Tudomány Nyelviskola Kft. 2017 Tavasz

  • InformatikaiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
  • Konferencia, tréning, Tanfolyam, Nemzetközi képzés, Nyelvi képzés, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

A 25 éves Tudomány Nyelviskola Converzum - a nyelvi közösségi tér néven folytatja tevékenységét.

Használható nyelvtudásra van szükséged? Nyelvvizsgáznál? Szeretsz profi mentoroktól jó hangulatú órákon tanulni? Speciális tréningre van szükséged, hogy a munkahelyeden vagy álláskereséskor jobban érvényesülj? Külföldi nyelvtanfolyamra jelentkeznél és szükséged van személyre szabott tanácsadásra? Várunk szeretettel!
www.facebook.com/converzum

Hol vannak a képzéseink?

Baja, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szerencs, Békéscsaba, Szolnok, Budapest, Debrecen, Vác, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Göd, Kecskemét, Komárom, Miskolc, Pécs

Felvételi folyamatunk

Tanárfelvétel a Tudomány Nyelviskolánál! / Native speakers wanted!

Felvételi folyamatunk

Angol-, német- és magyar mint idegen nyelv szakos tanárokat keresünk országszerte! Olyan angol, német és magyar mint idegen nyelv szakos tanári végzettséggel rendelkező, lelkes kollégák jelentkezését várjuk, akik hosszú távú együttműködés keretében (megbízási vagy vállalkozói jogviszonyban) szívesen vállalnak tanfolyamokat. Kérjük, külön tüntesse fel, amennyiben nyelvvizsga-felkészítésben van már tapasztalata. Az önéletrajzokat és a diplomán szereplő végzettség pontos megnevezését a  tanar.felvetel@tudomanynyelviskola.hu címre várjuk.

A végzettséggel kapcsolatos elvárások: Főiskolai vagy egyetemi végzettség (a végzettség megnevezésében szerepel, hogy tanár), vagy posztgraduális végzettség. Amennyiben nem a tanítani kívánt nyelvből rendelkezik (nyelv)tanári diplomával, felsőfokú nyelvvizsga is szükséges.

Are you an English language teacher looking for new challanges? Do you have a friendly personality? Are you a native English speaker ready to work? You have just found a great language school to work for!

Send your application and CV to tanar.felvetel@tudomanynyelviskola.hu