Signify 2019 Ősz

  • Mérnöki, műszakiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HR
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol
  • Home office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Signify globális piacvezető a világítástechnikai iparágban több, mint 125 éve, és a legjobb világítástechnikai márkák gyártója. Magyarországon a kategóriájában legjobb professzionális lámpatesteket fejlesztünk és gyártunk a világítási rendszereinkben alkalmazható megoldásokhoz. Termékeink megnyitják az utat a világítástechnika új korszakához: hálózatalapú világítási rendszerek, IoT (tárgyak internete), és határtalan digitális lehetőségek.

Hol dolgozunk?

A Signify holland központú globális nagyvállalat, amely a világ számos országában és piacán jelen van. Magyarországon két telephellyel rendelkezünk:

  • Budapesti irodánkban kb. 70 munkavállalónk végez gazdasági, mérnöki és egyéb támogató tevékenységeket.
  • Tamási gyárunkban professzionális világítástechnikai berendezéseket gyártunk, itt több, mint 800 főt foglalkoztatunk.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk jellemzően két fordulóból áll: telefonos, vagy skype interjú a Talent Acquisition tanácsadó vagy koordinátor kollégáinkkal, majd pedig személyes interjú a szakmai vezetővel. A fordulók száma természetesen változhat a jelentkezők számától és a betölteni kívánt pozíció komplexitásától függően.