euCSOPORT B44

 • InformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • MagyarAngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz
 • Állatbarát munkahelyBababarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ barátHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az euCSOPORT a hazai és nemzetközi munkaerőpiac meghatározó képviselője. 

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet jóvoltából nappali tagozatos aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal alapozhatod meg jövődet már a diákéveid alatt.

Az euJOBS révén frissdiplomásként kerülhetsz új pozícióba Magyarországon, vagy építhetsz nemzetközi karriert külföldön.

Az euFA nonprofit szervezetként az álláskeresésben nyújt segítséget határon innen és túl.

Hol dolgozunk?

Belföldön: Budapest, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Békéscsaba, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Debrecen, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján.
Külföldön: Anglia, Ausztria, Spanyolország, Németország, Görögország, Hollandia, Ciprus.

Kiválasztási folyamatunk


Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére. Célunk, hogy munkavállalóink és megrendelőink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon.


Kiválasztási folyamatunk

Az EU-DiákOK Iskolaszövetkezet mára az egyik meghatározó iskolaszövetkezet lett Magyarországon. Ezt az eredményt annak is köszönheti, hogy egyedülálló kiválasztási technikákat fejlesztett ki és alkalmaz a mindennapokban HR Koordinátoraink szakmai munkájának segítségével.

A toborzási és kiválasztási folyamatok során igyekszünk szem előtt tartani, hogy a diákok először próbálgatják szárnyaikat, jó néhányan életükben első alkalommal vesznek részt interjún. Felelősségünknek érezzük, hogy ezek az alkalmak vidámak és fesztelenek legyenek, és ne ijesszék el a fiatalokat a munka világától. Ugyanakkor koordinátori csapatunkkal igyekszünk egyénenként egyértelművé tenni, hogy mik azok az esetleges gyenge pontok a személyes tulajdonságok vagy a szakmai képességek terén, amelyek még fejlesztésre szorulnak.

A kiválasztás folyamata cégünknél több lépcsőben történik. Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére.

A kompetencia-alapú kiválasztásokat HR Koordinátoraink végzik az adott munkakörnek megfelelően, melynek során vizsgálják a jelöltek:
• személyes kompetenciáit (önismeret, önbizalom, megbízhatóság, alkalmazkodás)
• szociális kompetenciáit (empátia, sokszínűség, motiváció, érzelmi feszültségek, elköteleződés, teljesítmény-ösztönzés, kommunikáció, konfliktuskezelés, csapatszellem)

A jelölteket tesztekkel (monotónia, prioritás, gépírás, Excel, idegen nyelvi tesztek, stb.) valamint szituációs játékokkal is szűrjük. Egyedi kiválasztási rendszerünk segítségével, csoportos interjúk szervezésével rövid időn belül képesek vagyunk megtalálni a megfelelő diákokat az adott pozíciókra.
Minden esetben részletesen tájékoztatjuk a kiválasztott diákokat az adott munkáról, velük szemben támasztott követelményekről, feltételekről és a nekik nyújtott lehetőségekről.

Saját fejlesztésű HR szolgáltatói adatbázisunk segítségével már meglévő szakmai referenciával rendelkező diákokat tudunk partnereinknek biztosítani.
Kompetencia alapú kiválasztásaink segítségével a leginkább megfelelő diákok kerülnek partnereink számára bemutatásra, a képességeket és személyiségüket figyelembe véve készítjük el róluk személyes profiljukat.

A motivációs tényezők feltérképezése után elküldjük a megfelelt pályázók személyes profilját a partnercégnek és az általuk megjelölt időpontra vagy időpontokra csoportos, ill. egyéni interjúkat szervezünk. Igény esetén a koordinátor is részt tud venni a 2. körös meghallgatáson a partnercégnél, de a kiválasztás történhet az irodánkban is.

A cég döntése alapján ezt követően kötünk szerződést a diákokkal és igény esetén küldjük őket próbanapra. Természetesen erre az időszakra is megilleti őket fizetés, ennek részleteit minden esetben az értékesítő kollégával egyeztetik partnereink.

