euCSOPORT C49

 • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdaságiSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi területek
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • MagyarAngolNémetFranciaOlaszSpanyolOrosz

Mivel foglalkozunk?

Az euCSOPORT a hazai és nemzetközi munkaerőpiac meghatározó képviselője. 

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet jóvoltából nappali tagozatos aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal alapozhatod meg jövődet már a diákéveid alatt.

Az euJOBS révén frissdiplomásként kerülhetsz új pozícióba Magyarországon, vagy építhetsz nemzetközi karriert külföldön.

Az euFA nonprofit szervezetként az álláskeresésben nyújt segítséget határon innen és túl.

Hol dolgozunk?

Belföldön: Budapest, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Békéscsaba, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Debrecen, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján.
Külföldön: Anglia, Ausztria, Spanyolország, Németország, Görögország, Hollandia, Ciprus.

Kiválasztási folyamatunk


Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére. Célunk, hogy munkavállalóink és megrendelőink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon.


Kiválasztási folyamatunk

Az EU-DiákOK Iskolaszövetkezet mára az egyik meghatározó iskolaszövetkezet lett Magyarországon. Ezt az eredményt annak is köszönheti, hogy egyedülálló kiválasztási technikákat fejlesztett ki és alkalmaz a mindennapokban HR Koordinátoraink szakmai munkájának segítségével.

A toborzási és kiválasztási folyamatok során igyekszünk szem előtt tartani, hogy a diákok először próbálgatják szárnyaikat, jó néhányan életükben első alkalommal vesznek részt interjún. Felelősségünknek érezzük, hogy ezek az alkalmak vidámak és fesztelenek legyenek, és ne ijesszék el a fiatalokat a munka világától. Ugyanakkor koordinátori csapatunkkal igyekszünk egyénenként egyértelművé tenni, hogy mik azok az esetleges gyenge pontok a személyes tulajdonságok vagy a szakmai képességek terén, amelyek még fejlesztésre szorulnak.

A kiválasztás folyamata cégünknél több lépcsőben történik. Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére.

A kompetencia-alapú kiválasztásokat HR Koordinátoraink végzik az adott munkakörnek megfelelően, melynek során vizsgálják a jelöltek:
• személyes kompetenciáit (önismeret, önbizalom, megbízhatóság, alkalmazkodás)
• szociális kompetenciáit (empátia, sokszínűség, motiváció, érzelmi feszültségek, elköteleződés, teljesítmény-ösztönzés, kommunikáció, konfliktuskezelés, csapatszellem)

A jelölteket tesztekkel (monotónia, prioritás, gépírás, Excel, idegen nyelvi tesztek, stb.) valamint szituációs játékokkal is szűrjük. Egyedi kiválasztási rendszerünk segítségével, csoportos interjúk szervezésével rövid időn belül képesek vagyunk megtalálni a megfelelő diákokat az adott pozíciókra.
Minden esetben részletesen tájékoztatjuk a kiválasztott diákokat az adott munkáról, velük szemben támasztott követelményekről, feltételekről és a nekik nyújtott lehetőségekről.

Saját fejlesztésű HR szolgáltatói adatbázisunk segítségével már meglévő szakmai referenciával rendelkező diákokat tudunk partnereinknek biztosítani.
Kompetencia alapú kiválasztásaink segítségével a leginkább megfelelő diákok kerülnek partnereink számára bemutatásra, a képességeket és személyiségüket figyelembe véve készítjük el róluk személyes profiljukat.

A motivációs tényezők feltérképezése után elküldjük a megfelelt pályázók személyes profilját a partnercégnek és az általuk megjelölt időpontra vagy időpontokra csoportos, ill. egyéni interjúkat szervezünk. Igény esetén a koordinátor is részt tud venni a 2. körös meghallgatáson a partnercégnél, de a kiválasztás történhet az irodánkban is.

A cég döntése alapján ezt követően kötünk szerződést a diákokkal és igény esetén küldjük őket próbanapra. Természetesen erre az időszakra is megilleti őket fizetés, ennek részleteit minden esetben az értékesítő kollégával egyeztetik partnereink.

Az euJOBS révén nem csak hazai atipikus foglalkoztatási formákkal felelünk meg a növekvő piaci igényeknek, hanem nemzetközi üzletágunk révén a külföldre vágyóknak is segítséget nyújtunk.

