banner_390_d8a1c.jpg

Talentuno C14

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz
  • Állatbarát munkahelyBababarát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Talentuno az álláskeresés jövője: egy olyan talent platformot hoztunk létre, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a toborzási iparágat mindenki számára. A technológia segítségével bárkinek lehetővé tesszük, hogy MatchMakerként saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen. Légy része a közösségnek, forradalmasítsák együtt a toborzást. Jól hangzik?

Hol dolgozunk?

A Talentunoval bárhol bármikor pénzt kereshetsz jelöltek ajánlásával. A kanapén, a buszon, a strandon... ahol neked a legkényelmesebb.

A Talentuno weboldala telis-tele van szuper álláslehetőségekkel, többségében budapesti lokációval, de természetesen találsz több vidéki városban is nyitott pozíciókat: https://talentuno.com/jobs

Kiválasztási folyamatunk

Innovatív, AI-támogatott online ökoszisztémánknak köszönhetően MatchMakerek ezrei képesek a saját kapcsolati hálójukon keresztül álláskereső jelölteket ajánlani nyitott pozíciókra. MatchMakerként csak annyi a dolgod, hogy matcheld jelöltjeidet szuper pozíciókkal, mi pedig összekötjük őket a legjobb munkáltatókkal. A jelentkezési folyamat 100%-osan online történik: jelentkezés, tesztek és interjúk online, webről vagy a mobilról.

Aktivitások a helyszínen

A Talentuno látógatói pihenőjében ledőlhetsz a babzsákjainkra vagy standágyainkra - így kényelmesen, a börze nyüzsgéséből picit kiszakadva, akár rögtön ki is próbálhatod milyen érzés MatchMakerként bármikor és bárhonnan jelölteket ajánlani.

Standunknál kollégáink minden kérdésedre választ adnak.

Az ingyenes látogatói WiFi szponzoraként szeretnénk ha a HVG Állásbörze alatt sem maradnál le az emailjeidről vagy egy életbevágó chat üzenetről :)

Te vagy a mi emberünk, ha...

épp állást keresel, hiszen honlapunkon több száz nyitott pozíció közül válogathatsz. De ha épp csak ismernél valakit, aki munkát keres, akkor MatchMakerként most akár 200.000 Ft-os is érhet egy sikeres ajánlás!

Amit még rólunk tudni érdemes

2018. szeptember 25-én az Európa Hajón elindítottuk a Talentunot azzal az ígérettel, hogy örökre megváltoztatjuk a recruitment iparágat és azt, ahogy emberek állást találnak. Előképzettség nélkül, könnyedén MatchMakerré válhatsz, vagy regisztrálthatsz Álláskeresőként. Olvass bővebben a történetünkről itt: https://talentuno.com/our-story

Aktuális állásajánlatok
MatchMaker 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar