Avis Budget Group BSC 2019 Ősz

  • Pénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudással
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyol
  • Családbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az Avis Budget Group Business Support Centre (BSC) a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatának szolgáltató központjaként 11 éve, 10 nyelven nyújt szakértői támogatást a vállalatcsoport részére, az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió működését segítve. Fő tevékenységi területeink az ügyfélszolgálat, kereskedelmi támogatás, valamint pénzügyi szolgáltatások, amelyeken belül a különböző munkakörökben 1260 kolléga dolgozik. 

Hol dolgozunk?

Green House Irodaház
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 19-25.

Büszkék vagyunk arra, hogy irodaházunk, a Green House Irodaház, Magyarország egyik legzöldebb irodaháza, kiemelten energiahatékony és fenntarható irodai megoldás.
Munkakörnyezetünk ugyanakkor nem csak energiahatékony a környezetbarát technológiai megoldásoknak köszönhetően, de igazán fiatalos és inspiráló, ahová örömmel járunk be nap-mint nap dolgozni.

Kiválasztási folyamatunk

Amennyiben szeretnél csatlakozni az Avis Budget Group BSC csapatához, a karrieroldalunkon tudsz aktuális kereséseinkre jelentkezni. Sikeres jelentkezés esetén többlépcsős kiválasztási folyamatra lehet számítani, melyről a részletesebb leírásban tájékozódhatsz. Minden alkalommal törekszünk a gyors reakcióra; jellemzően 1, kivételes esetben 2 alkalommal, kérjük meg a pályázókat, hogy személyes fordulókon is részt vegyenek.

Kiválasztási folyamatunk

Aktuális álláslehetőségeink karrieroldalunkon jelennek meg, illetve jelentkezésedet is ezen a felületen tudod eljuttatni hozzánk. Itt saját profil létrehozására is lehetőséged van, ahol nyomon tudod követni az általad megpályázott pozíciókat, illetve pályázatod státuszát. Amennyiben éppen nincs olyan konkrét lehetőség, ami felkeltette volna az érdeklődésed, érdemes regisztrálni és feliratkozni hírlevelünkre, így emailben azonnal kapsz értesítést újonnan megnyíló lehetőségeinkről.

Sikeres jelentkezés esetén, a következő fordulókra lehet számítani:

Telefonos beszélgetés

Kollégáink az első telefonos beszélgetés során elsősorban azt mérik fel miért érdekes számodra az általunk kínált lehetőség, mi a legkorábbi időpont, amikor munkába tudnál állni, és mennyi a fizetési igényed.

Amennyiben az elvárásaid megegyeznek azzal, amit kínálni tudunk, időpontot egyeztetünk telefonos nyelvi tesztelésre, valamint e-mailben, az adott pozícióhoz tartozó, online teszteket küldünk ki.

Nyelvi teszt

A nyelvi felmérést egy nyelviskola munkatársa vagy egy az adott nyelvterületen dolgozó kollégánk végzi. Ez általában egy 10-15 perces beszélgetés, aminek eredményéről 1-2 napon belül visszajelzést kapunk.

Online teszt

A kiküldött online tesztek egy webes felületen érhetőek el, így nyomtatást nem igényel a kitöltésük. Lehetnek készség, nyelvi vagy szakmai tesztek.

Állásinterjú vagy Assessment Centre

Amennyiben nyelvtudásod és teszteredményeid megfelelnek az elvárt szintnek, kollégánk ismét felkeres, hogy időpontot egyeztessen Veled egy személyes találkozóra. Ez a forduló lehet egy klasszikus állásinterjú, de lehet csoportos kiválasztás (Assessment Centre) is.

Az egyéni interjú egy toborzási kolléga valamint egy vagy több szakmai vezető részvételével zajlik, melynek során általában szóba kerülnek az eddigi munkatapasztalatok, tanulmányok. Erre érdemes példákkal is készülni, melyek bemutatják a tapaszatalaidon keresztül, hogy a gyakorlatban készségeidet hogyan alkalmazod.  Az interjú a résztvevő kollégáktól függően lehet magyar vagy angol nyelvű, illetve egy része az adott pozícióhoz tartozó nyelven zajlik.

Az Assessment Centre-en szintén toborzási kollégák és egy vagy több szakmai vezető vesz részt. Általában a résztvevő jelöltek bemutatkozásával kezdődik, majd  általános tájékoztatást adunk a cégünkről, illetve az éppen nyitott pozíciók területéről. Ezután egy csoportos feladat következik, szintén az adott nyelven. Az Assessment Centre egyéni interjúkkal, valamint szituációs feladattal zárul a toborzási kolléga vagy szakmai vezető közreműködésével.