banner_48_6b29e.jpg

IT Services Hungary 2019 Tavasz

  • InformatikaiSSC, állások jó nyelvtudással
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet
  • Bababarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ barátHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Vállalatunk a T-Systems International leányvállalataként egyedülálló módon az ICT-szolgáltatások teljes portfólióját nyújtja. Budapesti, debreceni, pécsi és szegedi szolgáltatóközpontjainkból IT outsourcinggal támogatjuk nemzetközi vállalati ügyfeleinket, főként rendszerintegráció, üzemeltetés, fejlesztés, hálózati támogatás, SAP, Cloud, illetve a jövőt meghatározó IT technológiák terén.

Hol dolgozunk?

Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

Kiválasztási folyamatunk

Több körös interjúk
Nyelvi tesztek
Informatikai tesztek
Telefonos interjúk a külföldi szakmai vezetőkkel
Vezetői pozícióknál Assessment Center

Te vagy a mi emberünk, ha...

Németül és/vagy angolul beszélő, gyakorlattal rendelkező informatikai szakember (Pl. Szoftver- és hardverplatform üzemeltetés, SAP-rendszerszolgáltatások, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet területeken)
Gyakornoki pozíciókra nyelveket beszélő, jól képzett pályakezdő
Rugalmas, változásokra nyitott személyiség vagy

Tudtad-e?

  • 2017-ben az IT Services Hungary elnyerte az "Az Év Felelős Foglalkoztatója"-, valamint a Pécsi Tudományegyetem "Pro Univ...
  • Az IT Services Hungary foglalkoztatottak létszáma a 2017-ben átlépte a lélektani határnak számító 4500 ezer főt. A válla...
  • Különböző szempontok alapján hasonlítja össze a legjobb munkahely címért pályázó cégeket a European Business Awards üzle...

Tudtad-e?

  • 2017-ben az IT Services Hungary elnyerte az "Az Év Felelős Foglalkoztatója"-, valamint a Pécsi Tudományegyetem "Pro Universitate Quinqueecclesiensi" díját.
  • Az IT Services Hungary foglalkoztatottak létszáma a 2017-ben átlépte a lélektani határnak számító 4500 ezer főt. A vállalat a munkahelyteremtéssel összefüggő regionális fejlesztéseiért elnyerte a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös elismerését, az „Év befektetője díjat”is.
  • Különböző szempontok alapján hasonlítja össze a legjobb munkahely címért pályázó cégeket a European Business Awards üzleti verseny európai szervezőbizottsága. Ennek alapján a 2014/2015 év magyar győztese a „Best Employer of the Year” kategóriában az IT Services Hungary (ITSH) lett. A rangos díj is azt jelenti, hogy az ITSH jelenleg nemcsak az ICT-szektor legnagyobb, de egyúttal a teljes magyar munkaerő-piac legjobb munkahelye is.

Ő már nálunk dolgozik

Tamás az egyetemi katedrát hazánk legnagyobb ICT munkaadójának alkalmazás adminisztrátori pozíciójára cserélte. A korábban matematika oktatóként dolgozó szakember eltökéltsége a HVG Állásbörzén pozitív benyomást tett a cég kiválasztási szakemberére, így néhány héttel a rendezvény zárását követően már az ITSH munkatársaként töltötte mindennapjait.

Milyen fórumokon kerestél állást?

Alapvetően online felületen böngészgettem a nyitott pozíciók között, de egy-két alkalommal részt vettem vidéki állásbörzéken is. Az interneten keresgélve találkoztam a HVG Állásbörzével. A rendezvényprogramjának és a kiállítók névsorának végigolvasása után biztos voltam abban, hogy hasznos információkkal és jó lehetőségekkel találkozhatok a SYMA-ban.

HVG Állásbörze -Portik Tamás

Portik Tamás, Application Administrator

Leendő munkaadód keresésekor milyen szempontok alapján válogattál a cégek között?

Sok olyan vállalat vett részt a karriervásáron, amelyekről korábban nem is hallottam. Szerettem volna tájékozódni a számomra ismeretlen kiállítók kínálta lehetőségekről. Fontos kitétel volt, hogy milyen a cég megjelenése és az ott dolgozók hozzáállása, továbbá a budapesti munkavégzés.

Mennyit tudtál az IT Services Hungary tevékenységéről a személyes találkozást megelőzően?

Debreceni tanulmányaim alatt tudomást szereztem arról, hogy a városban működik egy irodájuk. Akkor azonban még nem rendelkeztem megfelelő informatikai tudással, így nem is próbáltam meg bekerülni hozzájuk. 2014-ben aztán részt vettem egy Etikus Hacker képzésen, amely kellő önbizalommal és szakmai tudással vértezett fel, hogy az állásbörzén beadjam a jelentkezésemet.

