banner_48_6b29e.jpg

IT Services Hungary E10

 • InformatikaiSSC, állások jó nyelvtudással
 • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • AngolNémet
 • Családbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ barátHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Cégünk, az IT Services Hungary, a T-Systems International leányvállalataként az informatikai szolgáltatások teljes portfólióját nyújtja ügyfelei részére. Budapesti, debreceni, pécsi és szegedi szolgáltatóközpontjainkból támogatjuk nemzetközi ügyfeleinket IT outsourcing révén a rendszerintegráció, üzemeltetés, fejlesztés, hálózati támogatás, SAP felhő és a jövőt formáló technológiák terén.

Hol dolgozunk?

 • Budapest

 • Debrecen

 • Pécs

 • Szeged

Kiválasztási folyamatunk

 • Többkörös interjú
 • Nyelvi tesztek
 • IT tesztel
 • Telefonos interjú külföldi szakmai vezetőkkel 
 • Assessment Center vezetői pozíciók esetén

Kiválasztási folyamatunk

 • Multiple-stage interview process
 • Language tests
 • IT tests
 • Phone interviews with foreign professional leaders
 • Assessment Center in case of managerial positions

Aktivitások a helyszínen

Látogass meg minket, kávézzunk egyet és nézzük meg, mit tudunk nyújtani számodra!

Come and visit us, let's have a cup of coffee and a chat! 

Te vagy a mi emberünk, ha...

 • Angolul és/vagy németül beszélő IT szakember vagy, akinek esetleg még tapasztalata is van a szoftver és hardver platform üzemeltetés, SAP rendszer szolgáltatások, távoli és helyi szerverüzemeltetés, vagy akár a hálózatmenedzsment és -ellenőrzés területén
 • Ha beszélsz nyelveket, megvannak a megfelelő ismereteid és gyakornok szeretnél lenni 
 • Ha rugalmas és a változásra nyitott vagy

Tudtad-e?

 • In 2017, IT Services Hungary won the award 'Responsible Employer of the Year' and the award 'Pro Universitate Quinqueecc...
 • The number of employees in 2017 surpassed the psychological border of 4500 people. The company was awarded 'Investor of ...
 • The organizers of the business competiton European Business Awards compare the companies competing for the best workplac...

Tudtad-e?

 • In 2017, IT Services Hungary won the award 'Responsible Employer of the Year' and the award 'Pro Universitate Quinqueecclesiensi' of the University of Pécs.
 • The number of employees in 2017 surpassed the psychological border of 4500 people. The company was awarded 'Investor of the Year' by the Ministry of Foreign Affairs and Trade and Hungarian Investment Promotion Agency for its regional developments regarding job creation.
 • The organizers of the business competiton European Business Awards compare the companies competing for the best workplace title in several aspects. Thus, in 2014/2015 the Hungarian winner in the category 'Best Employer of the Year' was IT Services Hungary (ITSH). This prestigious award means that ITSH is not only the biggest employer in the ICT industry but is the best workplace in the Hungarian labour market.

Ő már nálunk dolgozik

Tamás az egyetemi katedrát hazánk legnagyobb ICT munkaadójának alkalmazás adminisztrátori pozíciójára cserélte. A korábban matematika oktatóként dolgozó szakember eltökéltsége a HVG Állásbörzén pozitív benyomást tett a cég kiválasztási szakemberére, így néhány héttel a rendezvény zárását követően már az ITSH munkatársaként töltötte mindennapjait.

Milyen fórumokon kerestél állást?

Alapvetően online felületen böngészgettem a nyitott pozíciók között, de egy-két alkalommal részt vettem vidéki állásbörzéken is. Az interneten keresgélve találkoztam a HVG Állásbörzével. A rendezvényprogramjának és a kiállítók névsorának végigolvasása után biztos voltam abban, hogy hasznos információkkal és jó lehetőségekkel találkozhatok a SYMA-ban.

HVG Állásbörze -Portik Tamás

Portik Tamás, Application Administrator

Leendő munkaadód keresésekor milyen szempontok alapján válogattál a cégek között?

Sok olyan vállalat vett részt a karriervásáron, amelyekről korábban nem is hallottam. Szerettem volna tájékozódni a számomra ismeretlen kiállítók kínálta lehetőségekről. Fontos kitétel volt, hogy milyen a cég megjelenése és az ott dolgozók hozzáállása, továbbá a budapesti munkavégzés.

Mennyit tudtál az IT Services Hungary tevékenységéről a személyes találkozást megelőzően?

Debreceni tanulmányaim alatt tudomást szereztem arról, hogy a városban működik egy irodájuk. Akkor azonban még nem rendelkeztem megfelelő informatikai tudással, így nem is próbáltam meg bekerülni hozzájuk. 2014-ben aztán részt vettem egy Etikus Hacker képzésen, amely kellő önbizalommal és szakmai tudással vértezett fel, hogy az állásbörzén beadjam a jelentkezésemet.

Milyen benyomással távoztál a cég standjától?

Abszolút pozitív érzésekkel, ott is hagytam a CV-met náluk. Nagyon megnyerő, modern és dinamikus volt a cég standja, ráadásul szívélyesen fogadtak a vállalat munkatársai. A HR-es kolléganő már ott kiemelte, hogy nagyra értékeli az önmegújító törekvésemet, hogy 34 éves koromban képes vagyok egy teljesen másik karrierútra lépni.

