Effemine - Egyesület a Fiatal Nőkért 2018 Tavasz

  • További területek
  • Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

Az Effemine – Egyesület a Fiatal Nőkért az első és egyetlen olyan diákszervezet, amely az egyetemista, illetve frissdiplomás nők pályáját hivatott támogatni. Egyesületünk női karriermenedzsmenttel foglalkozik, és munkánk során azt kívánjuk elérni, hogy a nők képesek legyenek lehetőségeik teljes kihasználására, céltudatosan lépjenek a munka világába és elsajátítsák azokat a képességeket, trükköket, amelyek a sikereik eléréséhez szükségesek.

Hol vannak a képzéseink?

Budapest

Felvételi folyamatunk

Vállalkozó szellemű egyetemista lány vagy? Érdekel a marketing, a HR, a rendezvényszervezés, a vállalati kapcsolatok, a pénzügyek? Szívesen kipróbálnád magad pályázatok írásában, különböző rendezvények szervezésében, weblapszerkesztésben, blogírásban? 
Szeretnél egy igazán jó csapat tagja lenni?

Ha csak egy kérdésre is igennel válaszoltál, olvass tovább!

Felvételi folyamatunk

Az Effemine csapata előtt mindig rengeteg kihívás áll, melyekhez elszánt és lelkes új tagokra is nagy szükségünk van!

Olyan lányokat keresünk, akik aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, tudatosan építik karrierjüket és motiváltak, jellemzi őket a csapatszellem és a vállalkozó kedv, proaktívak, talpraesettek, és heti 1-2 alkalom / 3-4 óra szabadidővel rendelkeznek.

Az Effemine többet nyújt Neked mint gondolnád!

A támogató, jó hangulatú közösséghez tartozás élménye mellett a személyes fejlődés is nagy hangsúlyt kap. Tagjaink önismereti- és készségfejlesztő tréningeken vesznek részt, meghallgathatják az életükben már sikeres, tapasztalt nők történeteit és tanácsait, valamint csatlakozhatnak a mentoring és alumni programunkhoz is. A többgenerációs tudás- és kapcsolatbázis létrehozása mellett célunk, hogy mindenki kipróbálhassa magát különböző szakmai területeken – így minden tagunk saját pozícióval és felelősséggel rendelkezik az egyesületen belül.

Következő tagfelvételi időszakunk 2018 őszén lesz!