banner_34_7682e.jpg

Knorr-Bremse Rail Systems Budapest B6

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiGazdasági
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Biztonságossá tesszük a gyorsuló jövőt

Tudás és technológia minden megérkezés mögött

2017-ben a világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztő és gyártó központjává váltunk. Minden termékünk egyedi megrendelés alapján készül, a legújabb technológiákkal dolgozunk nap mint nap a jövő járműrendszerein. Mi nem gyártunk, hanem építünk. Nálunk nincsenek futószalagok, minden termékünk egyedi fejlesztést, tervezést és alkotást igényel. 

Hol dolgozunk?

Budapest

Kiválasztási folyamatunk

Az állásbörze után a jelöltekkel felvesszük a kapcsolatot, hogy az első körös interjúkat megszervezhessük. Az első körös interjúkon jellemzően a szakmai vezetők és a HR osztály képviselői vesznek részt. Sikeres első forduló után egyes pozícióknál a terület vezetői vagy a német kollégák is becsatlakoznak a kiválasztási folyamatba.
Igyekszünk minél gyorsabba lezárni a folyamatot, és visszajelzést adni minden jelentkezőnek.

Aktivitások a helyszínen

A helyszínen találkozhatsz több szakterület képviselőjével: szoftverfejlesztőkkel, fejlesztőmérnökökkel, tesztmérnökökkel, területi vezetőkkel, gyakornokokkal és a HR osztály tagjaival is.  Gyere el hozzánk, járd körbe fejlesztő központunkat egy leap motion bemutató segítségével, és hagyd, hogy magával ragadjon a csúcstechnológia! Igazi mérnöki csúcsteljesítmény minden megérkezés mögött. Mit jelent ez a valóságban? Most megtudhatod!

 

Amit még rólunk tudni érdemes

Biztos jövő és megbecsülés  minden megérkezés mögött

Termékeinken világszerte több mint egy milliárd ember biztonságos utazása múlik. Ez a felelősség ösztönöz minket arra, hogy napi döntéseink során mindig a legkiválóbb eredményre törekedjünk. Számunkra legfőbb érték munkatársaink együttműködése, széles körű szakmai hozzáértése, és elhivatottsága. 


 

Ő már nálunk dolgozik

Busznyák Imre, funkciófejlesztő

HVG Állásbörze - Busznyák Imre

Elküldött önéletrajzok tömege visszajelzés nélkül? Ez az elhelyezkedés egyik legkiábrándítóbb szakasza, hiszen az ember még azt sem tudja, hogy miért nem felelt meg a megpályázott pozícióra. Tölgyes Gergő Dániel az online fórumok mellett a személyes álláskeresés lehetőségével is élt, amelynek köszönhetően el is nyerte a megpályázott állást. Tudd meg tőle, hogyan is segített céljainak elérésében a HVG Állásbörze.

Miért látogattál ki a rendezvényre?

Sok pozitív tapasztalatot meséltek nekem az ismerőseim. A HVG Állásbörzét megelőzően már több cégnek is elküldtem a jelentkezésemet, de mivel még nem volt eredménye az álláskeresésemnek, úgy döntöttem, hogy elmegyek a börzére és ott is megnézem milyen lehetőségeket kínálnak egy frissdiplomás gépészmérnöknek.

Mit tartasz az állásbörze legnagyobb előnyének az online álláskereséssel szemben?

Véleményem szerint a személyes találkozás egy nagyon jó lehetőség, hiszen kötöttségek nélkül, akár kicsit hosszabban is beszélgethet az álláskereső a munkaadókkal és az ott dolgozókkal. Ennek során olyan kérdések is felmerülhetnek, amelyek otthon a számítógép előtt ülve nem jutnának az ember eszébe, itt pedig meg is kaphatja rá a választ. Az adott vállalatnál dolgozó munkavállalók hozzáállása is sok mindent elárul, ami segíthet a döntésben.

