Humán Centrum / Mind-Diák Szövetkezet 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt vehetsz gyakornoki programokban, szakmai gyakorlaton, sőt még a pályakezdésben is segíteni tudunk. Csatlakozz hozzánk!

Hol dolgozunk?

Szeged, Székesfehérvár, Szerencs, Békéscsaba, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Budakalász, Budaörs, Budapest, Dunakeszi, Tiszaújváros, Debrecen, Veresegyház, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Gödöllő, Győr, Hatvan, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Szekszárd, Siófok

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk az érintett munkakör és a megbízó cég elvárásaihoz alkalmazkodik. Akár gyakorlott diákmunkás vagy, akár a kezdő lépések előtt állsz, a munkavállalás minden lépésében segítségedre leszünk. Az általunk kínál feladatokra betanítunk, nem kell izgulnod azon, hogy nincs szakmai tapasztalatod. A kiválasztás általános folyamata az alábbi lépéseket foglalja magában:

Kiválasztási folyamatunk

  1. Az állásra jelentkezés regisztrációhoz kötött: www.minddiak.hu/regisztracio
  2. A feltöltött önéletrajzok válogatását a munkaköri elvárások alapján végezzük.
  3. Az elvárásoknak megfelelőnek tűnő pályázókkal telefonos interjút folytatunk
  4. A legjobb jelentkezők személyes interjún is részt vesznek a Mind-Diák, majd az ügyfél munkatársával.

A megbízó cég hozza meg a kiválasztási döntést, melyet követően szerződést kötünk, elvégezzük a szükséges munkaügyi adminisztrációt, hatósági bejelentést és már kezdődhet is a munka. Szívesen segítünk a jelentkezés és a kötelező adminisztráció feladataiban és örömmel vesszük, ha javaslataid vannak a kiválasztási folyamat egyes lépéseivel kapcsolatban is. 

A Mind-Diák évente 10.000 diáknak biztosít szabadidejéhez illeszkedő pénzkereseti lehetőséget. Legyél Te az egyik!