Nemzetközi részlegünk által elsősorban német nyelvterületen (Ausztria, Németország) kaphatsz állást, időszakos jelleggel azonban hollandiai pozíciókra is jelentkezhetsz. Kifejezetten domináns a vendéglátóipar, ezen kívül leginkább fizikai jellegű munkalehetőségekkel rendelkezünk. Ha az általunk meghirdetett pozíciók egyikére (idegen nyelvű, fényképes önéletrajzzal) jelentkezel, az alábbi folyamatoknak leszel részese:
1. Amennyiben önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozícióra, telefonon/skype-on beszélgetünk Veled pár percet. Ekkor elsősorban a motivációidra és a nyelvtudásodra vagyunk kíváncsiak – ha ezen az első körös beszélgetésen sikeresen szerepelsz, személyes interjúra hívunk, vagy nagy távolságok esetén skype interjúidőpontot egyeztetünk Veled.
2. A személyes/skype interjú felel meg a második körnek, amikor körülbelül 30-60 percben, mélyebb interjú keretében magyarul és németül is beszélgetünk Veled a szakmai tapasztalataidról, a terveidről, a pozícióról.
3. Az interjút követően egyrészt adunk egy visszajelzést a benyomásainkról, felhívjuk a figyelmed erősségeidre és esetleges gyengeségeidre (önéletrajzhiba, nem megfelelő nyelvtudás, kommunikáció, stb.) is. Amennyiben továbbra is alkalmasnak bizonyulsz a pozícióra, megküldünk Neked minden szükséges információt az állással és a partnercéggel kapcsolatban, amelyek ahhoz kellenek, hogy eldöntsd, valóban szeretnél-e élni a munkalehetőséggel.
4. Amennyiben válaszod pozitív, elkészítjük pályázati anyagodat, profilodat, melyet elküldünk a partnernek. Ha a partner az anyagod alapján szimpatikusnak és alkalmasnak talál, újabb interjú következik – ekkor tehát már vele, a munkaadó partnerrel kell beszélgetned, telefonon/skype-on/személyesen körülbelül 15-30 percben. A beszélgetésre felkészítünk, kölcsönös elégedettség és szimpátia esetén pedig az interjú végén szóbeli megegyezés jöhet létre a munkaviszony várható megkötéséről. Egyéb esetekben a partner pár nap után küldi meg számunkra döntését, melyet mi továbbítunk Feléd.
5. Ha a munkaadó a felvételed mellett dönt, megkezdődik egy úgynevezett gondozási időszak, amely a kiutazásodig tart. Ez idő alatt még több információval, szükség esetén tréninganyaggal látunk el, segítünk az utazásod megszervezésében, időpontot egyeztetünk a partnerrel, bekérjük, eljuttatjuk Hozzád, igény esetén pedig el is magyarázzuk a munkaszerződésedet.
6. Mivel munkaviszonyod minden esetben a partnerrel jön létre, a kiutazásodat követően a munkaadó(i)dhoz és felettese(i)dhez fordulhatsz a foglalkoztatásodat érintő kérdések kapcsán.
7. Természetesen mi is kapcsolatban maradunk Veled – időről időre kérünk majd Tőled visszajelzést, esetenként élménybeszámolókat, hogy tudjuk, minden rendben van, és jól érzed magad. A Te tapasztalataid pedig nagy segítséget jelentenek nekünk az újabb munkavállalók toborzásánál, tájékoztatásánál.
Ha érzel magadban ambíciót, kitartást, kalandvágyat, és beszélsz német vagy angol nyelven, várjuk jelentkezésedet!
Jelenleg betöltésre váró pozícióink (melyek mindegyikéhez német nyelvtudás szükséges):
pultos, szakács, felszolgáló – több városban, Németország- és Ausztria-szerte
reptéri poggyászrakodó: München, Németország

Aktivitások a helyszínen

 • Pályaválasztási és karrier tanácsadás,
 • CV ambulacia
 • Próbainterjúk,
 • Tájékoztatás és toborzás főállású és részmunkaidős pozíciókra,
 • Tájékoztatás és toborzás diákmunka pozíciókra, szakmai gyakorlatra,
 • Tájékoztatás és toborzás külföldi munkalehetőségekre.

Kollégáink a helyszínen

 • Rumpf Nikoletta Marketing és kommunikációs vezető
 • Nagy Kinga Marketing és kommunikációs asszisztens
 • Gregor Anikó HR vezető

Kollégáink a helyszínen

Rumpf Nikoletta

Marketing és kommunikációs vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pályaválasztási és karrier tanácsadás

Nagy Kinga

Marketing és kommunikációs asszisztens Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Diákmunka lehetőségek, gyakornokság, külföldi munkalehetőségek, önkéntesség

Gregor Anikó

HR vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Főállású, diplomás pozíciók, CV tanácsadás, próbainterjúk

