euCSOPORT A32

 • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRSSC, állások jó nyelvtudássalTovábbi
 • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • MagyarAngolNémet
 • Állatbarát munkahelyCsaládbarát munkahelyAkadálymentesített munkahelyLMBTQ barátHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

Az euCSOPORT a hazai és nemzetközi munkaerőpiac meghatározó képviselője.

Az euDIÁKOK jóvoltából nappali tagozatos aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal alapozhatod meg jövődet már a diákéveid alatt.

Az euJOBS révén friss diplomásként kerülhetsz új pozícióba Magyarországon, vagy építhetsz nemzetközi karriert külföldön.

A Nyugdíjtöbblet nyugdíjasokat segíti vissza integrálódni a munkavilágába az öregségi nyugdíj megtartása mellett.

Hol dolgozunk?

Belföldön: Budapest, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Békéscsaba, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Debrecen, Eger, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján.
Külföldön: Ausztria, Németország,

Kiválasztási folyamatunk


Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére. Célunk, hogy munkavállalóink és megrendelőink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon.

Kiválasztási folyamatunk

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet mára az egyik meghatározó iskolaszövetkezet lett Magyarországon. Ezt az eredményt annak is köszönheti, hogy egyedülálló kiválasztási technikákat fejlesztett ki és alkalmaz a mindennapokban HR Koordinátoraink szakmai munkájának segítségével.

A toborzási és kiválasztási folyamatok során igyekszünk szem előtt tartani, hogy a diákok először próbálgatják szárnyaikat, jó néhányan életükben első alkalommal vesznek részt interjún. Felelősségünknek érezzük, hogy ezek az alkalmak vidámak és fesztelenek legyenek, és ne ijesszék el a fiatalokat a munka világától. Ugyanakkor koordinátori csapatunkkal igyekszünk egyénenként egyértelművé tenni, hogy mik azok az esetleges gyenge pontok a személyes tulajdonságok vagy a szakmai képességek terén, amelyek még fejlesztésre szorulnak.

A kiválasztás folyamata cégünknél több lépcsőben történik. Pozíciókra szabott kompetencia alapú kiválasztási technikák és tesztek alkalmazásával, valamint egy saját fejlesztésű Assessment Center segítségével a jelöltek közül a legmegfelelőbb munkavállalók kerülnek bemutatásra partnereink részére.

A kompetencia-alapú kiválasztásokat HR Koordinátoraink végzik az adott munkakörnek megfelelően, melynek során vizsgálják a jelöltek:
• személyes kompetenciáit (önismeret, önbizalom, megbízhatóság, alkalmazkodás)
• szociális kompetenciáit (empátia, sokszínűség, motiváció, érzelmi feszültségek, elköteleződés, teljesítmény-ösztönzés, kommunikáció, konfliktuskezelés, csapatszellem)

A jelölteket tesztekkel (monotónia, prioritás, gépírás, Excel, idegen nyelvi tesztek, stb.) valamint szituációs játékokkal is szűrjük. Egyedi kiválasztási rendszerünk segítségével, csoportos interjúk szervezésével rövid időn belül képesek vagyunk megtalálni a megfelelő diákokat az adott pozíciókra.
Minden esetben részletesen tájékoztatjuk a kiválasztott diákokat az adott munkáról, velük szemben támasztott követelményekről, feltételekről és a nekik nyújtott lehetőségekről.

Saját fejlesztésű HR szolgáltatói adatbázisunk segítségével már meglévő szakmai referenciával rendelkező diákokat tudunk partnereinknek biztosítani.
Kompetencia alapú kiválasztásaink segítségével a leginkább megfelelő diákok kerülnek partnereink számára bemutatásra, a képességeket és személyiségüket figyelembe véve készítjük el róluk személyes profiljukat.

A motivációs tényezők feltérképezése után elküldjük a megfelelt pályázók személyes profilját a partnercégnek és az általuk megjelölt időpontra vagy időpontokra csoportos, ill. egyéni interjúkat szervezünk. Igény esetén a koordinátor is részt tud venni a 2. körös meghallgatáson a partnercégnél, de a kiválasztás történhet az irodánkban is.

