banner_48_6b29e.jpg

IT Services Hungary E10

  • InformatikaiSSC, állások jó nyelvtudással
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Az IT Services Hungary a T-Systems International hazai leányvállalata. Budapesti, debreceni, pécsi és szegedi szolgáltatóközpontjaink rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken szolgálják ki nemzetközi ügyfeleinket, de portfóliónkban a széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform SAP-rendszer szolgáltatásai, projektmenedzsment, távoli- és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is megtalálható.

Hol dolgozunk?

Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

Kiválasztási folyamatunk

Több körös interjúk
Nyelvi tesztek
Informatikai tesztek
Telefonos interjúk a külföldi szakmai vezetőkkel
Vezetői pozícióknál Assessment Center

Aktivitások a helyszínen

A helyszínen a következő területeken dolgozó kollegáinkkal találkozhatsz:
Recruiterek
Szakmai vezetők
Szakmai oldalt képviselő kollégák

Te vagy a mi emberünk, ha...

Németül és/vagy angolul beszélő, gyakorlattal rendelkező informatikai szakember (Pl. Szoftver- és hardverplatform üzemeltetés, SAP-rendszerszolgáltatások, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet területeken)
Gyakornoki pozíciókra nyelveket beszélő, jól képzett pályakezdő
Rugalmas, változásokra nyitott személyiség vagy

Tudtad-e?

  • 2017-ben az IT Services Hungary elnyerte az "Az Év Felelős Foglalkoztatója"-, valamint a Pécsi Tudományegyetem "Pro Univ...
  • Az IT Services Hungary foglalkoztatottak létszáma a 2017-ben átlépte a lélektani határnak számító 4500 ezer főt. A válla...
  • Különböző szempontok alapján hasonlítja össze a legjobb munkahely címért pályázó cégeket a European Business Awards üzle...

Tudtad-e?

  • 2017-ben az IT Services Hungary elnyerte az "Az Év Felelős Foglalkoztatója"-, valamint a Pécsi Tudományegyetem "Pro Universitate Quinqueecclesiensi" díját.
  • Az IT Services Hungary foglalkoztatottak létszáma a 2017-ben átlépte a lélektani határnak számító 4500 ezer főt. A vállalat a munkahelyteremtéssel összefüggő regionális fejlesztéseiért elnyerte a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös elismerését, az „Év befektetője díjat”is.
  • Különböző szempontok alapján hasonlítja össze a legjobb munkahely címért pályázó cégeket a European Business Awards üzleti verseny európai szervezőbizottsága. Ennek alapján a 2014/2015 év magyar győztese a „Best Employer of the Year” kategóriában az IT Services Hungary (ITSH) lett. A rangos díj is azt jelenti, hogy az ITSH jelenleg nemcsak az ICT-szektor legnagyobb, de egyúttal a teljes magyar munkaerő-piac legjobb munkahelye is.

Ő már nálunk dolgozik

Tamás az egyetemi katedrát hazánk legnagyobb ICT munkaadójának alkalmazás adminisztrátori pozíciójára cserélte. A korábban matematika oktatóként dolgozó szakember eltökéltsége a HVG Állásbörzén pozitív benyomást tett a cég kiválasztási szakemberére, így néhány héttel a rendezvény zárását követően már az ITSH munkatársaként töltötte mindennapjait.

Milyen fórumokon kerestél állást?

Alapvetően online felületen böngészgettem a nyitott pozíciók között, de egy-két alkalommal részt vettem vidéki állásbörzéken is. Az interneten keresgélve találkoztam a HVG Állásbörzével. A rendezvényprogramjának és a kiállítók névsorának végigolvasása után biztos voltam abban, hogy hasznos információkkal és jó lehetőségekkel találkozhatok a SYMA-ban.

HVG Állásbörze -Portik Tamás

Portik Tamás, Application Administrator

Leendő munkaadód keresésekor milyen szempontok alapján válogattál a cégek között?

Sok olyan vállalat vett részt a karriervásáron, amelyekről korábban nem is hallottam. Szerettem volna tájékozódni a számomra ismeretlen kiállítók kínálta lehetőségekről. Fontos kitétel volt, hogy milyen a cég megjelenése és az ott dolgozók hozzáállása, továbbá a budapesti munkavégzés.

Mennyit tudtál az IT Services Hungary tevékenységéről a személyes találkozást megelőzően?

Debreceni tanulmányaim alatt tudomást szereztem arról, hogy a városban működik egy irodájuk. Akkor azonban még nem rendelkeztem megfelelő informatikai tudással, így nem is próbáltam meg bekerülni hozzájuk. 2014-ben aztán részt vettem egy Etikus Hacker képzésen, amely kellő önbizalommal és szakmai tudással vértezett fel, hogy az állásbörzén beadjam a jelentkezésemet.

