Semcon 2019 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Semcon egy termékfejlesztésre szakosodott nemzetközi technológiai cég. Cégünk a teljes termékfejlesztési ciklust képes kivitelezni, a stratégiai és technológiai fejlesztéstől kezdve a termékinformációkig. Magyarország a termékinformációs üzletágban bővül dinamikusan: műszaki szövegírás, műszaki illusztráció, multimédia és e-learning területén kínál innovatív megoldásokat nemzetközi ügyfelei számára.

Hol dolgozunk?

Gabor Dénes u. 2.
1117 Budapest
Infopark D épület

Kiválasztási folyamatunk

Cégünkre a többkörös kiválasztási folyamat jellemző, melyről bővebben az alábbiakban olvashatnak.

Kiválasztási folyamatunk

Cégünkre a többkörös kiválasztási folyamat jellemző, mely területenként eltérő lehet. Általánosságban elmondható, hogy a jelöltek az első körben egy szakmai teszt megírásán vesznek részt, mellyel mérjük a nyelvtudásukat és szakmai ismereteiket. Személyes beszélgetésre a második körben lehet számítani, melyen a HR-es munkatárs, illetve a szakmai vezetők vesznek részt. A harmadik körben a pályázó találkozik az üzletág vezetőivel. Sikeres pályázat esetén ezután kerülhet sor az ajánlatadásra. Assessment Centert csak a közép- és felsővezetői kiválasztások során alkalmazunk, ezeknél a pozícióknál különféle on-line teszteket is be szoktunk építeni a folyamatba.