Liferay Hungary Kft. 2017 Ősz

  • InformatikaiSSC, állások jó nyelvtudással
  • 1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • Angol

Mivel foglalkozunk?

A Liferay a piac egyik leggyorsabban fejlődő és legnépszerűbb Java alapú nyílt forráskódú portálmegoldást kínáló szereplője, mely hat kontinensen kínál napi szinten informatikai megoldásokat. Csapatunk egyszerre élvezi a nagy nemzetközi cégek stabilitását és az önálló vállalkozások dinamizmusát. A Liferay egy dinamikusan fejlődő, nyílt forráskódú portálkeretrendszer, mely mögött 45 ezres fejlesztői közösség áll.

Hol dolgozunk?

Budapesten, a 13. kerületben vagyunk megtalálhatóak, a Gyöngyösi utcai metro megállótól 10 perc sétára a Madarász Irodaparkban. 

Az irodánk tágas és világos, az épület legfelső emeleten helyezkedik el kilátással a budai hegyekre. Hatalmas teraszunkon gyakran grillezünk és kávézunk, valamint napfürdőzünk vagy éppen dolgozunk. Az iroda belseje modern és tágas, minden alkalmas arra hogy vidáman teljenek a munkaórák, barátságos légkörben.

Kiválasztási folyamatunk

A kiválasztási folyamatunknál a legfontosabb szempont, a jelölt maga. Szeretnénk neki bemutatkozni, és elmondani, hogy mivel foglalkozunk. 
Fő célunk, hogy megismerjük a jelöltet, hogy lehetőségünk legyen a számára legjobban passzoló pozíciót ajánlani. 
Az interjúk általában kettő körösek, ami alatt a pozíció részletes bemutatásra kerül, így a jelöltnek lehetősége van dönteni, hogy számára a Liferay lesz -e a következő munkáltatója.