INT - Solution Üzleti Tanácsadó Kft. 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz

Mivel foglalkozunk?

Az INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft emberi erőforráshoz kapcsolódó problémákat old meg, legyen szó munkaerő-közvetítésről, munkaerő-kölcsönzésről, vagy egyéni és csoportos fejlesztésekről. Szakmailag képzett munkatársaink a HR minden területén megtalálják a megoldást Ügyfeleink és Pályázóink igényeire annak érdekében, hogy a munkát kereső megtalálhassa ideális munkahelyét, a Partnercégünk pedig a szervezetbe illő új munkatársát.

Hol dolgozunk?

Nyíregyházán, Debrecenben és Budapesten rendelkezünk irodával, így tevékenységi körünk leginkább a keleti régióra terjed ki. Ezen kívül németországi partnerünk révén azon személyeknek is tudunk segíteni, akik külföldön szeretnének szerencsét próbálni.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk lépései mindig rugalmasan alkalmazkodnak a partnereink igényeihez. A telefonos kapcsolatfelvétel után a személyes interjú szerkezetét annak a munkakörnek megfelelően alakítjuk ki, amelyre a kiválasztás éppen zajlik. Az általunk lebonyolított interjú és adott esetben tesztelés után már az Ügyfelünk által vezetett körök következnek. A folyamat során folyamatos visszajelzéseket adunk a pályázóknak és ügyfeleinknek egyaránt.