Raiffeisen Bank 2018 Tavasz

  • InformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

  • Tartalmas, változatos, kihívást jelentő munkafeladatok.
  • Lehetőség a külső és belső ügyfelek elégedetté tételére.
  • Jó csapat, nyitott és összetartó kollégák, egymás elfogadása és támogatása.
  • Teljesítményt, erőfeszítéseket és hozzáértést elismerő vezetők.
  • Szakmai és személyes fejlődés, szakmai képzések, on-the-job tréningek.


Hol dolgozunk?

Országosan 66 bankfiókunk van, a központunk Budapesten az V. és a XV. kerületben található, és emellett nyíregyházi telephelyen is dolgoznak kollégáink.

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunkat mindig az adott pozícióhoz igazítjuk - interjúk, szakmai tesztek, Assessment Centerek, stb. egyaránt megtalálhatók nálunk.

Kiválasztási folyamatunk

Kiket keresünk?

A Raiffeisen Bank sikerének egyik legfőbb eleme az ügyfélközpontú, sikerorientált, személyes céljaiért tenni is hajlandó, csapatmunkában eredményes, a bankszakma iránt elhivatott munkatársak csapata. Aktuálisan nyitott pozícióinkra folyamatosan keresünk ilyen tulajdonságokkal rendelkező munkatársakat.

Az újonnan csatlakozók (valamint a más munkakörbe lépők) kiválasztása többlépcsős, a tudás, tapasztalat, készségek és attitűdök felmérésére fókuszáló, az egyenlő bánásmód alapelveit messzemenőkig szem előtt tartó folyamat eredményeképpen történik.

A megüresedő vagy új pozíciók betöltésekor kiegyensúlyozott gyakorlatot folytatunk a belső, illetve külső jelöltek kiválasztása tekintetében. Jellemzően a munkakörök kb. 50%-ára a Raiffeisen Bankban dolgozók, míg másik felére új belépő munkatársak kerülnek kiválasztásra.

A kiválasztás lépései

A jelentkezéseket a Karrier oldalon keresztül tudjátok elküldeni önéletrajz és motivációs levél kíséretében.
A jelentkezést követően rendszerünk automatikus válaszlevelet küld, amely egyúttal megerősíti személyes regisztrációtokat is.
A jelentkezési határidő leteltével összesítjük, majd a hirdetésben felsorolt elvárásoknak megfelelően előszűrjük a beérkezett önéletrajzokat.
Az előszűrt pályázati anyagokat az érintett szakterülettel is véleményeztetjük, és ezután hozzuk meg azt a döntést, kikkel szeretnénk személyesen is találkozni.
Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő pályázókkal az önéletrajzukban megadott elérhetőségen (elsősorban telefonszám) vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése céljából.
Azok a pályázók, akik az előszűrés alapján részt vehetnek a kiválasztási folyamatban, az alábbi kiválasztási eszközökkel, módszerekkel találkozhatnak nálunk:
Telefonos interjú (meghatározott pozícióknál)
HR interjú (minden pozíciónál)
Szakmai interjú (minden pozíciónál)
Szakmai tesztek (meghatározott pozícióknál)
Személyes kompetenciákat mérő tesztek (minden pozíciónál)
Értékelő Központ / Assessment Center (meghatározott pozícióknál, szakmai utánpótlás programjainknál)
Azon jelöltek, akik a kiválasztási folyamat során megfeleltek, írásos ajánlatot kapnak Bankunktól.  
Azokat a pályázókat, akik a pályázatok előszűrését követően nem jutnak tovább, vagy a kiválasztási folyamatban történő részvétel alapján nem kerülnek kiválasztásra, írásban értesítjük pályázatuk sikertelenségéről. Az érintett pályázók önéletrajzát 1 évig őrizzük meg adatbázisunkban.

Ő már nálunk dolgozik

Horváth Krisztina először kiállítóként vett részt a HVG Állásbörzén, majd miután megismerte a rendezvény sokszínű kínálatát, 2013 tavaszán álláskeresőként is ellátogatott a rendezvényre, ahol megismerkedett a Raiffeisen Bank állásajánlataival és a céget képviselő munkatársakkal. A börzét követő kiválasztási folyamat sikerrel zárult, azóta a vállalatnál dolgozik kockázatelemzőként.