Sberbank 2018 Tavasz

  • InformatikaiGazdasági
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Magyarországi Volksbank Zrt, amely 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1-től Sberbank Magyarország Zrt. néven működik tovább. Széleskörű termékpalettával és szolgáltatásokkal állunk magán, KKV és nagyvállalati ügyfeleink rendelkezésére. Testreszabott, innovatív megoldásainkkal támogatjuk a mikro- és kisvállalatokat, hogy könnyebben találjanak partnereket Magyarországon, illetve a külföldi piacokon.

Hol dolgozunk?

Budapest, illetve országszerte több nagyváros (pl: Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Szolnok, Kecskemét, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Sopron, Pécs stb.)

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamat a Sberbank-nál minimum kétlépcsős, mely során a jelölt interjú keretében találkozik az adott terület vezetőjével, illetve a HR generalistával. Esetenként egy harmadik körben a régió / törzskar vezetője is meghallgatja a pályázót pozíciótól függően. Néhány esetben a kiválasztási folyamat részeként előzetes telefonos interjút, illetve AC-t is alkalmazunk.