Avis Budget Group BSC E33

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudással
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyol
  • Családbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ barátHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az Avis Budget Group Business Support Centre (BSC) a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatának szolgáltató központjaként 11 éve, 10 nyelven nyújt szakértői támogatást a vállalatcsoport részére, az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió működését segítve. Fő tevékenységi területeink az ügyfélszolgálat, kereskedelmi támogatás, valamint pénzügyi szolgáltatások, amelyeken belül a különböző munkakörökben 1260 kolléga dolgozik. 

Hol dolgozunk?

Green House Irodaház
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 19-25.

Büszkék vagyunk arra, hogy irodaházunk, a Green House Irodaház, Magyarország egyik legzöldebb irodaháza, kiemelten energiahatékony és fenntarható irodai megoldás.
Munkakörnyezetünk ugyanakkor nem csak energiahatékony a környezetbarát technológiai megoldásoknak köszönhetően, de igazán fiatalos és inspiráló, ahová örömmel járunk be nap-mint nap dolgozni.

Kiválasztási folyamatunk

Amennyiben szeretnél csatlakozni az Avis Budget Group BSC csapatához, a karrieroldalunkon tudsz aktuális kereséseinkre jelentkezni. Sikeres jelentkezés esetén többlépcsős kiválasztási folyamatra lehet számítani, melyről a részletesebb leírásban tájékozódhatsz. Minden alkalommal törekszünk a gyors reakcióra; jellemzően 1, kivételes esetben 2 alkalommal, kérjük meg a pályázókat, hogy személyes fordulókon is részt vegyenek.

Kiválasztási folyamatunk

Aktuális álláslehetőségeink karrieroldalunkon jelennek meg, illetve jelentkezésedet is ezen a felületen tudod eljuttatni hozzánk. Itt saját profil létrehozására is lehetőséged van, ahol nyomon tudod követni az általad megpályázott pozíciókat, illetve pályázatod státuszát. Amennyiben éppen nincs olyan konkrét lehetőség, ami felkeltette volna az érdeklődésed, érdemes regisztrálni és feliratkozni hírlevelünkre, így emailben azonnal kapsz értesítést újonnan megnyíló lehetőségeinkről.

Sikeres jelentkezés esetén, a következő fordulókra lehet számítani:

Telefonos beszélgetés

Kollégáink az első telefonos beszélgetés során elsősorban azt mérik fel miért érdekes számodra az általunk kínált lehetőség, mi a legkorábbi időpont, amikor munkába tudnál állni, és mennyi a fizetési igényed.

Amennyiben az elvárásaid megegyeznek azzal, amit kínálni tudunk, időpontot egyeztetünk telefonos nyelvi tesztelésre, valamint e-mailben, az adott pozícióhoz tartozó, online teszteket küldünk ki.

Nyelvi teszt

A nyelvi felmérést egy nyelviskola munkatársa vagy egy az adott nyelvterületen dolgozó kollégánk végzi. Ez általában egy 10-15 perces beszélgetés, aminek eredményéről 1-2 napon belül visszajelzést kapunk.

Online teszt

A kiküldött online tesztek egy webes felületen érhetőek el, így nyomtatást nem igényel a kitöltésük. Lehetnek készség, nyelvi vagy szakmai tesztek.

Állásinterjú vagy Assessment Centre

Amennyiben nyelvtudásod és teszteredményeid megfelelnek az elvárt szintnek, kollégánk ismét felkeres, hogy időpontot egyeztessen Veled egy személyes találkozóra. Ez a forduló lehet egy klasszikus állásinterjú, de lehet csoportos kiválasztás (Assessment Centre) is.

Az egyéni interjú egy toborzási kolléga valamint egy vagy több szakmai vezető részvételével zajlik, melynek során általában szóba kerülnek az eddigi munkatapasztalatok, tanulmányok. Erre érdemes példákkal is készülni, melyek bemutatják a tapaszatalaidon keresztül, hogy a gyakorlatban készségeidet hogyan alkalmazod.  Az interjú a résztvevő kollégáktól függően lehet magyar vagy angol nyelvű, illetve egy része az adott pozícióhoz tartozó nyelven zajlik.

Az Assessment Centre-en szintén toborzási kollégák és egy vagy több szakmai vezető vesz részt. Általában a résztvevő jelöltek bemutatkozásával kezdődik, majd  általános tájékoztatást adunk a cégünkről, illetve az éppen nyitott pozíciók területéről. Ezután egy csoportos feladat következik, szintén az adott nyelven. Az Assessment Centre egyéni interjúkkal, valamint szituációs feladattal zárul a toborzási kolléga vagy szakmai vezető közreműködésével.

Aktivitások a helyszínen

Standunknál találkozhatsz toborzásért felelős munkatársakkal, de kérdezhetsz más, így az Ügyfélszolgálat, Kereskedelmi támogatás, valamint Pénzügyi szolgáltatások területén dolgozó kollégáktól is. Több vezetőnk is jelen lesz az eseményen, akik még többet mondhatnak neked arról, mit is keresnek egy munkavállalóban, hogyan lehet szakmailag fejlődni nálunk.
Készülünk szuper branded ajándékokkal és játékkal is.

Kollégáink a helyszínen

  • Tamási Ádám / Júlio Pires / Szőnyi Júlia Accounts Payable Junior Manager / Service Delivery Manager - Fleet & Network Operations / Financial Services Team Lead
  • Nagy Anita Receivables Controller
  • Franciscy Ádám Change Delivery Manager

Kollégáink a helyszínen

Tamási Ádám / Júlio Pires / Szőnyi Júlia

Accounts Payable Junior Manager / Service Delivery Manager - Fleet & Network Operations / Financial Services Team Lead Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kollégáink bármilyen kérdést szívesen fogadnak a Financial Services (Pénzügy / Számvitel) területtel kapcsolatban. Nyugodtan kérdezheted őket a kiválasztási folyamatról,betanulásról,feladatokról,előrelépési lehetőségekről vagy a csapatról is,hiszen akár találkozhattok is egy személyes interjún ;-)

Nagy Anita

Receivables Controller Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kolleganőnk bármilyen kérdést szívesen fogad a Commercial Support (Kereskedelmi támogatás) vagy Financial Services (Pénzügy/Számviteli) területtel kapcsolatban. Anitát nyugodtan kérdezd belső karrierlehetőségekkel kapcsolatban is, hiszen ő már több pozícióban is sikeresen helyt állt a BSC-ben.

Franciscy Ádám

Change Delivery Manager Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Ádám a BSC-n belüli különböző projektekért, folyamatfejlesztésekért felel. Kérdezd őt nyugodtan akár ezekkel kapcsolatban, akár általánosságban a BSC-vel kapcsolatban, hiszen széles rálátással bír a különböző csapatok tevékenységeire, feladataira.

Aktuális állásajánlatok
Customer Care Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Back-Office Receivables Assistant/Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Collection Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Database & Sales Support Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Student jobs DiákmunkaSzakmai gyakorlat angol
General Ledger / Intercompany Accountant 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Accounts Payable Assistant/Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
HR4U Support Representative 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Traffic Offence Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Operations Support Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő angol
Dokumentumkezelő Munkatárs 0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
Business Analyst 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Data Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angol
Reporting Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő angol
Compliance & Quality Senior Specialist 1-3 év tapasztalatot igénylő angol
HR Business Partner 3-5 év tapasztalatot igénylő angol
CI Lead 3-5 év tapasztalatot igénylő angol