Agoda 2020 Tavasz

  • Pénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudással
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémetFranciaOlaszSpanyol
  • Családbarát munkahelyLMBTQ-barát munkahelySportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az Agoda.com a világ egyik leggyorsabban növekvő online szállásfoglalási rendszere, melynek kínálatában több százezer hotel található. Az Agoda.com több mint 20 ország, 1300 utazási szakemberét foglalkoztatja a világ számos országában. A budapesti irodánkban számos területen dolgoznak a világ minden tájáról érkezett kollégák - legyen az marketing, ügyfélszolgálat vagy informatika.

Hol dolgozunk?

Cégünk központja Ázsiában található, legnagyobb irodáink Bangkokban, Kuala Lumpurban és Szingapúrban vannak. Európán belül Budapesten és Londonban vagyunk jelen, valamint számos kisebb, helyi jellegű irodánk is létezik a világ minden táján (USA, Kína, Dél-Afrika, stb.)

Kiválasztási folyamatunk

Cégünk kiválasztási folyamata nagyban függ attól, hogy milyen pozícióra jelentkezik az illető. A nyelvtudás felmérésére online tesztet és szóbeli elbeszélgetést alkalmazunk, ezenkívül személyiséget és képességeket feltáró tesztet is kitöltetünk a jelöltekkel. Az interjúztatási folyamat általában 2 lépcsős, mely során a jelöltek jobban megismerhetik a pozíciót, a céget és leendő vezetőjüket.