Lexmark 2018 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudással
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz

Mivel foglalkozunk?

A Lexmark International, Inc olyan nyomtatási és képalkotási termékek, szoftverek, megoldások és szolgáltatások széles skáláját biztosítják a legkülönfélébb méretű vállalatok számára, amelyek segítségével az ügyfeleknek kevesebbet kell nyomtatniuk, és pénzt takaríthatnak meg. Vállalatunk több mint 170 országban értékesített termékeket Észak-és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában, a csendes-óceáni és a karibi térségben.

Hol dolgozunk?

Vállalatunk több mint 170 országban értékesített termékeket Észak- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában, a csendes-óceáni és a karibi térségben.
2008-ban Budapesten nyílt az új európai kompetencia központ, amely ma már több száz főt foglalkoztat.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamat több körös interjúból áll. Első körben az EMEA Recruitment Specialist kollegával találkozhat a jelölt, második, illetve harmadik körben a funkciónális vezetővel, HR Business Partnerrel, és esetenként külföldi vezetővel. Az interjúk kompetencia alapú, és szakmai jellegű beszélgetések szükség esetén nyelvi és egyéb teszteléssel kiegészítve.