Miben segíti az álláskeresést a HVG Állásbörze?

A személyes találkozás nagy előnye, hogy sok olyan kérdésre is választ lehet kapni, amelyre a hirdetésekben nem biztos, hogy kitértek. A cég képviselőjére könnyebb pozitív benyomást tenni egy közvetlen beszélgetés alkalmával, mint egy írásos pályázattal. Erre jó bizonyíték, hogy a rendezvényt követően két hét múlva értesítettek, hogy mehetek interjúra.

 

HVG Állásbörze - Gergely Zsolt

A sikerhez elengedhetetlen, hogy legyen elképzelésünk arról, milyen területen szeretnénk érvényesíteni magunkat. A szakmai felkészültség, a nyelvtudás és a céltudatosság mellett a személyiségjegyek is fontos szereppel bírnak a felvételi folyamat során. Egy közvetlen beszélgetés alkalmával könnyebben tudunk számunkra testhezálló lehetőséget találni.

Milyen céllal érkeztek hazánk legjelentősebb karrierrendezvényére?

Elsősorban szerettünk volna minél több, számunkra releváns jelölttel kapcsolatba kerülni. Magyarország legnagyobb ICT munkaadójaként folyamatosan keresünk új kollégákat, így az állásbörzéken való jelenlét jó alkalom arra, hogy az álláskeresők kicsit közelebbről megismerjék a céget. Fontos még számunkra a vállalati brand, kultúra megismertetése is.

Gergely Zsolt, Toborzási vezető


Milyen nyitott pozíciókra várják a jelentkezőket?

Széles a skála. Németül és/vagy angolul jól beszélő, kevesebb tapasztalattal rendelkező pályakezdőktől kezdve a magas szintű informatikai szaktudást igénylő architect pozíciókig gyakorlatilag a teljes céges portfóliót képviseljük karrierlehetőségeink kínálatával. Keresünk tesztelőket, fejlesztőket, project managereket, process managereket, vannak nyitott pozíciók üzleti támogatás területén, illetve rendszeresen bővítjük a gyakornoki csapatunkat is.

Melyek voltak a legfontosabb szempontok leendő munkatársuk kiválasztásánál?

Az interjúkon az adott területet szakmailag képviselő kollégák is részt vesznek a HR-el együttműködve, így már az első alkalommal felmérjük, hogy a pályázó technikai háttere, eddigi tapasztalata illeszkedik-e az adott pozícióhoz. Fontos szempont, hogy milyen szinten beszéli a kívánt nyelvet vagy nyelveket, továbbá, hogy személyiségében mennyire illik bele az adott csapatba, amelybe az új kollégát keressük.

Egy-egy rendezvény alkalmával mennyi álláskereső jelentkezik a céghez?

A karriervásáron nagyon sok az érdeklődő, sokszor hosszú sorokban várják a lehetőséget a személyes beszélgetésre. Az elmúlt két évben körülbelül 50 sikeresen zárult pályázat kapcsolódik a HVG Állásbörzén való részvételhez.

Mit tanácsolna a karrierépítést iránt érdeklődőknek, akik állásbörzén keresnek munkát?

Fontos, hogy legyen elképzelésük arról, mivel szeretnének foglalkozni. Hasznos, ha van náluk egy jól megírt önéletrajz, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy van-e számára releváns lehetőségünk, amire akár már ott helyben felhívhatjuk a figyelmét. Ha előzetesen tájékozódnak a honlapunkon a nyitott pozícióinkról, és célzottan érkeznek a standhoz, még hatékonyabb tanácsadást tudunk adni. Érdemes a rendezvény karrierépítést támogató előadásain, programjain is részt venni, mert azok szintén a segítségükre lehetnek az álláskeresésben, sikeres pályázásban.

Ilyenek vagyunk

The key to the company's success is based upon a corporate culture that can be described by honesty, ethical behaviour and personal responsibility. We are passionate about the digitization of the future, it is our personal mission. As a reliable partner we deliver E2E (Enterprise to Enterprise) ICT services for Deutsche Telekom and its customers.

Aktuális állásajánlatok
IT Operációs gyakornok/ IT Operation Trainee DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Pénzügyi munkatárs-gyakornok / Finance Trainee DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Controlling gyakornok/Controlling Trainee DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Adminisztratív gyakornok/Administration Trainee Diákmunka magyarangol
Változásmenedzsment gyakornok/Change Management Trainee Diákmunka magyarangolnémet
System Administrator 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Technical Process Specialist 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Technical Incident Manager 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Senior Business Assistance 0-1 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Service Delivery Manager (Service Management) 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Software Engineer (GP/Sales BD and BO SSC) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Security Analyst 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Software Architect (GP/Sales BD and BO SSC) 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Senior Frontend Developer 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Security Management Specialist (TSI Switzerland support) 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő angolnémet
VW Venus SW Architekt/Team koordinátor 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Adatvédelmi tisztviselő/Data Protection Officer 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Business Analyst - Development 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Alkalmazás Menedzser/Application Manager 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Controller 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Daimler-ELS projekt Fejlesztő / Üzemeltető szakember 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
Application Administrator 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Network Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Experienced System Admin 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Senior Linux Engineer 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Megrendelés kezelési munkatárs/Order Management 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet