Becton Dickinson Hungary Kft. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiGazdasági
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A BD orvosi eszközöket, berendezéseket és reagenseket gyártó és forgalmazó, vezető globális orvostechnológiai vállalat, mely elkötelezetten dolgozik a világ minden táján élő emberek egészségi állapotának javítása érdekében. A BD a gyógyszeres terápia eredményességének növelését, a fertőző és daganatos betegségek pontosabb és gyorsabb diagnosztizálását valamint az új gyógyszerek és oltóanyagok kutatásának támogatását állítja működése középpontjába

Hol dolgozunk?

Az 1897-ben alapított BD székhelye az USA New Jersey államában, Franklin Lakes-ben található és a világ több mint ötven országában van jelen.  
A Becton Dickinson Hungary Kft. telephelye a Tatabánya-Környe Ipari parkban található. Telephelyünkön két üzletág van jelen: a BD Medical és a BD Biosciences.

Címünk: 2851 Környe, Üveggyár út 3.

Kiválasztási folyamatunk

Magyar/angol nyelven írott önéletrajzokat várunk.
Kiválasztási folyamatunk hatékony, segít ebben az előszűrésként használt video interjú eszköz. Ennek segítségével könnyen, gyorsan, otthoni körülmények között készílhet videó felvételt a pályázó.
Sikeres előszűrést követően, személyes interjú keretében találkozunk a jelöltekkel maximum 2 körben.