Procter&Gamble 2018 Ősz

  • Mérnöki, műszaki
  • Szakmai gyakorlat0-1 év tapasztalatot igénylő1-3 év tapasztalatot igénylő
  • MagyarAngol

Mivel foglalkozunk?

A Procter&Gamble 1837-ben egy szappan- és gyertyakészítő családi vállalkozásként indult az Egyesült Államokban. Az azóta eltelt több
mint 181 év alatt a világ egyik legnagyobb nemzetközi multinacionális vállalatává fejlődött. Napjainkban már 180 országban forgalmaz kíváló minőségű háztartási és kozmetikai termékeket,magas színvonalú márkákat nyújt a vásárlóknak mint pl Always, Naturella, Discreet,Tampax, Pampers, OldSpice, Ariel, Lenor,Oral-B.

Hol dolgozunk?

Csömöri, 1991 óta működő női higiéniai termékeket előállító gyáregységünkben modern, dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben, rendkívüli csapatként dolgozunk, szenvedéllyel a győzelemért!
„A Mi Gyárunk, a Te Jövőd”

Kiválasztási folyamatunk

A legkitűnőbb embereket alkalmazzuk és toborozzuk világszerte. Szervezetünket belülről építjük, dolgozóinkat  teljesítményük alapjánl léptetjük elő és jutalmazzuk.
 
Aktuális nyitott pozícióinkról és a felvételi folyamatunkról oldalunkon tájékozódhat.

Kiválasztási folyamatunk

Jelentkezés folyamata:

1. Jelentkezéshez kérjük regisztráljon az oldalon. A regisztráció során kérjük adja meg legmagasabb iskolai végzettségét, angolnyelv-tudását és szakmai tapasztalatait (amennyiben van).

2. Válassza ki a megpályázandó pozíciót és küldje be jelentkezését.

3. Amennyiben jelentkezése sikeres és megfelel minden, a pozícióban leírt elvárásnak, rendszerünk automatikusan, de legkésőbb néhány munkanapon belül meghívja Önt az Online személyiségtesztünkre.

4. A személyiségteszt sikeres kitöltése után meghívjuk Önt gyárunkba kiválasztási folyamatunk következő lépésére, a logikai tesztre. A teszthez fenti weboldalunkon gyakorlótesztet is találhat. A tesztet a megírás után azonnal kijavítjuk és eredményét közöljük.

5. Sikeres logikai tesztírás esetén pályázóinkkal akár azonnal egyeztetünk időpontot személyes interjúra. Az interjú két körből áll, amelyek közül az egyik angol nyelven történik.

6. Az interjú eredményéről jelentkezőink minden esesetben szóbeli tájékoztatást kapnak az interjút követő egy héten belül.