A cég döntése alapján ezt követően kötünk szerződést a diákokkal és igény esetén küldjük őket próbanapra. Természetesen erre az időszakra is megilleti őket fizetés, ennek részleteit minden esetben az értékesítő kollégával egyeztetik partnereink.

Az euJOBS révén nem csak hazai atipikus foglalkoztatási formákkal felelünk meg a növekvő piaci igényeknek, hanem nemzetközi üzletágunk révén a külföldre vágyóknak is segítséget nyújtunk.

Nemzetközi részlegünk által elsősorban német nyelvterületen (Ausztria, Németország) kaphatsz állást. Kifejezetten domináns a vendéglátóipar, ezen kívül leginkább fizikai jellegű és turizmus területén rendelkezünk munkalehetőségekkel. Ha az általunk meghirdetett pozíciók egyikére (idegen nyelvű, fényképes önéletrajzzal) jelentkezel, az alábbi folyamatoknak leszel részese:
1. Amennyiben önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozícióra, telefonon/skype-on beszélgetünk veled pár percet. Ekkor elsősorban a motivációidra és a nyelvtudásodra vagyunk kíváncsiak – ha ezen az első körös beszélgetésen sikeresen szerepelsz, személyes interjúra hívunk, vagy nagy távolságok esetén skype interjúidőpontot egyeztetünk veled.
2. A személyes/skype interjú felel meg a második körnek, amikor körülbelül 30-60 percben, mélyebb interjú keretében magyarul és németül is beszélgetünk veled a szakmai tapasztalataidról, a terveidről, a pozícióról.
3. Az interjút követően egyrészt adunk egy visszajelzést a benyomásainkról, felhívjuk a figyelmed erősségeidre és esetleges gyengeségeidre (önéletrajzhiba, nem megfelelő nyelvtudás, kommunikáció, stb.) is. Amennyiben továbbra is alkalmasnak bizonyulsz a pozícióra, megküldünk neked minden szükséges információt az állással és a partnercéggel kapcsolatban, amelyek ahhoz kellenek, hogy eldöntsd, valóban szeretnél-e élni a munkalehetőséggel.
4. Amennyiben válaszod pozitív, elkészítjük pályázati anyagodat, profilodat, melyet elküldünk a partnernek. Ha a partner az anyagod alapján szimpatikusnak és alkalmasnak talál, újabb interjú következik – ekkor már vele, a munkaadó partnerrel kell beszélgetned, telefonon/skype-on/személyesen körülbelül 15-30 percben. A beszélgetésre felkészítünk, kölcsönös elégedettség és szimpátia esetén pedig az interjú végén szóbeli megegyezés jöhet létre a munkaviszony várható megkötéséről. Egyéb esetekben a partner pár nap után küldi meg számunkra döntését, melyet mi továbbítunk feléd.
5. Ha a munkaadó a felvételed mellett dönt, megkezdődik egy úgynevezett gondozási időszak, amely a kiutazásodig tart. Ez idő alatt még több információval, szükség esetén tréninganyaggal látunk el, segítünk az utazásod megszervezésében, időpontot egyeztetünk a partnerrel, bekérjük, eljuttatjuk hozzád, igény esetén pedig el is magyarázzuk a munkaszerződésedet.
6. Mivel munkaviszonyod minden esetben a partnerrel jön létre, a kiutazásodat követően a munkaadó(i)dhoz és felettese(i)dhez fordulhatsz a foglalkoztatásodat érintő kérdések kapcsán.
7. Természetesen mi is kapcsolatban maradunk veled – időről időre kérünk majd tőled visszajelzést, esetenként élménybeszámolókat, hogy tudjuk, minden rendben van, és jól érzed magad. A Te tapasztalataid pedig nagy segítséget jelentenek nekünk az újabb munkavállalók toborzásánál, tájékoztatásánál.
Ha érzel magadban ambíciót, kitartást, kalandvágyat, és beszélsz német vagy angol nyelven, várjuk jelentkezésedet!

Aktivitások a helyszínen

 • Pályaválasztási és karrier tanácsadás,
 • CV ambulacia
 • Próbainterjúk,
 • Tájékoztatás és toborzás főállású és részmunkaidős pozíciókra,
 • Tájékoztatás és toborzás diákmunka pozíciókra, szakmai gyakorlatra,
 • Tájékoztatás és toborzás külföldi munkalehetőségekre.

Kollégáink a helyszínen

 • Rumpf Nikoletta Marketing és kommunikációs vezető
 • Nagy Kinga Marketing és kommunikációs csoportvezető

Kollégáink a helyszínen

Rumpf Nikoletta

Marketing és kommunikációs vezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Pályaválasztási és karrier tanácsadás

Nagy Kinga

Marketing és kommunikációs csoportvezető Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Diákmunka lehetőségek, gyakornokság, külföldi munkalehetőségek

Aktuális állásajánlatok
Szakács kisegítő Diákmunka magyar
Pénzügyi asszisztens Diákmunka magyar
IT gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Adatrögzítő Diákmunka magyar
Adatrögzítő Diákmunka magyarangol
Gépész- vagy villamormérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
HR asszisztens Diákmunka magyarangol
Pénzügyi asszisztens Diákmunka magyar
Villamosmérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Termékfejlesztési gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Általános irodai adminisztrátor DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
Pénzügyi gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
Termékfejlesztési gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Trainee Position: Strategic Project Group DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Könyvelő Diákmunka magyar
Pénzügyi gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
HR asszisztens DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Back office munkatárs Diákmunka magyarangol
Pénzügyi munkatárs Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyarangol
HR asszisztens Diákmunka magyar
Call center operátor Diákmunka magyarangol
Beszerzési asszisztens Diákmunka magyar
CRM gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Ügyfélszolgálati munkatárs Diákmunka magyarangolszerb
Host/hostess Diákmunka magyar
Kárügyintéző operátor Diákmunka magyarangol
Dán ügyfélszolgálatos Diákmunka magyarangoldán
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Ügyfélszolgálati munkatárs Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyarangol
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyarangol
Team asszisztens Diákmunka magyarangol
IT gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Gépészmérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
IT gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
IT asszisztens Diákmunka magyar
IT help desk Diákmunka magyar
IT gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Villamosmérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyarangol
Pénzügyi gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolrománszerb
Ügyfélszolgálati munkatárs Diákmunka magyar
Call center operátor Diákmunka magyar
Logisztikai adminisztrátor Diákmunka magyar
Adminisztrátor Diákmunka magyar
IT fejlesztési gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Pénzügyi gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyarnémet
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Adatrögzítő Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Recepciós Diákmunka magyarangol
IT help desk Diákmunka magyar
Irodai munkatárs Diákmunka magyar
Recepciós Diákmunka magyarangol
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Marketing és kommunikációs gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Adatrögzítő Diákmunka magyar
Adatrögzítő Diákmunka magyar
Ügyfélszolgálati munkatárs Diákmunka magyarcsehszlovák
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyar
Irodai munkatárs Diákmunka magyarangolnémet
Jelzálogbank gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyar
HR asszisztensi munkakör nyugdíjasoknak Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Kutatásban való részvétel nyugdíjasoknak Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Call center operátor Diákmunka magyarnémet
Targoncavezetői munkakör nyugdíjasoknak Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Hitelreferns munkakör nyugdíjasoknak 3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
Nyugdíjas egészségügyi szakdolgozók Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Raktári kisegítő munkakör nyugdíjasoknak Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Adománygyűjtő jótevő - nyugdíjasoknak Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Alkatrész-nagykereskedelmi tanácsadó 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Adatrögzítő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Adminisztratív munkatárs 0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Vevőszolgálati munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Telefonos értékesítő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Ügyfélközponti munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Fuvarszervező logisztikus Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Értékesítő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Marketing munkatárs 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Vevőszolgálati minőségellenőr 1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Idegennyelvű (szlovák-cseh) call center ügyintéző munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyarangolcsehszlovák
Értékesítési asszisztens 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Ügyfélszolgálati munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
HR asszisztens Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőSzakmai gyakorlat magyar
Key Account Manager 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Felszolgáló Németországban Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Csoportvezető Németországban Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyarnémet
Kereskedelmi asszisztens Diákmunka magyar
Irodai adminisztrátor Diákmunka magyarangol
IT fejlesztő munkatárs 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol