Generali Biztosító Zrt. 2018 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaTovábbi
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

1831 óta a Generali név összeforrt a korrekt és szakértő biztosítás fogalmával. Mára egy piacvezető, multinacionális vállalattá váltunk: világszerte 77 ezer alkalmazottat foglalkoztatunk több mint 60 országban. Nálunk te is megvalósíthatod önmagad: változatos projektek, mindig új kihívások várnak. Mindezt versenyképes juttatásokkal, elismerésekkel, folyamatos képzéssel, hazai és nemzetközi karrier lehetőséggel honoráljuk! Köztünk a helyed!

Hol dolgozunk?

Munkatársaink Budapest számos pontján, illetve értékesítési hálózatunk munkatársai az országszerte állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Kiválasztási folyamatunk

Előszűrés, telefonos és személyes interjúk, szakmai és kognitív tesztek, találkozó a leendő kollégákkal.

Kiválasztási folyamatunk

A beérkezett pályázatok előszűrése után számíthatsz telefonos hívásunkra, majd személyes találkozóra is. A személyes találkozók alkalmával kiválasztási szakértő és szakmai vezető kollégáinkkal fogsz találkozni. Munkatársaink bemutatják neked a Generalit, a szóban forgó munkakör részleteit, és persze téged is szeretnénk minél jobban megismerni

Ezeken túl bizonyos (leginkább szakértői) pozíciók esetében szakmai teszt és/vagy személyiség kérdőív kitöltésére számíthatsz.