Celanese Magyarország 2020 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudással
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz
  • Állatbarát munkahelyCsaládbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Celanese Corporation a világ egyik vezető technológiai és különleges vegyipari alapanyagokat gyártó vállalata. A 11 évvel ezelőtt megalapított budapesti központ az anyavállalalat főként európai részlegeinek adminisztratív, pénzügyi, ügyfélszolgálati és logisztikai támogatásáért felel több, mint 400 munkatárssal. Cégünk 2017-ben az Év Családbarát Vállalata és az Év Szolgáltatóközpontja díjat is elnyerte.

Hol dolgozunk?

A Celanese Business Services Center-ének új otthona 2018 májusától az A+ kategóriás, 2 zöld tanúsítvánnyal is rendelkező Promenade Gardens irodaházban kapott helyet, a Váci út 80-84. szám alatt.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk alapvetően személyes interjúkból, és pozíciónként eltérő szakmai feladatokból állnak. Az általános folyamatunk részletes leírását alább találod.

Kiválasztási folyamatunk

Ha megtetszett egy pozíció, jelentkezésed egy rövid űrlap kitöltésével a karrieroldalunkon tudod eljuttatni hozzánk. Ez közvetlenül a recruitment csapatunkhoz érkezik, akik feldolgozzák a beérkező önéletrajzokat.

Amennyiben megfelelsz a pozícióleírásban meghatározott kritériumoknak, hamarosan recruiter kollegáink egyike felkeres, és egy rövid telefonos beszélgetést szervez veled. Ezen beszélgetés során alapvető információkra lesz kíváncsi, amelyek kiegészítik a már leadott pályázati anyagod, és természetesen neked is lehetőséged van kérdezni, hogy jobban megismerd cégünket és a pozíciót. Az adott recruiter fogja veled tartani a kapcsolatot az egész folyamat során: ő fog felkeresni a visszajelzésekkel, illetve bátran fordulhatsz hozzá, ha kérdésed merülne fel.

Önéletrajzod és a telefonbeszélgetés rövid összefoglalója ezután a kiválasztást végző vezetőhöz kerül, aki eldönti, kikkel szeretne egy interjú keretében is találkozni. Az interjú leszervezésével kapcsolatban telefonon keresnek, és a megbeszélt időpontról emlékeztetőt is küldenek neked e-mailben. A találkozó előtt érdemes átolvasni a www.celanese.hu oldalunkat, valamint még egyszer átnézni a pozíció leírását. Az interjúk általában 60 percesek, a szakmai vezető mellett egy másik vezető vagy a HR csapat egyik képviselője is jelen van. A beszélgetésen már részletesebben is kifejtheted szakmai tapasztalatod és motivációd, és természetesen mesélnek a pozícióról és a cégről is. Az interjú után maximum 2 héten belül visszajelzünk, függetlenül attól, hogy tovább jutottál-e a következő fordulóra, vagy sem.

Fontos tudnod, hogy néhány pozíció (pl. General Ledger Accountant, FP&A Analyst) esetében egy szakmai tesztet is el kell végezned az első interjúkör előtt; ezzel tudod bizonyítani szakmai rátermettséged a pozícióra.

A legtöbb pozíció esetében a sikeres első interjú után egy második körös interjúra is számíthatsz, ahol már az adott részleg vezetőjével találkozol. Ez lehet egy rövid, 30 perces telefonos beszélgetés, video-interjú, vagy akár a korábbihoz hasonló, 60 perces személyes interjú is. Ha ezt az kört is sikerrel vetted, röviddel ezután egy ajánlattal keresnek meg telefonon, amelyet aztán írásban is elküldenek. Néhány nap gondolkodási idő után írásban kell visszajelezned a végleges döntésed.