Semcon F3

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Semcon egy termékfejlesztésre szakosodott nemzetközi technológiai cég. Cégünk a teljes termékfejlesztési ciklust képes kivitelezni, a stratégiai és technológiai fejlesztéstől kezdve a termékinformációkig. Magyarország a termékinformációs üzletágban bővül dinamikusan: műszaki szövegírás, műszaki illusztráció, multimédia és e-learning területén kínál innovatív megoldásokat nemzetközi ügyfelei számára.

Hol dolgozunk?

A Semcon a világ 40 lokációján van jelen, a központja Svédországban, Göteborgban található.
Itt Magyarországon az irodánk az Infopark D épületében van. (1117 Budapest, Gábor Dénes utca 2.)

Kiválasztási folyamatunk

A Semconra a többkörös kiválasztási folyamat jellemző, ami területenként eltérő lehet. Telefonos egyeztetést követően, a jelöltek egy szakmai teszt megírásán vesznek részt, mellyel a nyelvtudást és a szakmai ismereteket mérjük. Ezt követi egy személyes találkozó, ahol a HR-es munkatárs és a szakmai vezetők vesznek részt. Utolsó körben az üzletág vezetőjével fogsz találkozni, melyet, sikeres pályázás esetén, az ajánlatadás követ.

Aktivitások a helyszínen

Az állásbörzén a HR-es kollégákon túl, jelen lesz 1-1 munkatárs a Telecommunications és az Automotive & Industry területünkről, akik részletesen tudnak majd mesélni a Technical Writerek mindennapjairól.
Ezen kívül készülünk informatív anyagokkal a műszaki szakszövegírásról, valamint egy logikai játékkal is, melyet ha sikeresen megoldasz, máris elindulunk veled a kiválasztási folyamatban.

Kollégáink a helyszínen

  • Nagy Lenke Recruitment Specialist
  • Sipos Orsolya HR Generalist
  • Technical Writer kollégák

Kollégáink a helyszínen

Nagy Lenke

Recruitment Specialist Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Sipos Orsolya

HR Generalist Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Technical Writer kollégák

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Aktuális állásajánlatok
Technical Writer - Telecommunications 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Technical Writer - Automotive Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol