Best-Work Szakképzés-, Pszichológiai Felnőttképzés 2018 Ősz

  • Szakirányú továbbképzés, Szakképzés, OKJ, Tanfolyam, Egyéb,

Mivel foglalkozunk?

Elsődleges profilunk az OKJ-s szakképzések, és a pszichológiai tanfolyamok. Előbbi keretei közt szakmát adó képzéseken vehetnek részt az érdeklődők, így segítve saját munkaerőpiaci elhelyezkedésüket, utóbbi esetben pedig azok is mélylélektani ismereteket szerezhetnek, akiknek nincs lehetőségük egyetemi keretek közt tanulni.
Cégünk másik része a Micimackó Bébiszitter- és Idősgondozó Szolgálat, 18 év alatt 16 ezer családnak nyújtott már segítséget.

Hol vannak a képzéseink?

Szeged, Székesfehérvár, Kunszentmárton, Budapest, Debrecen, Zalaegerszeg, Pécs, Győr, Kecskemét, Tamási, Sopron, Salgótarján, Kecskemét, Nyíregyháza, Esztergom, Kaposvár, Szolnok, Eger, Miskolc, Tatabánya

Felvételi folyamatunk

Pszichológiai tanfolyamaink betekintést nyújtanak a lélek, a viselkedés, érzelmek és a gondolkodás széleskörű tudományába.

OKJ-s képzéseinken Óvodai dajka, Pedagógiai és családsegítő munkatárs, Gyógypedagógiai segítő munkatárs, Eladó, Kisgyermeknevelő vagy Szociális gondozó és ápoló, Kertépítő és Bérügyintéző végzettség szerezhető.

Nyílt előadásainkon neves szakemberek nyújtanak bepillantást a pszichológia területeibe!

Felvételi folyamatunk

Célkitűzésünk egyszerű: szeretnénk a Life Long Learning jegyében kiszabadítani a felnőttképzést a rárakódott sztereotípiákból, és megmutatni a résztvevőknek, hogy a tanulás kortalanul lehet izgalmas, kreatív és emberbarát is, mely valóban azt a célt szolgálja, hogy a hozzánk fordulók szakmai tudással, újonnan megszerzett kompetenciákkal, vagy egyszerűen csak olyan érdekes, és izgalmas ismeretanyaggal távozzanak tőlünk, mely teljesebbé teheti az életüket.