, am...
  • Elnyertük a Családbarát munkahely címet az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton.   Vállalati k...
  • Munkatársaink értékelése alapján elnyertük a Legjobb Munkahely címet nagyvállalati kategóriában.A 2015-ben elkészült hár...

Tudtad-e?

  • Három egymást követő évben elnyertük a "Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelemben" címet a RANDSTAD felmérése alapján, amelynek keretében véletlenszerű kiválasztással többezer embert kérdeztek meg, hogy mit tartanak fontosnak a munkájuk során.
  • Elnyertük a Családbarát munkahely címet az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton.   Vállalati kultúránkra vezethető vissza, hogy cégünk elnyerhette a címet. Fontosnak tartjuk, hogy olyan feltételeket teremtsünk munkavállalóinknak számára, hogy feladataikat hatékonyan és stresszmentesen láthassák el és egyúttal elegendő időt és figyelmet fordíthassanak családjukra.
  • Munkatársaink értékelése alapján elnyertük a Legjobb Munkahely címet nagyvállalati kategóriában.A 2015-ben elkészült három munkáltatói videónk együttesen elnyerte a Munkahelyi Videó (MuVi) pályázaton a "Legőszintébb MuVi" elismerést.
Aktuális állásajánlatok
IT support munkatárs 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémetegyéb,