banner_42_f63cc.jpg

AUDI Hungaria B2

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • MagyarAngolNémet

Mivel foglalkozunk?

A győri Audi nem más, mint számos innovatív motor szülőhelye, a stílusikon Audi TT otthona, a világ egyik legkorszerűbb, teljes gyártási mélységet lefedő járműgyára, egy csúcstechnológiájú fejlesztőközpont és Közép-Európa legnagyobb szerszámgyára.
Olvass rólunk tovább: audi.hu/karrier

Hol dolgozunk?

Új kompetenciákkal Győrben.

Az Audi Hungaria nagy figyelmet fordít arra, hogy munkatársait a lehető legjobb képzésekben részesítse, amihez segítséget nyújt a vállalaton belül lévő Tréningcentrum. Fontos a vállalat számára az utánpótlás is, ennek köszönhetően ma már számos lehetőségük van a fiataloknak, hogy kipróbálhassák magukat egy multinacionális vállalat környezetében.

Utánpótlásprogramjainkról:
https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. Pályázatodat online adhatod le az audi.hu/karrier oldalon keresztül, melyet kollégáink bírálnak el végzettség és szakmai tapasztalat alapján. A következő lépcső az állásinterjú, ahol a szakterület képviselőjétől tájékoztatást kapsz a munkakörről mi pedig rólad, majd szociális kompetenciádat Assessment Center keretében vizsgáljuk meg.

Gyakornokaink kiválasztása interjú keretein belül történik.

Kiválasztási folyamatunk

Nyitott álláshirdetéseinket folyamatosan frissítjük:
középfokú végzettségűek, felsőfokú végzettségűek és hallgatók számára:

Jeletkezésed az alábbi oldalon keresztül várjuk: www.audi.hu/karrier

Utánpótlásprogramjaink:

https://audi.hu/adventure/

https://audi.hu/dualis

https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/karrierprogramok/

Aktivitások a helyszínen

Gyere el és nézd meg holografikus 3D motorunkat és vegyél részt a Járműhajtás Fejlesztés nyereményjátékán a helyszínen!
Beszerző kollégáink villáminterjúra várják a gazdász/mérnök végzettségű érdeklődőket, az interjú lehetőséget előzetes regisztráció alapján tudjuk felkínálni!
Itt regisztrálhatsz szept. 27-ig: http://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/rendezvenyek/reszletek/130_Interjuzz_az_Audi_Hungaria_Beszerzesevel_a_HVG_Allasborzen/

 

 

Te vagy a mi emberünk, ha...

- érdeklődsz az autóipar világa iránt
- megfelelő szakirányú végzettséged van
- innovatív és jövőbe mutató termékek előállításához szeretnél hozzájárulni
- a folyamatos változás és változtatás szándéka benned rejlik
- csapatszellem és rugalmasság jellemez
- a folyamatos tanulás számodra egyértelmű cél
- tudásod szívesen átadod, megosztod másokkal


Amit még rólunk tudni érdemes

Ha többet szeretnél tudni a vállalatról, az aktuális álláshirdetéseinkről, rendezvényeinkről vagy csak kérdésed merül fel, kövess minket bátran

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/audikarrier (Karrier az Audi Hungariánál)

Ha kérdésed van, bátran írj facebook oldalunkon üzenetet számunkra és segítünk a helyes döntés meghozatalában!

Tudtad-e?

 • ... hogy évente többször szervezünk speciális rendezvényeket mérnökök és gazdászok számára egyaránt, melyek bepillantást...
 • ... hogy a beszerzés területünkre akár angol nyelvtudással is tudsz csatlakozni? Ha te is szeretnél tagja lenni a csapat...
 • ... hogy a csúcstechnológiájú fejlesztőközpontunkban különféle szakterületre keresünk kísérleti -, szimulációs-, akuszti...

Tudtad-e?

 • ... hogy évente többször szervezünk speciális rendezvényeket mérnökök és gazdászok számára egyaránt, melyek bepillantást adnak speciális szakterületeink és munkaköreink életébe. Ha nem akarsz lemaradni róluk, iratkozz fel hírlevélcsatornánkra, hogy első kézből értesülj a neked szóló egyedi rendezvényeinkről. Regisztrálj itt: audi.hu/hirlevel.
 • ... hogy a beszerzés területünkre akár angol nyelvtudással is tudsz csatlakozni? Ha te is szeretnél tagja lenni a csapatnak jelentkezz a HVG Állásbörze két napján interjú lehetőségre szeptember 27-ig a http://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/rendezvenyek/reszletek/130_Interjuzz_az_Audi_Hungaria_Beszerzesevel_a_HVG_Allasborzen/ oldalon.
 • ... hogy a csúcstechnológiájú fejlesztőközpontunkban különféle szakterületre keresünk kísérleti -, szimulációs-, akusztikus mérnököt, mechatronikáért felelős mérnököt, automatizálási mérnököt és konstruktőrt.

Ő már nálunk dolgozik

HVG Állásbörze - Tölgyes Gergő

Tölgyes Gergő Dániel Méréstechnikai mérnök, Minőségbiztosítás

Elküldött önéletrajzok tömege visszajelzés nélkül? Ez az elhelyezkedés egyik legkiábrándítóbb szakasza, hiszen az ember még azt sem tudja, hogy miért nem felelt meg a megpályázott pozícióra. Tölgyes Gergő Dániel az online fórumok mellett a személyes álláskeresés lehetőségével is élt, amelynek köszönhetően el is nyerte a megpályázott állást. Tudd meg tőle, hogyan is segített céljainak elérésében a HVG Állásbörze.

Miért látogattál ki a rendezvényre?

Sok pozitív tapasztalatot meséltek nekem az ismerőseim. A HVG Állásbörzét megelőzően már több cégnek is elküldtem a jelentkezésemet, de mivel még nem volt eredménye az álláskeresésemnek, úgy döntöttem, hogy elmegyek a börzére és ott is megnézem milyen lehetőségeket kínálnak egy frissdiplomás gépészmérnöknek.


Mit tartasz az állásbörze legnagyobb előnyének az online álláskereséssel szemben?

Véleményem szerint a személyes találkozás egy nagyon jó lehetőség, hiszen kötöttségek nélkül, akár kicsit hosszabban is beszélgethet az álláskereső a munkaadókkal és az ott dolgozókkal. Ennek során olyan kérdések is felmerülhetnek, amelyek otthon a számítógép előtt ülve nem jutnának az ember eszébe, itt pedig meg is kaphatja rá a választ. Az adott vállalatnál dolgozó munkavállalók hozzáállása is sok mindent elárul, ami segíthet a döntésben.

Miért kerested fel az AUDI standját?

Fontos volt számomra, hogy az észak-nyugat magyarországi térségben találjak munkaadót, mert szerettem volna a családom közelében maradni. Sokat hallottam az Audi fejlődéséről, növekedéséről, és többen is javasolták, hogy nézzek utána, milyen állásajánlatokat kínálnak. Online megismerkedtem a karrierlehetőségekkel, sőt a börze előtt már el is küldtem önéletrajzomat egy nyitott pozícióra. A rendezvény kiváló alkalmat biztosított számomra, hogy személyesen is megerősítsem jelentkezési szándékomat és visszajelzést kérjek a pályázatommal kapcsolatban.

Segített a pozíció elnyerésében a személyes találkozás?

A helyszínen megtudtam, hogy az önéletrajzom még az elbírálás stádiumában jár, és visszajelzést kaptam azzal kapcsolatban, hogy a megpályázott pozíció valóban nekem való. Másfélkét héttel a börze után behívtak egy személyes interjúra, majd a pénteki beszélgetést követően hétfőn már értesítettek is, hogy engem választottak a méréstechnikai mérnöki állásra.

Elvárásaidnak megfelelő pozícióban dolgozva töltöd mindennapjaid?

Az interjú végén a hardverfejlesztési részleget mutatták meg, de végül abban a szoftveres csoportban kezdtem a munkát, amelynek a vezetőjével korábban az állásbörzén találkoztam. Eleinte úgy gondoltam, hogy nekem testhezállóbb lett volna a hardvertervezés, de idővel már kifejezetten örültem a több kihívást jelentő feladatkörnek. Izgalmas és tanulságos, így nem csak a fizetésemet, hanem a cél elérésekor érzett sikerélményt is megkapom a cégtől.

 

Szigeti Éva Vezető
Nemzetközi kiküldetések és személyügyi marketing

Hazánk egyik vezető autóipari vállalata, az Audi Hungaria hallgatókat, középfokú végzettséggel rendelkezőket és diplomás szakembereket egyaránt vár csapatába. A megfelelő szaktudás mellett, a határozottság, magabiztos fellépés és a csapatmunkára való képesség is kulcsfontosságú a kiválasztási folyamatban. Egy tudatos és felkészült jelölt nagy lépést tehet a vágyott pozíció elnyeréséért a HVG Állásbörzén.

Milyen céllal érkeznek a rendezvényre?

A magyar munkaerőpiac aktív szereplőjeként természetes, hogy évről évre részt veszünk az ország legjelentősebb állásbörzéjén. Elsősorban azokat a látogatókat akarjuk megszólítani, akik a prémium minőség jegyében gondolkodnak és keresik a folyamatos szakmai kihívásokat.

Milyen tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresnek?

Főként mérnök és gazdasági szakembereknek szóló karrierlehetőségekkel érkezünk. A nálunk elérhető állások palettája rendkívül változatos. Jelenleg több mint 100 nyitott pozícióra lehet hozzánk jelentkezni, így a pályakezdők, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek illetve vezetők is megtalálhatják a számukra testhezálló lehetőséget.

Melyek a legfontosabb szempontok a leendő munkatársak kiválasztásánál?

Figyeljük, hogy a jelölt megfeleljen a kiválasztott állás profiljának, de nagy hangsúlyt fektetünk a különféle személyes kompetenciákra is, pl. határozottság, rugalmasság, csapatmunkára való képesség.

Milyen benyomás alakult ki Gergővel kapcsolatban az első találkozás során?

Nagyon megnyerő volt a tudatossága és a felkészültsége. Sugárzott róla, hogy ő úgy érkezett az állásbörzére, hogy egy testhezálló állást találjon. Emellett figyelemreméltóak voltak eddigi eredményei és tapasztalatai is.

Jelentett-e előnyt, hogy személyesen találkoztak a rendezvényen?

Mindkét fél számára hasznos volt a találkozás, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy a jelentkező feltehesse kérdéseit, egyeztesse elképzeléseit a vállalat képviselőjével. A klasszikus kiválasztási folyamatot ő sem kerülhette el, de a HVG Állásbörzén folytatott személyes beszélgetés során jó benyomás alakult ki róla, később pedig az interjúnál már nem két ismeretlen fél találkozott.

Rendezvényeink hallgatók számára

Találkozz velünk, ne csak a HVG Állásbörzén!

Az őszi félévben is több rendezvénnyel készülünk számotokra:


- Szakmai nap az Audi Hungariánál! Gyere el Győrbe, és próbáld ki magad!
- InterYOU nap a Te egyetemeden! Vegyél részt egy kötetlen próbainterjún, amely után önéletrajzodat közösen is átbeszéljük!
- Gyárlátogatás az Audi Hungariánál egyetemi csoportok számára!
- Karriernap NEM mérnökök számára az Audi Hungariánál!

Rendezvényeink hallgatók számára

Ha érdekelnek az alábbi rendezvényeink, iratkozz fel hírlevél szolgáltatásunkra és mi értesítünk a jelentkezésről: www.audi.hu/hirlevel

Személyesen is érdeklődhetsz standunkon, vagy kövesd az Audi Hungaria Facebook oldalát - Karrier az Audi Hungariánál
Keress minket az egyetemi Állásbörzéken is, ahol biztosan ott leszünk:

- október 10-11: BME Állásbörze - Győr
- november 13: SZE Állásbörze - Győr

Az alábbi linken keresztül rendezvényeink pontos információi folyamatosan frissülnek: https://audi.hu/hu/karrier/hallgato-tanulo-vagyok/rendezvenyek/

Kollégáink a helyszínen

 • Műszaki és gazdasági területeink szakemberei/mérnökei; Toborzásért felelős kollégák, Gyakornok kollégáink műszaki és gazdasági területekről
 • Nagy Lilla Beszerző kolléga a Szériabeszerzés területén
 • Horváth Gábor Konstruktőr kolléga a Járműhajtás Fejlesztés területén

Kollégáink a helyszínen

Műszaki és gazdasági területeink szakemberei/mérnökei; Toborzásért felelős kollégák, Gyakornok kollégáink műszaki és gazdasági területekről

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Akik biztosan standszemélyzetünk tagjai lesznek: Villamos meghajtás területének szakemberei; Beszerzés területünk kollégái; HR/toborzásért felelős szakembereink; Gyakornoki Program koordinációjáért felelős munkatársaink;Gyakornok kollégáink mérnöki és gazdasági területekről

Nagy Lilla

Beszerző kolléga a Szériabeszerzés területén Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Mivel foglalkozik egy beszerző az Audi Hungarianal? Milyen kihívásokkal szembesülnek nap mint nap? Milyen nyelvtudás szükséges a mindennapokhoz? Keresd Lillát a standunkon és tedd fel kérdéseid! Regisztrálj előzetesen a beszerző villáminterjúra és ismerjük meg egymást a HVG börzén személyesen!

Horváth Gábor

Konstruktőr kolléga a Járműhajtás Fejlesztés területén Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A Járműhajtás Fejlesztés területén belül mivel foglalkoznak a konstruktőr, szimulációs vagy kísérleti mérnök kollégáink? Milyen projekteken dolgoznak és hogyan csatlakozhatsz csapatukhoz? Kérdéseiddel nyugodtan fordulj Gáborhoz!

Aktuális állásajánlatok
Hajtómű-, váltóspecialista - Villamos hajtások - Járműhajtás Fejlesztés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Beszerzés - Szériabeszerzés magyarnémet
Szakmai koordinátor szériabeszerzés (Exteriőr/Interiőr) területén 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Szereldei munkatárs - Audi Hungaria Szakmai gyakorlat1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Járművek belső teres alkatrészeinek minőségmenedzsmentje magyarnémet
Gyakornok - Gyártásszervezés magyarnémet
Karosszérialakatos – Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Járműgyár - Szériaanalízis, méréstechnika magyarnémet
FEM Szimulációs mérnök – Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
CFD Szimulációs mérnök - Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - 1D motor szimuláció, Járműhajtás-fejlesztés területén magyarnémet
Gyakornok – Minőségbiztosítás, vezetői asszisztens támogatása magyarnémet
Szimulációs mérnök - Termomenedzsment - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Elektromos karbantartó mérnök - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
CFD szimulációs mérnök - Termomenedzsment - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakorlat az Audi Hungaria projektjei világában - a ProjektOffice területen magyarnémet
Gyakornok - IT - projektek a motorgyártás területén magyarnémet
Projektkoordinátor a kísérleti gyártás területén 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gépészmérnök gyakornok - Villamos gépek fékpadi kísérletei magyarnémet
Gyakornok - Konstruktőr – Villamos gépek tervezése magyarnémet
Szimulációs mérnök - Energiamenedzsment - Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Szenior Konstruktőr – Villamos gépek tervezése – Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Alkatrészfelős mérnök - Típuskövetés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Járműhajtás-fejlesztés, végeselemes szilárdsági- és élettartam-analízis, virtuális tesztelés magyarnémet
Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció, Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Végeselem szimuláció – Aggregátakusztika, Járműfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Egészségmenedzsment területen magyarnémet
Praktikum - Vorserienfahrzeugbau Betriebsmanagement magyarnémet
Üzemkontroller – Gyártervezés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Praktikum - Serienlogistik CKD/OT magyarnémet
Praktikum – Arbeitssicherheit magyarnémet
Konstruktőr - Szenzorok és Aktuátorok, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok a Gyártervezés, Általános/Épülettechnikai tervezés területén magyarnémet
Gépészmérnök gyakornok - Villamos járműhajtások hajtóműveinek fejlesztése magyarnémet
Praktikum – Analyse-/ Vorserienzentrum magyarnémet
Analízismérnök – Akusztikai analízis 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok villamosmérnök tanulmányokkal a gyártervezés területén magyarnémet
Gyártástechnológia - tervezőmérnök – Gyártástechnológia - tervezés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyártástechnológia-tervezőmérnök - Elektromos járműhajtások - "End of Line" tesztpadok 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Lakkozó termelés területére magyarnémet
Fejlesztőmérnök - Applikáció és termodinamika, V-Motorok és VW R-motorok 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Analízismérnök a villamos hajtások területén 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Praktikant - Anlauf- und Änderungsmanagement magyarnémet
Konstruktőr - Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Targoncás munkatárs - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
IT Szolgáltatás felelős mérnök – IT Security 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Szereldei munkatárs - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - V6 TDI motorok minőségbiztosítása - Motoranalízis és beszállítói kapcsolatok magyarnémet
Gyakornok – Szervezetfejlesztés és projekttámogatás az elektromos járműhatások területén magyarnémet
Gyakornok villamosmérnök tanulmányokkal – Négy - és háromhengeres benzinmotorok mechanikus megmunkálása magyarnémet
Gyakornok - Mechanikus megmunkálás minőségbiztosítása magyarnémet
Villamos karbantartó mérnök - Motorgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Stratégiai beszerző - Audi Hungaria 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Vezetői asszisztencia az IT területen magyarnémet
Gyakornok – Jáműszerelde Üzemmenedzsment magyarnémet
Termékvizsgáló hegesztési ismeretekkel - Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Karbantartó mérnök - Lakkozó üzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok – Kontrolling magyarnémet
Profi karosszérialakatos a présüzemben 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Praktikum - Standortplanung Fahrzeuge magyarnémet
Praktikum - Qualitätssicherung magyarnémet
Gyakornok – Szerszámgyár, méréstechnikai támogatás magyarnémet
Praktikum – Organisation/Internationales Personalmanagement magyarnémet
Gyakornok – Szervezési és projekttámogatói feladatok ellátása – gyártástechnológia tervezés területén magyarnémet
Gyakornok – Jog magyarnémet
Menedzsment gyakornok a motorfejlesztés területén - kontrolling feladatok magyarnémet
Robotcella - üzemeltető - Járműgyártás, Karosszériaüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Igazgatóság Járműgyártás magyarnémet
Gyakornok - Motorlogisztika, költségkalkulációk készítése magyarnémet
Praktikum - Im Bereich Produktions System magyarnémet
Gyakornok - Logisztikai eszköztervezés magyarnémet
Gyakornok - Személyügyi marketing magyarnémet
Gyakornok - Minőségbiztosítás, karosszériaüzem magyarnémet
IT Szolgáltatásfelelős - Szoftverintegrációs mérnök 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok – Projekttámogatás a Gyártervezés területén magyarnémet
Gyakornok - IT Monitoring magyarnémet
Gyakornok - Gyártástechnológia - tervezés a motorgyártás területén magyarnémet
Projektkoordinátor - Elektromos alkatrészek szerelésének analízise 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Személyügy - Javadalmazási rendszerek magyarnémet
Gyakornok - Operatív logisztika magyarnémet
Tanácsadó - Változásmenedzsment 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Alkatrészfelelős mérnök – Járműgyártás, Vásárolt alkatrészek, külső tér 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Mobilitás szolgáltatás - Járműflotta-adminisztráció magyarnémet
Gyakornok - Logisztika - Járműirányítás magyarnémet
Gyakornok - Személyügy - Képzéstervezés magyarnémet
Tréner - Nem szakmai képzések, egyéni, szociális és vállalkozói kompetenciák fejlesztése 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Alkatrészfelelős mérnök – Elektromos alkatrészek, Járműgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Praktikum - Im Bereich Motorenproduktion magyarnémet
Referens – személyzeti diagnosztika, menedzsmentfejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Vontatóvezető, targoncás munkatárs - Présüzem 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Logisztikai kimutatások készítése magyarnémet
Gyakornok - Akusztikai méréstechnika támogatása magyarnémet
Gyakornok - Akusztikai kiértékelő program fejlesztése magyarnémet
Gyakornok - Szérialogisztika motorgyártás (programtervezés és diszpozíció) magyarnémet
Gyártástechnológia- tervezőmérnök - NC Programozó 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
HR Business Partner 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Logisztikai koncepciótervező - Audi Hungaria 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Előszéria-logisztika magyarnémet
Gyakornok - Karbantartó mérnök - Mechanikus megmunkálás - Főtengely magyarnémet
Auditor - Beszerzés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Beszerző – Vásárolt alkatrészek menedzsment 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Marketing és eLearning támogatása magyarnémet
Jelentkezz képzésünkre - Idegennyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző magyarnémet
Tesztmérnök - Gépész, Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Tesztmérnök - Teljesítményelektronika, Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Projektmérnök – Műszaki beszállító fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Tesztmérnök - Villamos, Villamos gépek és járműhajtások 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Tesztmérnök – Szenzorok és Aktuátorok, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Tesztmérnök - Motorkísérletek, Járműhajtás Fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok – Minőségbiztosítás a lakkozóüzem területén magyarnémet
Praktikum - Fahrzeugmontage magyarnémet
Gyakornok - Személyügy - Szakmán túli képzések szervezése magyarnémet
Gyakornok – Járműfejlesztés - Szilárdsági mérések és fárasztóvizsgálatok magyarnémet
Gyakornok – Járműfejlesztés – Jármű- és motorkomponensek szilárdsági szimulációja magyarnémet
Gyakornok - Minőségbiztosítás Szerelde / Járműtechnika magyarnémet
Projektmérnök - Motorgyártás, Mechanikus megmunkálás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Elektromos karbantartó mérnök - Járműgyártás 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok – Karosszériaüzem adminisztratív támogatása magyarnémet
Gyakornok – Hajtókar gyártósor magyarnémet
Beszerző - Beszállító fejlesztés 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Kísérleti-/előszériás motorok gyártásáért felelős mérnök 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Gyakornok - Járműszerelde menedzsment területen magyarnémet
Gyakornok - Logisztika Szériadiszpozíció Járműgyártás magyarnémet
Gyakornok - Lakkozóüzem, Üzemmenedzsment magyarnémet
Gyakornok – Présszerszámok gyártása – mechanikus megmunkálás projekttervezése magyarnémet
Gyakornok – Présszerszámok gyártása – mechanikus megmunkálás mérnöki támogatása magyarnémet
Gyakornok - Vevői reklamációk kezelése magyarnémet
Gyakornok - Alkatrészkezelés magyarnémet
Gyakornok - 3D CFD szimuláció, járműhajtás-fejlesztés magyarnémet
Gyakornok - Motorkonstrukció R4 Otto-motorok magyarnémet
Gyakornok - Gépészmérnök - Mechanikus megmunkálás magyarnémet
Gyakornok - Karosszériaüzem, folyamatoptimalizálás magyarnémet