banner_307_6017c.png

Sigma Technology Magyarország Kft. D39

 • Mérnöki, műszakiInformatikai
 • 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
 • MagyarAngol
 • LMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Sigma Technology komplex mérnöki megoldások egyik vezető globális szállítója. Fő tevékenységi körünk az IT konzultáció és a professzionális műszaki dokumentáció. A cég szakszövegírói, grafikusai, szoftverfejlesztői és tesztelői 14 országban dolgoznak azon, hogy a technológiát használhatóvá tegyék.

Hol dolgozunk?

 • Svédország
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Ausztria
 • Egyesült Királyság
 • Finnország
 • India
 • Kanada
 • Kína
 • Lengyelország
 • Magyarország
 • Ukrajna

Kiválasztási folyamatunk

Célunk a hosszú távú együttműködés, ezért nem csak a szakmai tudás fontos számunkra, hanem a leendő munkatársainkkal ápolt kapcsolat is. Igyekszünk minél hatékonyabbak lenni, hogy a kiválasztási folyamat eredményes legyen és ne haladja meg a 2-3 hetet. Olyan szakembereket keresünk, akik elhivatottak szakmájuk iránt, hisznek a kreativitásban és az innovatív módszerekben.

Nálunk van lehetőség tanulni, fejlődni és karriert építeni!

Kiválasztási folyamatunk

Olyan szakembereket keresünk, akik elhivatottak szakmájuk iránt, hisznek a kreativitásban és az innovatív módszerekben.

Fontosnak tartjuk, hogy a kiválasztási folyamat része legyen a kölcsönös bizalom kialakítása. A hozzánk jelentkezők igényeit figyelembe vesszük az időpontok egyeztetésekor, továbbá minden lépésnél tájékoztatjuk az aktuális állapotról és a következő lépésekről.

Az első kör egy 45-60 perces általános beszélgetést foglal magában, ahol a pályázónak lehetősége nyílik bemutatkozni, elmesélni releváns szakmai tapasztalatait, továbbá rövid és hosszú távú terveit. Számunkra fontos, hogy megismerjük pályázónk elképzeléseit egy új és ideális munkahely tekintetében.

A második kör egy szakmai teszt, melynek eredményéről természetesen minden esetben tájékoztatjuk a hozzánk pályázókat.

Sikeres teszt esetén jelöltünket egy szakmai interjúra hívjuk, ahol már a lehetséges konkrét projektekről és feladatokról beszélgetünk adott esetben az ügyfelünk képviselőjének részvételével. Igyekszünk minden pályázó számára megtalálni a képességeinek leginkább megfelelő projektet és feladatot. Minden esetben figyelembe vesszük azokat a kompetenciákat, amivel egy jelölt rendelkezik, szem előtt tartva a célokat, melyeket megfogalmaz.

Ha mindhárom kör sikeres volt, az utolsó lépés az állásajánlat megtétele. Ezt követően kezdődhet a virágzó és hosszútávú együttműködés.

Aktivitások a helyszínen

Jelen lesznek munkatársaink, akik a toborzás-kiválasztási folyamatban részt vesznek, többek között a fejlesztési csoport vezetője, unit menedzsere, aki szakmai kérdésekre válaszol a helyszínen, valamit az interjúk szervezésében és lebonyolításában résztvevő kollégák.

Látogass el hozzánk!

Te vagy a mi emberünk, ha...

... szeretnél egy nagy családhoz tartozni, ahol szoftverfejlesztők, tesztelők és műszaki szakszövegírók vesznek körül nap, mint nap.
... nem csak a munkád, hanem a hobbid is a technológia.
... nyitott vagy új kihívásokra.
... érdekel a telekommunikációs iparág és szeretnél részese lenni a fejlődési folyamatnak.
... szeretnél egy emberközpontú vállalati kultúrában dolgozni.
... vonz a modern irodai környezet.
... fontos számodra a szakmai fejlődés.

Amit még rólunk tudni érdemes

Sigma Technology cégbemutató

Tudtad-e?

 • Együttműködés az Óbudai Egyetemmel: Az együttműködés célja a szakmai fejlődés elősegítése, valamint mindkét intézmény in...
 • Támogatjuk a Skool tevékenységét: Ahogy a Skoolnak, nekünk is szívügyünk, hogy már gyerekkorban megadjuk a lehetőséget a...
 • Vállalható Üzleti Szereplők vagyunk: Ügyvezetőnk, Nagy György egyike a 15 inspiráló vállalkozónak és cégvezetőnek, akike...

Tudtad-e?

 • Együttműködés az Óbudai Egyetemmel: Az együttműködés célja a szakmai fejlődés elősegítése, valamint mindkét intézmény innovációs és kutatási tevékenységének fejlesztése. Kollégáink 2015 óta számos tárgy keretein belül tartottak angol és magyar nyelven előadásokat az egyetem hallgatóinak (Tesztautomatizálás, Infokommunikáció, Soft Skill stb.).
 • Támogatjuk a Skool tevékenységét: Ahogy a Skoolnak, nekünk is szívügyünk, hogy már gyerekkorban megadjuk a lehetőséget a lányoknak arra, hogy megismerjék a technológia izgalmas világát, és kreatív ötleteik, álmaik megvalósításával hozzátegyenek a digitális világ sokszínűségéhez.
 • Vállalható Üzleti Szereplők vagyunk: Ügyvezetőnk, Nagy György egyike a 15 inspiráló vállalkozónak és cégvezetőnek, akiket megválasztottak a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés Nagykövetének. Hiszünk abban, hogy a teljesítmény és az értékteremtés a cégek valódi mércéje; és a piaci verseny ugyanúgy fejleszt üzleti szereplőként, mint a win-win típusú üzleti együttműködések.

Mi tesz minket különlegessé?

Nem csak írunk, tervezünk, rajzolunk vagy kódolunk, hanem kifinomult megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, melyek segítségével átalakítjuk ikonjaikat grafikus felhasználói felületté, szövegeiket minőségi tartalommá, és kódjukat minőségi termékké.

Kollégáink a helyszínen

 • Unit manager
 • Recruitment Manager
 • Recruiter

Kollégáink a helyszínen

Unit manager

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Szakmai kérdésekre válaszolok a helyszínen a projektcsapatok feladatait és munkafolyamatait tekintve.

Recruitment Manager

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A kiválasztási folyamat menetével, szervezésével és lebonyolításával, továbbá a vállalat tevékenységével és a munkalehetőségeivel kapcsolatban válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Recruiter

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A kiválasztási folyamat menetével, szervezésével és lebonyolításával, továbbá a vállalat tevékenységével és a munkalehetőségeivel kapcsolatban válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Aktuális állásajánlatok
IT Support munkatárs (heti 20 óra) Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunka0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Software Developer (Python) 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
Linux System Administrator 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Java Software Developer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
DevOps (Kubernetes) Engineer 1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Software Tester 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol
C, C++ Software Developer 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő magyarangol