Aktuális állásajánlatok
JELENTKEZZ LOGISZTIKAI ADMINISZTRÁTORNAK DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
LEGYÉL ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB MULTIJÁNÁL! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
ÉRTÉKESIÍTÉSI OSZTÁLY TÁMOGATÁSÁRA KERESÜNK DIÁKOKAT KIEMELT ÓRABÉREN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
ALAPOZD MEG A JÖVŐD EGY MULTINACIONÁLIS BANKI VÁLLALATNÁL! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS LÉGY RÉSZESE EGY BANK VILÁGÁNAK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
VENDÉGLÁTÁST TANULSZ ÉS SZERETNÉL SZAKMAI GYAKORLATOT? JELENTKEZZ A KFC-BE! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
MASTER YOUR LANGUAGE KNOWLEDGE AS A SERVICE DESK ANALYST AT A MULTINATIONAL COMPANY IN BUDAPEST! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
TRAINEE POSITION: STRATEGIC PROJECT GROUP DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
ÉRTÉKESÍTŐ DIÁKMUNKA AZ EXTREME DIGITALBAN!HOSSZÚTÁVÚ DIÁKMUNKA!!!! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
ÉRDEKEL AZ INFORMATIKA? KAMATOZTASD TUDÁSOD AZ EUROP ASSISTANCE IT RÉSZLEGÉN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
NEM OKOZ GONDOT A PROGRAMNYELV HASZNÁLATA? DOLGOZZ NÁLUNK BR. 1950 FT/ÓRÁÉRT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Console.WriteLine("Hello World!"); VÁLTSD PÉNZRE INFORMATIKAI TUDÁSOD AZ EUROP ASSISTANCE-NÉL! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
ADMINISZTRÁTORT KERESÜNK! ÉRDEKEL A HR SZAKMA? CSATLAKOZZ VIDÁM KIS CSAPATUNKHOZ! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyar
ÉRDEKEL A TOBORZÁS ÉS A KIVÁLASZTÁS? CSATLAKOZZ AZ EUDIÁKOK ISKOLASZÖVETKEZETHEZ! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarnémet
MARKETING GYAKORNOKOT KERESÜNK! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
ADMINISZTRÁCIÓS DIÁKMUNKA EGY INNOVATÍV IRODÁBAN BUDAPESTEN XIII. KERÜLETBEN! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
IRODAI DIÁKMUNKA AZ EXTREME DIGITALNÁL! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
DOLGOZZ HR ADMINISZTRÁTORKÉNT A SAMSUNG-NÁL! DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
ADMINISZTRATÍV/POSTÁZÁSI MUNKAKÖR EGY DÍJNYERTES, MULTINACIONÁLIS CÉGNÉL! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Ügyvédjelölteket keresünk belvárosi ügyvédi irodába! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Dolgozz autókölcsönző partnerünknél, és legyél te az ügyfelek kedvence! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Szenzációs RECEPCIÓS!!! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
SALES MANAGERT KERESÜNK DINAMIKUS, NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ CÉGHEZ! 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Légitársasági képviselethez REPÜLŐJEGY ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRSAT keresünk! 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
UTAZÁSI IRODÁBA REFERENST KERESÜNK! 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Alkatrész-nagykereskedelmi tanácsadót keresünk 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
SZAKÁCS - AUSZTRIA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
SZAKÁCS, FELSZOLGÁLÓ, - NÉMETORSZÁG 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
FELSZOLGÁLÓ-ELMAU-NÉMETORSZÁG 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
BÁROS, FELSZOLGÁLÓ - AUSZTRIA 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
SZOBALÁNY - NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
SZAKÁCS, KONYHAI KISEGÍTŐ, FELSZOLGÁLÓ – NÉMETORSZÁG 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarnémet
DOLGOZZ AZ IKEÁBAN ÉS KERESS AKÁR 120.000FT-OT 15 NAP ALATT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
RAKTÁRI CSOMAGOLÓ, KISEGÍTŐ MUNKALEHETŐSÉG AZ ÜNNEPEK ELŐTT! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
A SOROKSÁRI IKEA LOGISZTIKAI CSAPATÁBA KERESÜNK LELKES MUNKAVÁLLALÓKAT! DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
AUTÓBAN UTAZUNK. BESZÁLLSZ? 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Betanított munkát keresel? 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
CÍMKÉZÉSI MUNKA BR. 1000 FORINTOS ÓRABÉRÉRT VECSÉSEN 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Raktári munkalehetőség Újpesten 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
TELEFONOS NYUGDÍJAS MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK BUDAPESTRE! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
NYUGDÍJAS GONDNOKOT, KARBANTARTÓT KERESÜNK BUDAPESTI LAKÁSOKHOZ! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Adománygyűjtő jótevőket keresünk Budapesten! 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar