Converzum Tudomány Nyelviskola Zrt.

Mivel foglalkozunk?

A 25 éves Tudomány Nyelviskola Converzum - a nyelvi közösségi tér néven folytatja tevékenységét.

Használható nyelvtudásra van szükséged? Nyelvvizsgáznál? Szeretsz profi mentoroktól jó hangulatú órákon tanulni? Speciális tréningre van szükséged, hogy a munkahelyeden vagy álláskereséskor jobban érvényesülj? Külföldi nyelvtanfolyamra jelentkeznél és szükséged van személyre szabott tanácsadásra? Várunk szeretettel!
www.facebook.com/converzum

Hol dolgozunk?

Baja, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szerencs, Békéscsaba, Szolnok, Budapest, Debrecen, Vác, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Göd, Kecskemét, Komárom, Miskolc, Pécs

Kiválasztási folyamatunk

Tanárfelvétel a Converzum a Nyelvi Közösségi térnél! / Native speakers wanted!

Kiválasztási folyamatunk

Angol-, német- és magyar mint idegen nyelv szakos tanárokat keresünk országszerte! Olyan angol, német és magyar mint idegen nyelv szakos tanári végzettséggel rendelkező, lelkes kollégák jelentkezését várjuk, akik hosszú távú együttműködés keretében (megbízási vagy vállalkozói jogviszonyban) szívesen vállalnak tanfolyamokat. Kérjük, külön tüntesse fel, amennyiben nyelvvizsga-felkészítésben van már tapasztalata. Az önéletrajzokat és a diplomán szereplő végzettség pontos megnevezését a  tanar.felvetel@tudomanynyelviskola.hu címre várjuk.

A végzettséggel kapcsolatos elvárások: Főiskolai vagy egyetemi végzettség (a végzettség megnevezésében szerepel, hogy tanár), vagy posztgraduális végzettség. Amennyiben nem a tanítani kívánt nyelvből rendelkezik (nyelv)tanári diplomával, felsőfokú nyelvvizsga is szükséges.

Are you an English language teacher looking for new challanges? Do you have a friendly personality? Are you a native English speaker ready to work? You have just found a great language school to work for!

Send your application and CV to tanar.felvetel@tudomanynyelviskola.hu

Aktivitások a helyszínen

Mindkét napon megtaláljátok képviselőinket az Állásbörze Tanácsadói Területén, ahol idegen nyelvű állásinterjúra való felkészüléshez kaphattok segítséget, illetve érdeklődhettek a nyelviskola által meghirdetett állásokról.

Aktuális állásajánlatok
Nyelvtanár 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarukrán,