BEKO Engineering Kft. 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikai
  • 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A BEKO Holding AG tulajdonában lévő BEKO-csoport nemzetközi szolgáltatóként egyedi, testre szabott mérnöki - és informatikai megoldásokat nyújt partnereinek az autóipar, az elektronika és a telekommunikáció területén.

A BEKO Engineering Kft. hazánkban 28 éve van jelen, ügyfeleink Magyarország legdinamikusabb multinacionális vállalatai, így kollégáink mindig új és kihívást jelentő feladatokban és karrierjüket fejlesztő projektekben dolgozhatnak.

Hol dolgozunk?

A BEKO Engineering Kft. magyarországi mérnöki irodáiban Budapesten, Győrben és Szombathelyen, valamint onsite, az ügyfeleink telephelyén.

Kiválasztási folyamatunk

A BEKO Engineering Kft. kiválasztási folyamata több lépcsős.

1.HR interjú + szakmai teszt
2.Szakmai interjúKiválasztási folyamatunk

A BEKO Engineering Kft. kiválasztási folyamata:

A kiválasztási folyamatunk dinamikusabban fut végig a megszokottnál.

Első körben HR interjún vesznek részt a jelöltek, ahol bemutatjuk a BEKO Engineering Kft-t, ezt követően a szakmai tapasztalat  megismerése, felmérése és tesztelése folytatódik egy kölcsönös ismerkedésen keresztül.

A sikeres HR interjút és teszteredményt követően a jelentkező második körös szakmai interjúra kap meghívást, ahol a jövőbeni vezetőjével találkozik a konkrét célok és elvárások egyeztetése érdekében.