K&H Csoport 2020 Tavasz

  • InformatikaiPénzügy, Számvitel, LogisztikaÉrtékesítés, Marketing, HR
  • DiákmunkaSzakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • Családbarát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet.

Hol dolgozunk?

Magyarország teljes területén, központunk a 1095, Lechner Ödön fasor 9. alatt található

Kiválasztási folyamatunk

Pozíciótól függően videó szelfi interjú, HR és szakmai interjúk, képességtesztek, szakmai tesztek, Assesment Centerek.

Kiválasztási folyamatunk

1. jelentkezés/ regisztráció: Minden jelentkezést a Karrierportálon keresztül fogadunk. 
2. kapcsolatfelvétel / előszűrés: Ha tudása, tapasztalata megfelel az elvártaknak, akkor kollégáink levélben vagy telefonon megkeresik és a kiválasztási folyamat (például telefonon előszűrő interjú, online teszt, video interjú) elkezdődik.
3. interjúk, értékelő központ: Az előszűrések után interjúk következnek. HR tanácsadónkkal és szakmai vezetőkkel. Pozíciótól függően többkörös interjúk, szakmai feladatok és értékelő központ felmérések lehetnek a folyamatban.
4. döntés: Kiválasztjuk a legalkalmasabbnak tartott jelöltet és sikeres pályázóként telefonon értesítjük Önt a jó hírről.
5. ajánlatadás / beléptetés: Teljesen digitális folyamatunkban írásos ajánlatot adunk a kiválasztott jelentkezőnek, mely aláírását követően minden belépéshez szükséges információt, dokumentumot és linket megadunk.
6. beléptetés / mentorálás: Leendő szakmai vezetője és HR kapcsolattartója gondoskodnak arról, hogy minél előbb megszerezzen minden szükséges szakmai és szervezetre vonatkozó információt, hogy minél sikeresebben be tudjon illeszkedni a K&H csapatába!