Budapest Bank B1

  • InformatikaiGazdaságiTovábbi területek
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő3-5 év tapasztalatot igénylő5 évnél több tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

Büszkék vagyunk arra, hogy lakossági- és vállalati bankként már 30 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére teljes körű pénzügyi szolgáltatásokkal és mára a lakossági ügyfélszám és fiókhálózat alapján a negyedik legnagyobb hazai bank vagyunk.

Hol dolgozunk?

Bankunk központja Budapesten a  Váci út 193. alatt található, operációs központunk Békéscsabán, valamint 100 bankfiókból álló hálózatunkkal jelen vagyunk az ország összes régiójában.

Kiválasztási folyamatunk

Nyitott pozícióinkat a Budapest Bank karrieroldalán keresztül lehet megpályázni. A beérkező önéletrajzokat munkatársaink feldolgozzák, ezután felveszik a kapcsolatot a jelöltekkel, telefonos interjúztatás céljából. Ha ezen a körön túljut a jelentkező, személyes interjúk következnek, melyek száma a munkakör összetettségének függvényében módosulhat. Egyes esetekben (például vezetői utánpótlás programok esetén) assessment centerre is sor kerülhet.

Aktivitások a helyszínen

A HVG állásbörzén a HR munkatársai és vezetőin túl a különböző szervezeti egységek (pénzügy, kockázatkezelés, informatika, egyéb üzleti területek) vezetőivel, vezetői utánpótlás program résztvevőkkel és gyakornokokkal is van lehetőség beszélgetni az aktuális állásajánlatokról, a szervezet kultúrájáról és a mindennapi munkavégzésről.

Kollégáink a helyszínen

  • HR munkatársak
  • Gyakornokok
  • Területi vezetők

Kollégáink a helyszínen

HR munkatársak

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Keress minket bátran, ha bármilyen kérdésed merült fel nyitott pozícióinkkal, utánpótlás vagy gyakornoki programunkkal kapcsolatban, esetleg bizonytalannak érzed magad abban, hogy melyik pozíció illene hozzád. Szívesen segítünk jelentkezéssel kapcsolatban és mesélünk a Budapest Bankról!

Gyakornokok

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Szívesen mesélünk, arról, hogy milyen a kétszeres Legjobb gyakornoki munkahely díjas Budapest Banknál dolgozni, mit takar az egyedülálló Gyakornoki Összefogás Programunk és Buddy Programunk, hogyan telnek napjaink a banknál és milyen feladatokkal, kihívásokkal találkozunk a munkánk során.

Területi vezetők

Mivel kapcsolatban kereshetsz?

A Budapest Bank üzleti területeinek vezetőitől elsőkézből kaphatsz választ arra, mivel foglalkoznak a különböző területeken és milyen nyitott pozíciókra várják a jelentkezést.

Aktuális állásajánlatok
Marketing gyakornok - employer branding Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyar