Procter&Gamble Csömör 2020 Tavasz

  • Mérnöki, műszaki
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • LMBTQ-barát munkahelyHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Procter&Gamble 1837-ben egy szappan- és gyertyakészítő családi vállalkozásként indult az Egyesült Államokban. Az azóta eltelt több
mint 182 év alatt a világ egyik legnagyobb nemzetközi multinacionális vállalatává fejlődött. Napjainkban már 180 országban forgalmaz kiváló minőségű háztartási és kozmetikai termékeket,magas színvonalú márkákat nyújt a vásárlóknak mint pl Always, Naturella, Discreet,Tampax, Pampers, OldSpice, Ariel, Lenor,Oral-B.

Hol dolgozunk?

A P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító, 1991 óta működő, csömöri gyáraként közel 40 piacra szállítunk. Dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben, együttműködő és céltudatos csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét. A világon elsőként, gyártási hulladék termelése nélkül üzemelünk, és a gyártás során keletkező ipari szennyvizet szinte teljes mértékben újrahasznosítjuk.

Kiválasztási folyamatunk

A legkitűnőbb embereket toborozzuk és alkalmazzuk világszerte. Szervezetünket belülről építjük, dolgozóinkat teljesítményük alapján léptetjük elő és jutalmazzuk.

Aktuális nyitott pozícióinkról és a felvételi folyamatunkról karrier oldalunkon tájékozódhatsz vagy személyesen a B2-es standunknál!

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezés folyamata:

1. Jelentkezéshez kérjük regisztrálj az oldalon. A regisztráció során kérjük add meg legmagasabb iskolai végzettségedet, angolnyelv-tudásodat és szakmai tapasztalataidat (amennyiben van).

2. Válaszd ki a megpályázandó pozíciót és küldd be jelentkezésedet az "Apply" gomb megnyomásával.

3. Amennyiben jelentkezésed sikeres és megfelelsz minden, a pozícióban leírt elvárásnak, rendszerünk automatikusan, de legkésőbb néhány munkanapon belül meghívást küld az online személyiség- és logikai tesztünkre.

4. Sikeres személyiség és logikai teszt eredmény esetén pályázóinkkal egyeztetünk időpontot személyes interjúra. Az interjú két körből áll, amelyek közül az egyik mindig angol nyelven történik.

5. Az interjú eredményéről jelentkezőink minden esetben szóbeli tájékoztatást kapnak az interjút követően, legkésőbb egy héten belül.