Loxon Solutions Zrt. 2020 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • LMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Loxon Solutions dinamikusan fejlődő, nemzetközi szoftvercég, amelyet fiatal magyar szakemberek alapítottak 2000-ben start-upként. A Loxon szoftvercsomag a világon egyedülálló módon teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó igényeit. Ügyfeleink vezető nemzetközi bankok. Legfőbb értékeink az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség.

Hol dolgozunk?

Megoldásainkat a CEE, CIS és MEA régió 32 izgalmas országába szállítjuk. Budapesten túl Debrecenben, Bukarestben, Rijádban, Dubaiban, Isztanbulban és Moszkvában is található irodánk. Munkatársaink a hosszabb kint tartózkodás helyett néhány napos, egy-egy hetes utazások során, éves szinten 1500 napot töltenek külföldön.

Kiválasztási folyamatunk

Csapatunkban üzleti és informatikus kollégák dolgoznak együtt a projektek sikeréért. Ha úgy érzed, szívesen kipróbálnád magad nemzetközi projekteken és szeretnél hozzátenni a Loxon sikereihez a világban, csatlakozz hozzánk minél hamarabb! Kérdésed lenne valamelyik pozícióval, esetleg a kiválasztási folyamatunkkal kapcsolatban? Látogass meg minket az E12-es standnál és örömmel segítünk mindenben.