All You Can Move A19

  • Egyéb,
  • Sportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az AYCM csapata már 20 éve a korlátlan mozgás lehetőségét biztosítja Munkáltató Partnerei alkalmazottai részére. A munkahelyi sport támogatása minden eddiginél fontosabbá vált.Ennek támogatása többszörösen megtérül.A rendszeres testmozgás az állóképességre és az egészségre is jó hatással van,illetve a teljesítmény növelésére,hatékony stressz-kezelésre,a betegségben töltött napok számának csökkentésére és a magánéletre egyaránt!

Hol vannak a képzéseink?

Az AYCM SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan közel 900 különböző sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, táncstúdiók, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák is - korlátlanul látogatható. Akár naponta, minden nap más létesítményben!

Felvételi folyamatunk

AYCM SportPass-t csak az a személy jogosult vásárolni, akinek Magyarországon bejelentett, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonya van és munkáltatója partnere a KLUB Rekreáció Kft. által üzemeltetett AYCM SportPass programnak. Kérjük, érdeklődj a HR-osztályon, hogy Nálatok van-e AYCM!

Aktivitások a helyszínen

A 2019. Őszi HVG Állásbörzén jól felkészült csapatunk várja szeretettel

  • az érdeklődőket, akik leendő felhasználóként szeretnének tájékoztatást kapni a szolgáltatás részleteiről,
  • a munkáltatók érdeklődését, akik a csatlakozás mikéntjéről szeretnének információhoz jutni,
  • és a játékos kedvű HVG Állásbörze látogatókat, akik szuper nyereményekért játszhatnak az AYCM standjánál

WE'RE YOUR FUTURE

AYCM

Aktuális képzések
AYCM SportPass Egyéb,