Az euJOBS révén nem csak hazai atipikus foglalkoztatási formákkal felelünk meg a növekvő piaci igényeknek, hanem nemzetközi üzletágunk révén a külföldre vágyóknak is segítséget nyújtunk.

Nemzetközi részlegünk által elsősorban német nyelvterületen (Ausztria, Németország) kaphatsz állást, időszakos jelleggel azonban hollandiai pozíciókra is jelentkezhetsz. Kifejezetten domináns a vendéglátóipar, ezen kívül leginkább fizikai jellegű munkalehetőségekkel rendelkezünk. Ha az általunk meghirdetett pozíciók egyikére (idegen nyelvű, fényképes önéletrajzzal) jelentkezel, az alábbi folyamatoknak leszel részese:
1. Amennyiben önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozícióra, telefonon/skype-on beszélgetünk Veled pár percet. Ekkor elsősorban a motivációidra és a nyelvtudásodra vagyunk kíváncsiak – ha ezen az első körös beszélgetésen sikeresen szerepelsz, személyes interjúra hívunk, vagy nagy távolságok esetén skype interjúidőpontot egyeztetünk Veled.
2. A személyes/skype interjú felel meg a második körnek, amikor körülbelül 30-60 percben, mélyebb interjú keretében magyarul és németül is beszélgetünk Veled a szakmai tapasztalataidról, a terveidről, a pozícióról.
3. Az interjút követően egyrészt adunk egy visszajelzést a benyomásainkról, felhívjuk a figyelmed erősségeidre és esetleges gyengeségeidre (önéletrajzhiba, nem megfelelő nyelvtudás, kommunikáció, stb.) is. Amennyiben továbbra is alkalmasnak bizonyulsz a pozícióra, megküldünk Neked minden szükséges információt az állással és a partnercéggel kapcsolatban, amelyek ahhoz kellenek, hogy eldöntsd, valóban szeretnél-e élni a munkalehetőséggel.
4. Amennyiben válaszod pozitív, elkészítjük pályázati anyagodat, profilodat, melyet elküldünk a partnernek. Ha a partner az anyagod alapján szimpatikusnak és alkalmasnak talál, újabb interjú következik – ekkor tehát már vele, a munkaadó partnerrel kell beszélgetned, telefonon/skype-on/személyesen körülbelül 15-30 percben. A beszélgetésre felkészítünk, kölcsönös elégedettség és szimpátia esetén pedig az interjú végén szóbeli megegyezés jöhet létre a munkaviszony várható megkötéséről. Egyéb esetekben a partner pár nap után küldi meg számunkra döntését, melyet mi továbbítunk Feléd.
5. Ha a munkaadó a felvételed mellett dönt, megkezdődik egy úgynevezett gondozási időszak, amely a kiutazásodig tart. Ez idő alatt még több információval, szükség esetén tréninganyaggal látunk el, segítünk az utazásod megszervezésében, időpontot egyeztetünk a partnerrel, bekérjük, eljuttatjuk Hozzád, igény esetén pedig el is magyarázzuk a munkaszerződésedet.
6. Mivel munkaviszonyod minden esetben a partnerrel jön létre, a kiutazásodat követően a munkaadó(i)dhoz és felettese(i)dhez fordulhatsz a foglalkoztatásodat érintő kérdések kapcsán.
7. Természetesen mi is kapcsolatban maradunk Veled – időről időre kérünk majd Tőled visszajelzést, esetenként élménybeszámolókat, hogy tudjuk, minden rendben van, és jól érzed magad. A Te tapasztalataid pedig nagy segítséget jelentenek nekünk az újabb munkavállalók toborzásánál, tájékoztatásánál.
Ha érzel magadban ambíciót, kitartást, kalandvágyat, és beszélsz német vagy angol nyelven, várjuk jelentkezésedet!
Jelenleg betöltésre váró pozícióink (melyek mindegyikéhez német nyelvtudás szükséges):
pultos, szakács, felszolgáló – több városban, Németország- és Ausztria-szerte
reptéri poggyászrakodó: München, Németország

Aktivitások a helyszínen

 • Pályaválasztási és karrier tanácsadás,
 • CV ambulacia
 • Próbainterjúk,
 • Tájékoztatás és toborzás főállású és részmunkaidős pozíciókra,
 • Tájékoztatás és toborzás diákmunka pozíciókra, szakmai gyakorlatra,
 • Tájékoztatás és toborzás külföldi munkalehetőségekre.

Kollégáink a helyszínen

 • Rumpf Nikoletta Marketing és kommunikációs vezető
 • Nagy Kinga Marketing és kommunikációs csoportvezető
 • Gregor Anikó HR vezető

Kollégáink a helyszínen

Rumpf Nikoletta

Marketing és kommunikációs vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pályaválasztási és karrier tanácsadás

Nagy Kinga

Marketing és kommunikációs csoportvezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Diákmunka lehetőségek, gyakornokság, külföldi munkalehetőségek,

Gregor Anikó

HR vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Főállású, diplomás pozíciók, CV tanácsadás, próbainterjúk

Aktuális állásajánlatok
IT OPERÁTOR KOLLÉGÁKAT KERESÜNK BANKI TERÜLETRE! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
RENDSZERGAZDA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
DOLGOZZ EGY MULTINACIONÁLIS CÉG ÖSSZETARTÓ CSAPATÁBAN KIEMELT BÉRÉRT ÉS BÓNUSZOKÉRT! Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Lennél ügyfélszolgálati munkatárs egy elegáns, belvárosi irodában! Akkor Téged keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
LEGYÉL ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MAGYARORSZÁG EGYIK VEZETŐ BANKJÁNÁL! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
LEAN navigátort és szakértőt keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Pörgős csapatba egészségügyi koordinátort keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Karbantartó kollégát keresünk! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Toborzásmarketing területre keresünk specialistát saját csapatunkba! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Saját csapatunkba partnerlátogató keresünk kollégát! Diákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
HORVÁT NYELVŰ ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRSAT KERESÜNK! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarhorvát
FONTOS SZÁMODRA AZ ANGOL? NÁLUNK GYAKOROLHATOD! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
PÉNZÜGYI TERMÉKÉRTÉKESÍTŐT KERESÜNK – SOLYMÁR 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
WIR SUCHEN VORARBEITER FÜR FESTIVALS! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
Mozgalmas munkát keresel ? Dolgozz autókölcsönző partnerünknél 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
PÉNZÜGYI TANÁCSADÓT KERESÜNK - CSÖMÖR 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
PÉNZÜGYI TANÁCSADÓT KERESÜNK- BUDAKALÁSZ 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
GYAKORNOKI MUNKALEHETŐSÉG AZ ERSTE BANKNÁL SZOMBATHELYEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
GYAKORNOKOSKODJ AZ ERSTE BANKNÁL LEÁNYVÁLLALATI TERMÉKMENEDZSMENT ÉS VAGYONKEZELÉS TERÜLETEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
MÉG NINCS MUNKÁD? PÉNZÜGYI TERÜLETEN TANULSZ, ÉS SZAKMAI TAPASZTALATOT IS SZERETNÉL? ITT A HELYED! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
SEGÍTSD A CÉG ÜGYFELEIT - ADMINISZTRÁCIÓS MUNKALEHETŐSÉG A XIII. KERÜLETBEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
IRODAI ADMINISZTRÁTORT KERESÜNK EGY NAGYNEVŰ CÉGHEZ, BR. 1130 FT-OS ÓRABÉRÉRT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
SZAKMAI GYAKORLAT ELŐTT ÁLLSZ, MOST FOGSZ VÉGEZNI? SZEREZZ TE IS TAPASZTALATOT!HR GYAKORNOKOT KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
DOLGOZZ VELÜNK! DOLGOZZ NÁLUNK! - ADATRÖGZÍTŐ KOLLÉGÁNKAT KERESSÜK AZ euDIÁKOK ELSZÁMOLÓ CSAPATÁBA! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ONLINE MARKETING ASSZISZTENST KERESÜNK A 13. KERÜLETBE BR. 1600 FT-OS ÓRABÉREN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
