Continental 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiPénzügy, Számvitel, Logisztika
  • Technikumi / középiskolai szakképesítéssel végezhetőDiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • LMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Continental cégcsoport a világ vezető autóipari beszállítói közt foglal helyet, jelenleg körülbelül 240 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 60 országában. Magyarországon 10 városban működnek egységei, amelyek tevékenységi kört tekintve különbözőek, de minőségben egységesen magas színvonalat képviselnek. Látogasd meg standunkat, fedezd fel, hogy hogyan tudnád alakítani az autóipar jövőjét ötleteiddel!

Hol dolgozunk?

Budapesti telephelyünk nagy volumenű bővülésen megy keresztül, amelynek egyik célja egy még modernebb és ergonomikusabb munkakörnyezet megteremtése. Munkánkat a legkorszerűbb eszközök segítik irodai és gyártási területen egyaránt.

Kiválasztási folyamatunk

Kedves Pályázó! Karriered bármely szakaszában is tartasz, mi szívesen látunk a csapatunkban! Mi az első lépés? Látogass el a karrieroldalunkra és jelentkezz most (https://www.continental-jobs.com).