Milyen benyomással távoztál a cég standjától?

Abszolút pozitív érzésekkel, ott is hagytam a CV-met náluk. Nagyon megnyerő, modern és dinamikus volt a cég standja, ráadásul szívélyesen fogadtak a vállalat munkatársai. A HR-es kolléganő már ott kiemelte, hogy nagyra értékeli az önmegújító törekvésemet, hogy 34 éves koromban képes vagyok egy teljesen másik karrierútra lépni.

Miben segíti az álláskeresést a HVG Állásbörze?

A személyes találkozás nagy előnye, hogy sok olyan kérdésre is választ lehet kapni, amelyre a hirdetésekben nem biztos, hogy kitértek. A cég képviselőjére könnyebb pozitív benyomást tenni egy közvetlen beszélgetés alkalmával, mint egy írásos pályázattal. Erre jó bizonyíték, hogy a rendezvényt követően két hét múlva értesítettek, hogy mehetek interjúra.

 

HVG Állásbörze - Gergely Zsolt

A sikerhez elengedhetetlen, hogy legyen elképzelésünk arról, milyen területen szeretnénk érvényesíteni magunkat. A szakmai felkészültség, a nyelvtudás és a céltudatosság mellett a személyiségjegyek is fontos szereppel bírnak a felvételi folyamat során. Egy közvetlen beszélgetés alkalmával könnyebben tudunk számunkra testhezálló lehetőséget találni.

Milyen céllal érkeztek hazánk legjelentősebb karrierrendezvényére?

Elsősorban szerettünk volna minél több, számunkra releváns jelölttel kapcsolatba kerülni. Magyarország legnagyobb ICT munkaadójaként folyamatosan keresünk új kollégákat, így az állásbörzéken való jelenlét jó alkalom arra, hogy az álláskeresők kicsit közelebbről megismerjék a céget. Fontos még számunkra a vállalati brand, kultúra megismertetése is.

Gergely Zsolt, Toborzási vezető


Milyen nyitott pozíciókra várják a jelentkezőket?

Széles a skála. Németül és/vagy angolul jól beszélő, kevesebb tapasztalattal rendelkező pályakezdőktől kezdve a magas szintű informatikai szaktudást igénylő architect pozíciókig gyakorlatilag a teljes céges portfóliót képviseljük karrierlehetőségeink kínálatával. Keresünk tesztelőket, fejlesztőket, project managereket, process managereket, vannak nyitott pozíciók üzleti támogatás területén, illetve rendszeresen bővítjük a gyakornoki csapatunkat is.

Melyek voltak a legfontosabb szempontok leendő munkatársuk kiválasztásánál?

Az interjúkon az adott területet szakmailag képviselő kollégák is részt vesznek a HR-el együttműködve, így már az első alkalommal felmérjük, hogy a pályázó technikai háttere, eddigi tapasztalata illeszkedik-e az adott pozícióhoz. Fontos szempont, hogy milyen szinten beszéli a kívánt nyelvet vagy nyelveket, továbbá, hogy személyiségében mennyire illik bele az adott csapatba, amelybe az új kollégát keressük.

Egy-egy rendezvény alkalmával mennyi álláskereső jelentkezik a céghez?

A karriervásáron nagyon sok az érdeklődő, sokszor hosszú sorokban várják a lehetőséget a személyes beszélgetésre. Az elmúlt két évben körülbelül 50 sikeresen zárult pályázat kapcsolódik a HVG Állásbörzén való részvételhez.

Mit tanácsolna a karrierépítést iránt érdeklődőknek, akik állásbörzén keresnek munkát?

Fontos, hogy legyen elképzelésük arról, mivel szeretnének foglalkozni. Hasznos, ha van náluk egy jól megírt önéletrajz, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy van-e számára releváns lehetőségünk, amire akár már ott helyben felhívhatjuk a figyelmét. Ha előzetesen tájékozódnak a honlapunkon a nyitott pozícióinkról, és célzottan érkeznek a standhoz, még hatékonyabb tanácsadást tudunk adni. Érdemes a rendezvény karrierépítést támogató előadásain, programjain is részt venni, mert azok szintén a segítségükre lehetnek az álláskeresésben, sikeres pályázásban.

ICT karrier az IT Services Hungarynél

Próbáld ki az ICT Karrier alkalmazásunkat és találj személyre szabott álláslehetőségeket az ITSH-nál!

ICT karrier az IT Services Hungarynél

www.ictkarrier.hu
Aktuális állásajánlatok
ARCHITECT - LINUX - ANGOL NYELVTUDÁSSAL (BUDAPEST) (84809) 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
PAAS SOLUTION ENGINEER (BUDAPEST) (94223) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
PAAS OPERATION ENGINEER (BUDAPEST) (94357) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
ÉRTÉKESÍTÉS-TANÁCSADÓ ALL-IP TERÜLETEN (SALES) (BUDAPEST) (86976) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÓ MUNKATÁRS (SALES) (BUDAPEST) (88231) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
SERVICE DELIVERY MANAGER (BUDAPEST) (90031) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
IT SZOLGÁLTATÁS MANAGER (BUDAPEST) (46962) 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
ALKALMAZÁS ADMINISZTRÁTOR-UNIX (BUDAPEST) (75970) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
IT LOGISTIC-EDI SPECIALIST (BUDAPEST) (39081) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
PROBLEM MANAGER (BUDAPEST) (93859) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Quality Analyst Big Data - SQL (Debrecen) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
Network Architect (System Validation) (Debrecen) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
JUNIOR SECURITY MANAGEMENT SPECIALIST (BUDAPEST) 83055 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
SAP BO DEVELOPER / CONSULTANT (BUDAPEST) 91437 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
DEVELOPER - OPEN TELEKOM CLOUD (BUDAPEST) 91173 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
SECURITY APPLICATION ADMINISTRATOR - IDENTITY MANAGEMENT (BUDAPEST) 94682 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
HEAD OF TEAM (BUDAPEST) 94186 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
JUNIOR SOFTWARE TESTER - SYSTEM INTEGRATION (BUDAPEST) 58036 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
COMPLIANCE SPECIALIST (BUDAPEST) 87948 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
BUSINESS PLANNING ANALYST (BUDAPEST) 88807 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
SECURITY/COMPLIANCE MANAGEMENT SPECIALIST (BUDAPEST) 91330 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
ADATBÁZIS-INTEGRÁTOR - CRM RENDSZER (PÉCS) 68216 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
SZOFTVERFEJLESZTŐ - JAVAFX ÉS C (PÉCS) 87074 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
ALKALMAZÁS ÜZEMELTETŐ (PÉCS) 78131 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
PROJECT MANAGER - BI (PÉCS) 94142 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
APPLICATION ADMINISTRATOR - SHAREPOINT (PÉCS) 94079 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
JAVA FEJLESZTŐ (PÉCS) 94708 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
RENDSZERÜZEMELTETŐ - IMAGEMASTER (PÉCS) 94710 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
APPLICATION ADMINISTRATOR (UNIX, SQL) (DEBRECEN) 91026 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
BI FEJLESZTŐ (ANGOL NYELVTUDÁSSAL) (DEBRECEN) 94388 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
IT SZOLGÁLTATÁS MANAGER (DEBRECEN) 94073 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
PAAS SOLUTION ENGINEER (DEBRECEN) 94222 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
PAAS OPERATION ENGINEER (DEBRECEN) 94354 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
APPLICATION ADMINISTRATOR- IDENTITY MANAGEMENT OPERATION & ENGINEERING (DEBRECEN) 94469 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
BUSINESS SUPPORT SPECIALIST - NÉMET NYELVTUDÁSSAL (DEBRECEN) 93818 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
CONTACT CENTER SPECIALISTA (DEBRECEN) 94637 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
ÜZLETTÁMOGATÁSI MUNKATÁRS-NÉMET NYELVTUDÁSSAL (PÉCS) 94384 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
PAAS OPERATION ENGINEER (PÉCS) 94352 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
PAAS SOLUTION ENGINEER (PÉCS) 94218 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
PUBLIC CLOUD ARCHITECT (PÉCS) 94406 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
SZOFTVERFEJLESZTŐ - KOSYS (BUDAPEST) 91395 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
JUNIOR CONSULTANT - SAP (BUDAPEST) 91652 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
TESZTELŐ (BUDAPEST) 94163 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
JAVA FEJLESZTŐ (BUDAPEST) 94644 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
ALKALMAZÁS ADMINISZTRÁTOR (BUDAPEST) 78125 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
RENDSZERÜZEMELTETŐ - IMAGEMASTER (SZEGED) (94652) 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
ÜZLETTÁMOGATÁSI MUNKATÁRS - NÉMET NYELVTUDÁSSAL (SZEGED) (94381) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
PROJECT COORDINATOR - ANGOL ÉS NÉMET NYELVTUDÁSSAL (SZEGED) (91841) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
GERMAN SPEAKING CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE (SZEGED) (91750) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarnémet
JAVA FEJLESZTŐ (SZEGED) (94649) 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
WEB FEJLESZTŐ - C# - ANGOL NYELVTUDÁSSAL (SZEGED) (89451) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
SOLUTION ENGINEER - LINUX - ANGOL NYELVTUDÁSSAL (SZEGED) (84819) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
PUBLIC CLOUD ENGINEER (SZEGED) (94113) 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
PAAS SOLUTION ENGINEER (SZEGED) (94216) 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
CAPACITY MANAGER - OPEN TELEKOM CLOUD (SZEGED) (91526) 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol