Philips Lighting Hungary Kft. 2017 Ősz

  • Mérnöki, műszakiGazdasági
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Philips Lighting több milliárd ember életét jobbá tevő innovatív termékeiről ismert. A vállalat Magyarországon 1989 óta van jelen. Az új és inspiráló kihívásoknak köszönhetően szaktudásunk is folyamatosan fejlődik, így már több olyan lámpatest is színesíti a Philips termékpalettáját, melyet magyar mérnökök fejlesztettek, tehát a helyi fejlesztőcsapat jelentősen hozzájárul a több, mint 120 éves múlttal rendelkező vállalat innovációjához.

Hol dolgozunk?

A Philips Lighting holland központú globális nagyvállalat, amely a világ számos országában és piacán jelen van. Magyarországon két telephellyel rendelkezünk:

  • Budapesti irodánkban kb. 50 munkavállalónk végez gazdasági, mérnöki és egyéb támogató tevékenységeket.
  • Tamási gyárunkban professzionális világítástechnikai berendezéseket gyártunk, itt több, mint 700 főt foglalkoztatunk.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunk jellemzően két fordulóból áll: telefonos, vagy skype interjú a Talent Acquisition tanácsadó vagy koordinátor kollégáinkkal, majd pedig személyes interjú a szakmai vezetővel. A fordulók száma természetesen változhat a jelentkezők számától és a betölteni kívánt pozíció komplexitásától függően.