Procter&Gamble Csömör B2

  • Mérnöki, műszakiInformatikaiÉrtékesítés, Marketing, HR
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol
  • LMBTQ barátHome office lehetőségSportos cég

Mivel foglalkozunk?

A Procter&Gamble fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi nagyvállalat. Olyan márkák tartoznak hozzánk, mint Always,Pampers,OldSpice,Ariel.  A siker kulcsa az a céges kultúra, amelyet alapértékeink alakítanak nap, mint nap. Ezt az értékerendet keressük jövőbeli kollégáinkban is. A vezetői képesség, tulajdonosi szemlélet, tisztesség, győzni akarás és a bizalom különös szerepet játszanak a P&G mindennapjaiban.

Hol dolgozunk?

A P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító, 1991 óta működő, csömöri gyáraként közel 40 piacra szállítunk. Dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben, együttműködő és céltudatos csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét. A világon elsőként, gyártási hulladék termelése nélkül üzemelünk, és a gyártás során keletkező ipari szennyvizet szinte teljes mértékben újrahasznosítjuk.

Kiválasztási folyamatunk

A legkitűnőbb embereket toborozzuk és alkalmazzuk világszerte. Szervezetünket belülről építjük, dolgozóinkat teljesítményük alapján léptetjük elő és jutalmazzuk.

Aktuális nyitott pozícióinkról és a felvételi folyamatunkról karrier oldalunkon tájékozódhatsz vagy személyesen a B2-es standunknál!

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezés folyamata:

1. Regisztráció: Jelentkezéshez kérjük regisztrálj a központi karrier oldalunkon (www.pgcareers.com). A regisztráció során kérjük add meg legmagasabb iskolai végzettségedet, angolnyelv-tudásodat és szakmai tapasztalataidat (amennyiben van).

2. Jelentkezés: Válaszd ki a megpályázandó pozíciót és küldd be jelentkezésedet az "Apply" gomb megnyomásával.

3. Tesztek: Amennyiben jelentkezésed sikeres és megfelelsz minden, a pozícióban leírt elvárásnak, rendszerünk automatikusan, de legkésőbb néhány munkanapon belül meghívást küld az online személyiség- és logikai tesztünkre.

4. Interjúk: Sikeres teszteredmények esetén pályázóinkkal időpontot egyeztetünk személyes interjúra. Az interjú két körből áll, amelyek közül az egyik mindig angol nyelven történik, a másik pedig az interjúztatók összetételétől függően magyar vagy angol nyelven.

5. Ajánlat: Az interjú eredményéről jelentkezőink minden esetben szóbeli tájékoztatást kapnak az interjút követően, legkésőbb egy héten belül.

Aktivitások a helyszínen

Gyere és oszd meg velünk és másokkal élményeidet, tapasztalataidat izgalmas ajándékokért cserébe! 

Kollégáink a helyszínen

  • Cseh Noémi HR Talent Supply Coordinator

Kollégáink a helyszínen

Cseh Noémi

HR Talent Supply Coordinator Mivel kapcsolatban kereshetsz?

Kíváncsi vagy, hogy miként nézz ki nálunk egy felvételi folyamat? Nyitott pozícióinkkal kapcsolatban vannak kérdéseid? Fordulj hozzám bizalommal! :)

Aktuális állásajánlatok
Manufacturing Process Engineer - CSÖMÖR 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Manufacturing Engineer Traineeship - CSÖMÖR Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Electrical & Control Systems Project Engineer - CSÖMÖR 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Supplier Quality Manager/Manufacturing Process Engineer - CSÖMÖR 0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő magyarangol
Digitization Manager Development Program - CSÖMÖR Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő magyarangol