VENDÉGLÁTÁST TANULSZ ÉS SZERETNÉL SZAKMAI GYAKORLATOT? JELENTKEZZ A KFC-BE! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ÁLLANDÓ RUHABOLTI MUNKÁRA VÁGYSZ? REPÜLÉS NÉLKÜL IS A FELLEGEKBEN ÉREZHETED MAGAD A DESIGUAL CSAPATÁBAN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
MASTER YOUR LANGUAGE KNOWLEDGE AS A SERVICE DESK ANALYST AT A MULTINATIONAL COMPANY IN BUDAPEST! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
TRAINEE POSITION: STRATEGIC PROJECT GROUP DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
KEZD EL SZAKMAI KARRIERED ÉPÍTÉSÉT MÉG MA! BEHAJTÁS ÉS WORKOUT TERÜLETRE KERES GYAKORNOKOT AZ ERSTE BANK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
GYAKORNOKOSKODJ AZ ERSTE BANKNÁL FEDEZET-NYILVÁNTARTÁS ÉS REFINANSZÍROZÁS TERÜLETEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
JÓL JÖNNE A SZAKMAI TAPASZTALAT? MINDENED AZ INFORMATIKA? JELENTKEZZ ÉS SZEREZZ GYAKORLATOT IT TERÜLETEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
IT TUDÁSOD KAMATOZTASD AZ euDIÁKOKNÁL! FEJLESZTÉSI VEZETŐ ASSZISZTENST KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
VÉREDBEN VAN AZ INFORMATIKA? C# FEJLESZTŐKET KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
VÉREDBEN VAN AZ INFORMATIKA? JUNIOR PHP FEJLESZTŐKET KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ÉRDEKEL AZ INFORMATIKA? KAMATOZTASD TUDÁSOD AZ EUROP ASSISTANCE IT RÉSZLEGÉN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
GYAKORNOKI MUNKÁT KERESEL? AKKOR JELENTKEZZ MOST! NEMZETKÖZI CÉG VÁRJA,HOGY CSATLAKOZZ HOZZÁJUK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
BANKI RECEPCIÓS MUNKA KIEMELT BÉRÉRT - BR 1190 FT/ÓRÁÉRT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
LÉGY TE IS A LEGJOBB ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING ASSZISZTENS! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ADMINISZTRÁLJ ÚJPESTEN SULI MELLETT BR. 1121 FORINTOS ÓRABÉREN ! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
NÉZZ BE A HR VILÁGÁBA! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ÉRDEKEL A PIACKUTATÁS? SZERETSZ SOKAT BESZÉLNI? AKKOR EZT A MUNKÁT NEKED TALÁLTÁK KI! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
GYAKORNOKI MUNKALEHETŐSÉG AZ ERSTE BANKNÁL SZOMBATHELYEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
PASSZÍVOS VAGY?KEVÉS AZ ÓRÁD? EZ A MUNKA RÁD VÁR! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
HELLÓ 21. SZÁZAD! VIDEÓHÍVÁS ALAPÚ ÜGYFÉLSZOLGÁLATOSOKAT KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ADMINISZTRÁTORT KERESÜNK! ÉRDEKEL A HR SZAKMA? CSATLAKOZZ VIDÁM KIS euCSAPATUNKHOZ! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
ERŐSÍTSD AZ euDIÁKOK CSAPATÁT - HR ASSZISZTENST KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
IRODAI KISEGÍTÉS AZ EXTREME DIGITAL MARKETINGOSZTÁLYÁN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
GYAKORNOKOSKODJ AZ ERSTE BANKNÁL LEÁNYVÁLLALATI TERMÉKMENEDZSMENT ÉS VAGYONKEZELÉS TERÜLETEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
MÉG NINCS MUNKÁD? PÉNZÜGYI TERÜLETEN TANULSZ, ÉS SZAKMAI TAPASZTALATOT IS SZERETNÉL? ITT A HELYED! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
KERESSÜK A LEGJOBB BUSZVEZETŐKET BUDAPESTRE 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Targoncások figyelem! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
AUTÓSZERELŐT KERESÜNK AUTÓKÖLCSÖNZŐ PARTNERÜNKHÖZ! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Raktárvezető helyettest keressünk! 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Csoportvezetőt keresünk németországi fesztivál munkára! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKA VECSÉSEN BRUTTÓ 1400 FT/ÓRA ! JELENTKEZZ MOST! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar