Knorr-Bremse Rail Systems Budapest 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • AngolNémet

Mivel foglalkozunk?

Biztonságossá tesszük a gyorsuló jövőt

Tudás és technológia minden megérkezés mögött

2017-ben a világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztő és gyártó központjává váltunk. Minden termékünk egyedi megrendelés alapján készül, a legújabb technológiákkal dolgozunk nap mint nap a jövő járműrendszerein. Mi nem gyártunk, hanem építünk. Nálunk nincsenek futószalagok, minden termékünk egyedi fejlesztést, tervezést és alkotást igényel. 

Hol dolgozunk?

Budapest

Kiválasztási folyamatunk

Az állásbörze után a jelöltekkel felvesszük a kapcsolatot, hogy az első körös interjúkat megszervezhessük. Az első körös interjúkon jellemzően a szakmai vezetők és a HR osztály képviselői vesznek részt. Sikeres első forduló után egyes pozícióknál a terület vezetői vagy a német kollégák is becsatlakoznak a kiválasztási folyamatba.
Igyekszünk minél gyorsabba lezárni a folyamatot, és visszajelzést adni minden jelentkezőnek.

Amit még rólunk tudni érdemes

Biztos jövő és megbecsülés  minden megérkezés mögött

Termékeinken világszerte több mint egy milliárd ember biztonságos utazása múlik. Ez a felelősség ösztönöz minket arra, hogy napi döntéseink során mindig a legkiválóbb eredményre törekedjünk. Számunkra legfőbb érték munkatársaink együttműködése, széles körű szakmai hozzáértése, és elhivatottsága.