Semcon 2020 Tavasz

  • SSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Semcon egy termékfejlesztésre szakosodott nemzetközi technológiai cég. Cégünk a teljes termékfejlesztési ciklust képes kivitelezni, a stratégiai és technológiai fejlesztéstől kezdve a termékinformációkig. Magyarország a termékinformációs üzletágban bővül dinamikusan: műszaki szövegírás, műszaki illusztráció, multimédia és e-learning területén kínál innovatív megoldásokat nemzetközi ügyfelei számára.

Hol dolgozunk?

Infopark - D épület
Gabor Dénes u. 2.
1117 Budapest

Kiválasztási folyamatunk

Cégünkre a többkörös kiválasztási folyamat jellemző: egy telefonos beszélgetést követően a jelöltek tesztíráson vesznek részt, majd két személyes körre számthatnak.

Kiválasztási folyamatunk

Cégünkre a többkörös kiválasztási folyamat jellemző, mely területenként eltérő lehet. Általánosságban elmondható, hogy sikeres telefonos beszélgetést követően a jelöltek az első körben egy szakmai teszt megírásán vesznek részt, mellyel mérjük a nyelvtudásukat és szakmai ismereteiket. Személyes beszélgetésre a második körben lehet számítani, melyen a HR-es munkatárs, illetve a szakmai vezetők vesznek részt. A harmadik körben a pályázó találkozik az üzletág vezetőivel. Sikeres pályázat esetén ezután kerülhet sor az ajánlatadásra.