Milyen benyomással távoztál a cég standjától?

Abszolút pozitív érzésekkel, ott is hagytam a CV-met náluk. Nagyon megnyerő, modern és dinamikus volt a cég standja, ráadásul szívélyesen fogadtak a vállalat munkatársai. A HR-es kolléganő már ott kiemelte, hogy nagyra értékeli az önmegújító törekvésemet, hogy 34 éves koromban képes vagyok egy teljesen másik karrierútra lépni.

Miben segíti az álláskeresést a HVG Állásbörze?

A személyes találkozás nagy előnye, hogy sok olyan kérdésre is választ lehet kapni, amelyre a hirdetésekben nem biztos, hogy kitértek. A cég képviselőjére könnyebb pozitív benyomást tenni egy közvetlen beszélgetés alkalmával, mint egy írásos pályázattal. Erre jó bizonyíték, hogy a rendezvényt követően két hét múlva értesítettek, hogy mehetek interjúra.

 

HVG Állásbörze - Gergely Zsolt

A sikerhez elengedhetetlen, hogy legyen elképzelésünk arról, milyen területen szeretnénk érvényesíteni magunkat. A szakmai felkészültség, a nyelvtudás és a céltudatosság mellett a személyiségjegyek is fontos szereppel bírnak a felvételi folyamat során. Egy közvetlen beszélgetés alkalmával könnyebben tudunk számunkra testhezálló lehetőséget találni.

Milyen céllal érkeztek hazánk legjelentősebb karrierrendezvényére?

Elsősorban szerettünk volna minél több, számunkra releváns jelölttel kapcsolatba kerülni. Magyarország legnagyobb ICT munkaadójaként folyamatosan keresünk új kollégákat, így az állásbörzéken való jelenlét jó alkalom arra, hogy az álláskeresők kicsit közelebbről megismerjék a céget. Fontos még számunkra a vállalati brand, kultúra megismertetése is.

Gergely Zsolt, Toborzási vezető


Milyen nyitott pozíciókra várják a jelentkezőket?

Széles a skála. Németül és/vagy angolul jól beszélő, kevesebb tapasztalattal rendelkező pályakezdőktől kezdve a magas szintű informatikai szaktudást igénylő architect pozíciókig gyakorlatilag a teljes céges portfóliót képviseljük karrierlehetőségeink kínálatával. Keresünk tesztelőket, fejlesztőket, project managereket, process managereket, vannak nyitott pozíciók üzleti támogatás területén, illetve rendszeresen bővítjük a gyakornoki csapatunkat is.

Melyek voltak a legfontosabb szempontok leendő munkatársuk kiválasztásánál?

Az interjúkon az adott területet szakmailag képviselő kollégák is részt vesznek a HR-el együttműködve, így már az első alkalommal felmérjük, hogy a pályázó technikai háttere, eddigi tapasztalata illeszkedik-e az adott pozícióhoz. Fontos szempont, hogy milyen szinten beszéli a kívánt nyelvet vagy nyelveket, továbbá, hogy személyiségében mennyire illik bele az adott csapatba, amelybe az új kollégát keressük.

Egy-egy rendezvény alkalmával mennyi álláskereső jelentkezik a céghez?

A karriervásáron nagyon sok az érdeklődő, sokszor hosszú sorokban várják a lehetőséget a személyes beszélgetésre. Az elmúlt két évben körülbelül 50 sikeresen zárult pályázat kapcsolódik a HVG Állásbörzén való részvételhez.

Mit tanácsolna a karrierépítést iránt érdeklődőknek, akik állásbörzén keresnek munkát?

Fontos, hogy legyen elképzelésük arról, mivel szeretnének foglalkozni. Hasznos, ha van náluk egy jól megírt önéletrajz, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy van-e számára releváns lehetőségünk, amire akár már ott helyben felhívhatjuk a figyelmét. Ha előzetesen tájékozódnak a honlapunkon a nyitott pozícióinkról, és célzottan érkeznek a standhoz, még hatékonyabb tanácsadást tudunk adni. Érdemes a rendezvény karrierépítést támogató előadásain, programjain is részt venni, mert azok szintén a segítségükre lehetnek az álláskeresésben, sikeres pályázásban.

Ilyenek vagyunk

A vállalat sikerének kulcsa egy olyan vállalati kultúrán alapszik, amelyet a tisztesség, az etikus magatartás és a személyes felelősség jellemez. Szenvedélyesen elkötelezettek vagyunk a jövő digitalizációjában, amely egyben a személyes küldetésünk. Megbízható partnerként szállítjuk az E2E (Enterprise to Enterpise) infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat a Deutsche Telekom és ügyfelei számára.