Miért kerested fel az AUDI standját?

Fontos volt számomra, hogy az észak-nyugat magyarországi térségben találjak munkaadót, mert szerettem volna a családom közelében maradni. Sokat hallottam az Audi fejlődéséről, növekedéséről, és többen is javasolták, hogy nézzek utána, milyen állásajánlatokat kínálnak. Online megismerkedtem a karrierlehetőségekkel, sőt a börze előtt már el is küldtem önéletrajzomat egy nyitott pozícióra. A rendezvény kiváló alkalmat biztosított számomra, hogy személyesen is megerősítsem jelentkezési szándékomat és visszajelzést kérjek a pályázatommal kapcsolatban.

Segített a pozíció elnyerésében a személyes találkozás?

A helyszínen megtudtam, hogy az önéletrajzom még az elbírálás stádiumában jár, és visszajelzést kaptam azzal kapcsolatban, hogy a megpályázott pozíció valóban nekem való. Másfélkét héttel a börze után behívtak egy személyes interjúra, majd a pénteki beszélgetést követően hétfőn már értesítettek is, hogy engem választottak a méréstechnikai mérnöki állásra.

Boross Balázs, fejlesztési csoportvezető

HVG Állásbörze - Boross Balázs

Hazánk egyik vezető autóipari vállalata, az Audi Hungaria hallgatókat, középfokú végzettséggel rendelkezőket és diplomás szakembereket egyaránt vár csapatába. A megfelelő szaktudás mellett, a határozottság, magabiztos fellépés és a csapatmunkára való képesség is kulcsfontosságú a kiválasztási folyamatban. Egy tudatos és felkészült jelölt nagy lépést tehet a vágyott pozíció elnyeréséért a HVG Állásbörzén.

Milyen céllal érkeznek a karrierrendezvényre?

A magyar munkaerőpiac aktív szereplőjeként természetes, hogy évről évre részt veszünk az ország legjelentősebb állásbörzéjén. Elsősorban azokat a látogatókat akarjuk megszólítani, akik a prémium minőség jegyében gondolkodnak és keresik a folyamatos szakmai kihívásokat.


Milyen tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresnek?

Főként mérnök és gazdasági szakembereknek szóló karrierlehetőségekkel érkezünk. A nálunk elérhető állások palettája rendkívül változatos. Jelenleg több mint 100 nyitott pozícióra lehet hozzánk jelentkezni, így a pályakezdők, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek illetve vezetők is megtalálhatják a számukra testhezálló lehetőséget.

Melyek a legfontosabb szempontok a leendő munkatársak kiválasztásánál?

Figyeljük, hogy a jelölt megfeleljen a kiválasztott állás profi ljának, de nagy hangsúlyt fektetünk a különféle személyes kompetenciákra is, pl. határozottság, rugalmasság, csapatmunkára való képesség.

Milyen benyomás alakult ki Gergővel kapcsolatban az első találkozás során?

Nagyon megnyerő volt a tudatossága és a felkészültsége. Sugárzott róla, hogy ő úgy érkezett az állásbörzére, hogy egy testhezálló állást találjon. Emellett fi gyelemreméltóak voltak eddigi eredményei és tapasztalatai is.

Jelentett-e előnyt, hogy személyesen találkoztak a rendezvényen?

Mindkét fél számára hasznos volt a találkozás, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy a jelentkező feltehesse kérdéseit, egyeztesse elképzeléseit a vállalat képviselőjével. A klasszikus kiválasztási folyamatot ő sem kerülhette el, de a HVG Állásbörzén folytatott személyes beszélgetés során jó benyomás alakult ki róla, később pedig az interjúnál már nem két ismeretlen fél találkozott.

Egyedi tartalom

Emberközpontúság minden megérkezés mögött

Kiemelt figyelmet fordítunk kollégáinkra, támogatjuk őket a szakmai céljaik elérésében és számos szabadidős programlehetőséget is kínálunk számukra: sport klubok, vállalati rendezvények, egészségmegőrző programok, társasjáték estek. 

A vasút környezettudatos közlekedési forma. A világnak számít, hogy mire használod a tehetséged! Csatlakozz hozzánk és hagyd, hogy magával ragadjon a csúcstechnológia! 

Aktuális állásajánlatok
Adminisztrációs gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Anyaggazdálkodási gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Asszisztens gyakornok (R&D) DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Automatizált tesztkörnyezet dokumentásciós gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Beszerzési gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
C# fejlesztő gyakornok – VSE DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Dokumentációs mérnök gyakornok - SPC DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Fejlesztő mérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Funkciófejlesztő gyakornok (iCOM Assist) DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangol
Gépészmérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
HW fejlesztési projekt támogatási gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
JAVA fejlesztő gyakornok (iCOM Assist) DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Logisztikai gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Mikrokontroller modul továbbfejlesztési gyakornok egyedi tesztrendszerhez (TESRA) DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Minőségbiztosítási adminisztrátor gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Minőségbiztosítási gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Módszerfejlesztés beágyazott rendszerek méréstechnikai pontosságának meghatározására (gyakornok) DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Projectvezető asszisztens gyakornok (iCOM Assist) DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Algoritmusfejlesztő mérnök (iCOM Assist) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Szoftvertesztelő gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Talent - Rail Purchasing Gyakornoki Program DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Beágyazott applikáció fejlesztő / tesztelő (VSE) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Tesztmérnök gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Teszt szekvenciák formázása (C# .NET) mikrovezérlőn futó teszthez gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Beszállítói projekt menedzser 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Webfejlesztő 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Teszt szekvenciák formázása (C# .NET) mikrovezérlőn futó teszthez gyakornok DiákmunkaSzakmai gyakorlat magyarangolnémet
Vezető algoritmusfejlesztő mérnök (iCOM Assist) 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Commodity Buyer 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Commodity Manager Team Leader – Indirect Material Purchasing 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Vegyésztechnikus Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Development Engineer For Embedded Software Products 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Tesztmérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Engineering – Application Components 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Tesztmérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Engineering – System Integration 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Fékrendszer szoftverfejlesztő (VSE) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Teszt menedzser 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Fékrendszer szoftvertesztelő (VSE) 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Teszt csoportvezető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Test Team Leader 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Test Manager 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Termeléstervező 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Technikai koordináció (Szoftverfejlesztés) / SW development technical lead 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Felületkezelő üzemi operátor Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Talent - Rail Purchasing Program 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Fényező Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Szoftver teszt koordinátor 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Szoftver minőségbiztosítási mérnök 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Szoftverfejlesztő – beágyazott rendszerek 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Folyamatmérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Szerelő munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Forgácsolási előkészítő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyar
Szereldei minőségbiztosítási mérnök 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Forgácsolási gépbeállító Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
Strategic Business Planner 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Forgácsolási gépkezelő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Forgácsolási műszakvezető Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
Forgácsolási szakértő (MP – Expert) 3-5 év tapasztalatot igénylő magyar
SQD manager 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Forgácsoló tanár Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Rendszermérnök – vasúti fékvezérlő szoftver (VSE) 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Frontend fejlesztő 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Raktári munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
Gyártási segédeszköz előkészítő Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Projekt Menedzser - Fejlesztés 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Hardver fejlesztő – beágyazott rendszerek 3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Hegesztő munkatárs Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető magyar
Operatív beszerző 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
JAVA architect (iCOM Assist) 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Minőségellenőr Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhető0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyar
JAVA fejlesztő (iCOM Assist) 5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
JavaScript fejlesztő 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Master planner 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangolnémet
Konstruktőr 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Master Data Adminisztrátor 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Logisztikai csoportvezető 3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
LEAN mérnök 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol