4iG Nyrt. 2019 Ősz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Humansoft Kft. színvonalas szolgáltatásaival, magasan kvalifikált mérnöki tudással és minőségi megoldásaival a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője. A gazdasági hatásokra és informatikai trendekre napra készen reagálva nyújt ügyfeleinek költségcsökkentő és innovatív megoldásokat. A cég számára a szaktudás mellett kiemelkedő fontosságú az ügyfelek elégedettsége, valamint a munkatársak folyamatos képzése.

Hol dolgozunk?

Budapest, Cegléd, Debrecen, Veszprém, Győr, Körmend, Mórahalom, Nyírbátor, Szeged

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunk általában 2-4 hetet vesz igénybe, a kiválasztásaink többnyire két fordulósak. Az egyes pozíciók esetében lehet ettől eltérés, hiszen a munkakörrel szemben támasztott követelmények és a jelentkezők száma különbséget mutathat. Minden pozícióhoz egyedileg határozzuk meg a kiválasztási folyamatban alkalmazott módszereket és a kiválasztást segítő eszközök használatát. 

Előszűrés
A beérkezett pályázatokat folyamatosan értékeljük. A HR osztály és az adott szakterület vezetője által kiválasztott jelentkezőkkel rövid telefonos előszűrést végzünk.
 
Személyes interjú
A kiválasztás következő lépcsőjében a személyes interjú alkalmával a szakterület vezetője és a HR-es kolléga feltérképezi a jelölt szakmai tapasztalatát, motivációját, személyiség jegyeit, elvárásait. Amennyiben a munkakörhöz szükséges a nyelvismeret, felmérésre kerül az angol/német nyelv írásbeli és/vagy szóbeli ismerete.
A személyes találkozó során a jelölt tájékozódhat a munkavégzés pontos feltételeiről és felteheti a munkakörrel kapcsolatos kérdéseit. 

Tesztek
A megpályázott munkakörtől függően kerülhet sor a személyes interjú előtt vagy után a jelölt -online platformon történő -tesztelésére is. A tesztek lehetnek motivációt vagy képességet vizsgálók valamint szakmai jellegűek is. 
 
Minden fázis értékelése után a legjobb jelölteket telefonon értesítjük és egyeztetjük a kiválasztási folyamat következő lépését. 

Ajánlat
A kiválasztási folyamat befejezéseként a kiválasztott pályázóval újabb személyes találkozó keretén belül megállapodunk az alkalmazás részleteiről, amely alapján írásbeli foglalkoztatási ajánlatot teszünk.

Lezárás
Az ajánlat elfogadását követően a leendő munkavállaló tájékoztatást kap a belépéssel kapcsolatos adminisztratív illetve egyéb teendőkkel kapcsolatban.

 
A kiírt munkakörre beérkezett minden jelentkezésre e-mailes visszajelzést adunk!