Raiffeisen Bank 2020 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HRTovábbi
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Sportos cég

Mivel foglalkozunk?

  • Tartalmas, változatos, kihívást jelentő munkafeladatok.
  • Lehetőség a külső és belső ügyfelek elégedetté tételére.
  • Jó csapat, nyitott és összetartó kollégák, egymás elfogadása és támogatása.
  • Teljesítményt, erőfeszítéseket és hozzáértést elismerő vezetők.
  • Szakmai és személyes fejlődés, szakmai képzések, on-the-job tréningek.


Hol dolgozunk?

66 bankfiókunk van, a központjaink az V. és a XV. kerületben találhatók, melyek 2020 júniusában az Agora Budapest épületébe költöznek, melyet a WELL Gold, BREEAM Outstanding és BREEAM Communities sztenderdek szerint tervezték. A környezetvédelmi tudatosság jegyében 15 teniszpályányi zöldterületet, emberközpontú, innovatív megoldásokat építenek a koncepcióba. Agora Budapest: https://hbreavis.com/hu/projektek/agora-budapest/

Kiválasztási folyamatunk

Kiválasztási folyamatunkat mindig az adott pozícióhoz igazítjuk - interjúk, szakmai tesztek, Assessment Centerek, stb. egyaránt megtalálhatók nálunk.

Kiválasztási folyamatunk

Kiket keresünk?

A Raiffeisen Bank sikerének egyik legfőbb eleme az ügyfélközpontú, sikerorientált, személyes céljaiért tenni is hajlandó, csapatmunkában eredményes, a bankszakma iránt elhivatott munkatársak csapata. Aktuálisan nyitott pozícióinkra folyamatosan keresünk ilyen tulajdonságokkal rendelkező munkatársakat.

Az újonnan csatlakozók (valamint a más munkakörbe lépők) kiválasztása többlépcsős, a tudás, tapasztalat, készségek és attitűdök felmérésére fókuszáló, az egyenlő bánásmód alapelveit messzemenőkig szem előtt tartó folyamat eredményeképpen történik.

A megüresedő vagy új pozíciók betöltésekor kiegyensúlyozott gyakorlatot folytatunk a belső, illetve külső jelöltek kiválasztása tekintetében. Jellemzően a munkakörök kb. 50%-ára a Raiffeisen Bankban dolgozók, míg másik felére új belépő munkatársak kerülnek kiválasztásra.

A kiválasztás lépései

A jelentkezéseket a Karrier oldalon keresztül tudjátok elküldeni önéletrajz és motivációs levél kíséretében.
A jelentkezést követően rendszerünk automatikus válaszlevelet küld, amely egyúttal megerősíti személyes regisztrációtokat is.
A jelentkezési határidő leteltével összesítjük, majd a hirdetésben felsorolt elvárásoknak megfelelően előszűrjük a beérkezett önéletrajzokat.
Az előszűrt pályázati anyagokat az érintett szakterülettel is véleményeztetjük, és ezután hozzuk meg azt a döntést, kikkel szeretnénk személyesen is találkozni.
Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő pályázókkal az önéletrajzukban megadott elérhetőségen (elsősorban telefonszám) vesszük fel a kapcsolatot interjú időpont egyeztetése céljából.
Azok a pályázók, akik az előszűrés alapján részt vehetnek a kiválasztási folyamatban, az alábbi kiválasztási eszközökkel, módszerekkel találkozhatnak nálunk:
Telefonos interjú (meghatározott pozícióknál)
HR interjú (minden pozíciónál)
Szakmai interjú (minden pozíciónál)
Szakmai tesztek (meghatározott pozícióknál)
Személyes kompetenciákat mérő tesztek (minden pozíciónál)
Értékelő Központ / Assessment Center (meghatározott pozícióknál, szakmai utánpótlás programjainknál)
Azon jelöltek, akik a kiválasztási folyamat során megfeleltek, írásos ajánlatot kapnak Bankunktól.  
Azokat a pályázókat, akik a pályázatok előszűrését követően nem jutnak tovább, vagy a kiválasztási folyamatban történő részvétel alapján nem kerülnek kiválasztásra, írásban értesítjük pályázatuk sikertelenségéről. Az érintett pályázók önéletrajzát 1 évig őrizzük meg adatbázisunkban.

Amit még rólunk tudni érdemes

Mi számíthatunk egymásra, értékes közösséget alkotunk. Nálunk az emberi kapcsolatok különösen fontosak, legyen szó ügyfelekről vagy munkatársakról. Nyitott légkörben valósíthatod meg önmagad és tisztelettel bánunk egymással. Sikereiddel, szakmai tudásoddal karrieredet folyamatosan fejlesztheted, tréningekkel, oktatással támogatjuk kollégáinkat.